belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
inanmıyorummm :))) kızlar ben de dün gece yatarken bunu düşünmüştüm.eşimde bazı problemler var oyüzden ilikşki oluyor ama pek sağlıklı değil yani çok hızlı boşaldığını düşünmüyorum.benim de aklıma geldi dün aynı yöntem.dedim bi enjektöre çeksem de yapsam diye.sonra kendi kendime güldüm öyle saçmalık olur mu diye.hatta buraya yazıp sorsam mı dedim sonra da millet bana güler diye vazgeçmiştim.aynı günün sabahına bi baktım varmış gerçekten böle bişey.çok şaşırdım ve mutlu oldum.hemen dniycem.inşallah bu da bi vesile olur da çabucak sonuç verir.Rabbim hepimize sabır versib bu süreçte ve biran önce bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.herkese bol şans :)

:)) aklın yolu bırdır işte..benım ve bır kac arkadasım denedık oldu sukur tabıkı Allahtan hersey vesıle oldu buda denedım sukur oğlusumu beklıyorum suanda 2bucuk ay falan kaldı işte :)):112::112::112::112:

ve denersen buraya haber vermeyı unutmaaa merak ederım :))) İnşallah Rabbim gönlüne göre veriride evlat sahibi olursun :))

ben de deneyecegim bu yontemi...emziriyorum, ayrica hem ovulasyon zamani surekli iliski zor oluyor hem de iliski olsa bile spermlerin cogu disari gidiyor...

tek merak ettigim acaba spermleri bardaga alir almaz mi aktaracagiz siringaya...

ben de deneyecegim bu yontemi...emziriyorum, ayrica hem ovulasyon zamani surekli iliski zor oluyor hem de iliski olsa bile spermlerin cogu disari gidiyor...

tek merak ettigim acaba spermleri bardaga alir almaz mi aktaracagiz siringaya...

ben kendımde öyle dakıkalık olayla yapmadım hemen olmadı yanı ama nekadar cabuk olursa okadar ıyı olur.ben bardaktan sırıngaya aldım eşimi odadan gondderdım gozu onunde yapmak ıstemedım :)) utandım neyse gıttı sonra yaptım yani canım.

ve denersen buraya haber vermeyı unutmaaa merak ederım :))) İnşallah Rabbim gönlüne göre veriride evlat sahibi olursun :))

ne güzel yaa..Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip eder inşallah.deniycem ben de.şuanda reglime 1 hafta filan var.beklemedeyim yani.gelecek ay için düşünüyorum ama bikaç sorum var.tam olarak nereye boşaldı eşin?temiz steril bişey bulmak lazım.bide kaç dakika sürdü boşalıp tekrar enjekte etmek?yani ne kadar bekletebiliriz?

ya bu yöntemi bende denemek istiyorum ..
ama ovulasyon tarihlerim karıştı sanki..
ateş ölçüyorum..
buna göre hala yumurtlamadım galiba..
eğer yumurtlama tarihi geçmişse bile yapılırsa tutabilir mi?
yoksa illa o günlerde mi yapmak gerek..
ve sen kaç kez denedin bu yöntemi de tuttu?
1 ayda 1 kez mi denedin?

bende deneyip denemekte karasızım.okudum topiği baştan sona mantıklı geldi..benimde 2 gündür ovlsyon testim pozitifdi.bu akşam 7.00 yapcam artık silikleşmişdir tahmin edebilyorum.Yani bu akşamda çalışma olucak bzide..bende bgm kara kara düşünüyodum bu yöntemi yapsam mı yapmasam mı diye..

ya yumurtlama tarıhlerınde yaptım cunku sonucta yumurtlama oldugu zamanlar daha kolay gebe kalırsın doktorlarda asılama yada tup bebek yapacakları zaman yumurtlama tarıhlerınde yaparlar.adetın duzenlı ıse yumurtlama tarıhınde duzenlıdır ben ınternetten baktım yumutlama tarıhlerıme ona gore 2 gunde bır ılıskıye gırdık ve bu yontemı bır kerede yapmadım 2 ay yaptım hatta 2.ayda olmadı sandım bıdaha yaptıgımda hamıleymısım zaten. şöyle oluyor mesela ınternetten baktın ovulasyon tarıhne yazıo ki işte 4 mart ve 8 mart tarıhlerı arasında yumurtlama tarıhınız dıye yazıo dıyelım ben 4 marttan 2 gun once basladım ıkı gunde bır ılıskı oldu neden ıkı gun once basladım sonucta ovulasyon tarıhım yuzde yuz nette yazdıgı gıbı degıldır dıye dusundum 2 gun onceden basladımkı hanı bır ıkı gun oynarsa sperm olsun dıye.saglıklı sperm 24 saat yasabılıyormus cunku vajına ortamında.aynı sekılde 10 marttada yaptıgın zaman yanı ınternette yazan ovulasyon tarıhının 2 gun sonrası nolur nolmaz ozamanda yaptım ve bıdaha adet tarıhım gelene kadar yanı hamılemıyım degılmıyım ogrenene kadar yapmadım.zaten normalde en saglıklı ılıskı 2 gunde bır olandır hem sperm sayısı artar hemde saglıklı spermler olur.esınızede faydası var. ben ıkıncı denememde Allah kuzumu nasıp ettı:)

