Evet cnm haklısın :) ama ıste spermlerı koydugun yer de onemlı sıcaklıgı ve sterıl olması
Enfeksıyon rıskınıde dusunmek lazım :)) bende sımdı test yaptım ıkıncısı incecik belirdi hamilemiyim acabaa
tüm belirtilerim var
sabah ılk ıdrarla yenıden test yapacagım
ay cok sevındıımmmmm ınsallah hamılesındır belırtılerınde varsa cızgıde sılık cıkmıs valla ben 1 aylık hamıleydım benımde ıkıncısı sılık cıkmıstı cıglık atmıstım resmen dayanamadık gecenın bı yarısı hemen gıdıp baktırdık cok degısk bısey suan senı cok ıyı anlıyorummm dualarım senınle haberlerını beklıyorummm
Belirtilerim Vardı Tatalım Eğer bebek Varsa Bide üstüne Gördüm SAnırım
5 6 gun once yapmıstım negatıftı Sımdı yaotımn
incecik cizgimmm İnsallah Sabah ılk ıdrarla yapıyımda cıkar
Sonucu hemen yazıcam sıze tatlımm
Ama daha kımseye soylemedım
belkıde test yanlıstırdıye kendımı oyalıyorummm
içini ferah tut belkıde yerlesme kanaması olabılır yanı bellı olmaz bende ustune gormustum adet sandım meger oglusum yerlesıomus
Tatlm sabah test yaptım negatif çıktı:% kafam çok karıştı kan testi verdim saat 5 gib
i çıkacak
haberdar et canım ne oldu sonuc merak ettım senı ınsallah guzel haberler verırsıııınn:18::18::18::18::18:
üzülmeeee dur bakalım denemelere yumurtlama gunlerınde devam et canm benım guzelcene beslenme dıkkat et moralde cok onemlı bak. nasıp olur ınsallah sabır et dua et bol bol:109::109::109:Bildigin gibi cnm negatıf evde net olmadıgı ıcın cepten zor zaR YAZDIM onlarıda k bakma merakta bıraktım sızıde
Coook uzgunummm
Bildigin gibi cnm negatıf evde net olmadıgı ıcın cepten zor zaR YAZDIM onlarıda k bakma merakta bıraktım sızıde
Coook uzgunummm
inşallah kızlar yani herhangıbır fark yok bazı arkadaslarım soruyorlar spermler zedelenır falan olmaz dıye öyle bırsey yok sadece daha fazla spermın ıcerıde kalması ve daha fazla sans yukseltmek amaclı bırsey suan hamd olsun gebelıgım cok saglıklı bır sekılde devam edıyor masallah sıkıntım yok bebegımde saglıklı şükürler olsun.aynı sey yanı sonucta kullanacagınız enjektor steril tek seferlık kullanılan bırsey dedıgım gıbı bu sekılde hamıle kaldım arkadaslarımıda anlattım onlarda bu sekılde hamıle kaldılar ve herhangıbır sıkıntıları yok. :) inşallah deneyeyn arkadaslar faydasını gorur.
benimde BAT 12 şubat inş denicem ve neticeleri yazarım buraya
tatlııımm eger 12sınde baslıyorsa 10unda baslayın 16sında bıtırın tam kesın olmadıgı ıcın nolur nolmaz ıkı gun onceden baslakı spermın guclu olanları yasayabılıyor ıcerıde 24 saat. hergun degıl bak ıkı gunde bır hergun olursa sperm kalıtesıde duser spermde az olur. 10 12 14 16 da bıtır ınce ayrıntılara cok dıkkat et bunu yaptıktan sonra tuvalete cıkma onagore ayarlakı kendını uzun bı sure kalsın 15 dakıka belın yukarda bekledıkten sonrada hemen kalkma uzan bıraz hatta uyu sabah ezanından oncede kalkar dusunu alırsın :) ayy ınsallah sende kavusursun yavrunaa Allah sanada evlat nasıp etsın canım benım
teşekkür ederim canım alakana, inş tüm isteyenler anneliği tadar allah da yavrunu sana bağışlasın, ama tatlım benim anlamadığım şey su benim adetim 12sinde başlıyo sen 14 16 sı fılan da demişsin ovulasyon günüm olarak mı anladın canım, bi de ben duş almadan nedense uyuyamıyorum canım kendimi huzursuz hissedişyorum
tatlım adet tarıhın ne zaman ıkıncısı adetın duzenlımı ? bırde yardımcı olmak ısterım
Tatlım Bence pco var Adetlerım genelde 34 33 gunde bır oluyor bazen 35
yumurtlama gunum ayın 12 sı gosterıyo ınternet fakant ıste anlatmıstım
benm yumutlama gıbı beyaz uazayan akıntım gelıyor 6 7 gundur boyle anlamadım ya :S doktora gıdıcem regl olursam eger
aynen ben ovulasyon tarıhın sandım o yuzden oyle dedım netten bak ovulasyon tarıhınede adetın baslayınca ona gore yaparsın ozaman uzun suer bekler oyle alırsın :)) ovulasyon tarıhının baslangıcı 12 si sandım ovulasyon tarhınden 2 gun once basla bıtısınınde 2 gun sonrasında bıtır :) 2 gun arayla yanı.
tamam tatlım zaten çalışmalar hep bu doğrultuda da bakalım bi de böyle deneyelim dimi ama :130:
dene dene faydasınıda ınsallah gorursun canım :))
Bende bebek hasreti çekenlerdenim...Bu ay epey uygulamalar yaptım soğan suyuna başladım 101 defa besmeleyi temiz bir kağıda yazıp üzerimde taşıyarak ilişkiye girmeye başladım 707 defa ya varis çektim daha bir çok dualar okudum rabbim inşallah nasip eder buay eğer etmezse bu uygulamayı muhakkak denicem belden aşağısı tamamiyle yukarda deilmi enjektörü peki sonuna kadar giricekmi içeriye onu da yazarsanz çok memnun olurum şimdiden allah razı olsun peki diğer hamile kalan arkadaşlarınızda bebek hasreti çekiyorlarmıydı uzun zamandır??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?