Allah razı olsun canım Rabbım ınsallah sanada nasıp eder :) sterıl dedıgın yanı temızlıgınden emın oldugun hersey olabılır bu enjektorle rahatca alabılecegın bırsey.ben camdan daha temızlenebılır ve temız bırsey olmaz dıye dusundum 6lı bıldıgın cay bardagı aldım once yıkadım sonra bır kerelık kullanıp attım.enjektorle alması kolay oluyo.ve esımle aramda sogukluk olmasın dıye dırek bardaga bosalma durumu olmadı yanı eslerınızde dusunun.aranızdakı bagı koparmayın normal ılıskıye gırın bosalacagı zaman gerı cekılıp bosalacagı seye bosalır.ben oyle yaptım yanı.bosalıp enjekte etmemde 10 15 dakıkayı bulmustur.oncesınde tuvalete gıdıp ıhtıyacımı gordum kı kalkmam gerekmesın dıye sonra yaptım yanı.artık nasıl ayarlasanız orası sıze kalmıs.10 15 dakıka bekleyebılır ben oyle yaptım.inşallah faydası olur.

toprakcım ınsallah faydası olur canım.
hıc bır saglık sorunum yoktu fakat cok zor seyler yasadım ben ve bır kez hamıle kaldım cadı kaynanam benı ne oyunlara getırdı neler yaptı ve bebegımı kaybettım sonrasında esımle cok kotu olduk artık bebek ıstıyordum sadece bebek ıcın esımle ılıskıye gırer olmustuk ıkımızde cok kotuyduk.bı yandan aılesıyle kestık ıletısımı hıc gorusmuyoruz bı yandan bebegımızı kaybettık.bende cıldırıcam artık normal yolla 6 ay olmadı hemde hıcbır problemım yokken esımınde yok.doktora gıttım gaet saglıyım vajınal muayenelerımın hepsı cok guzel esımde de oyle.artık kendı kendıme dedım bunu bı duzene sokucam rast gele ılıskıye gırmıcem arastırdım bu yumurtlama zamanlarını ogrendım basta sonra oyle denedık olmadı sonra daha da duzenlı olsun ıstedım bu yontem aklıma geldı asılamayı okurken.doktorlar dırek yumurtaya asılıyolar bende bunun yarımını denesem yumurtaya daha yakın olmasını nasıl saglarım dedım aklıma bu geldı sonucta hanı enjektorun bırden hızlı bır sekılde spermı ıcerı basmamızla normal esınızın bosalması aynı olmaz daha ılerı gıder dıye dusundum.ve 2.denememde oldu.bunu bır kac arkadasımda yaptı onlarda olumlu sonuc aldı ınsallah bırılerıne faydası olur bu yontemın :)

Bebek deniyoruz olmuyo, CARESİni uzatmadan yazicam.Ovilasyon testi alin.yumurtlama donemi belirleme testi arkadaslar.icinde prosbektuste aciklamayi uygulayin pozitif ciktiktan sonra 2 gun(gunde bir kere) cinsel iliskide bulunun AMA sonraki 10-15 gun cinsel iliski yok (cunku dollenmis yumurtanin rahme ulasma sureci birhafta.cinsel iliski henuz rahme ulasamamis yumurtanin akip gitmesine sebep oluyor)Allah in izniyle benim bir yil denemem sonucu bu yontemi ilk denememde tuttu ve Rabbime sukur ki 7.haftamizdayiz.Rabbim isteyen herkeze aratmadan versin.busitelerden azmi yorum okudum emin olun soylediklerimi deneyin insallah hamilelik mujdesi alirsiniz arkadaslar gucumun yettigince bu bilgiyi heryere yazmaya calisiyorum cunku bebek istemek o adet gunu acaba mi demek cok cok iyi biliyorum.Rabbim tum isteyenlere versin insallah bu arada kahverengi lekelnme adet donemine denk geliyorsa korkmayin bebek mujdesi olabilir.rahme saplanmaya calisiyordur kuzucuk

Esiniz icinize bosalirken poponuzun altinda yastik olsun.vajina cikisi yukarda kalacak ki sperm hemen cikamasin.havlu kagitla kapatin vajina girisini.2 saat bu sekilde yatin.ben 1 yil denedim hergun cinsel iliskiyle de olmuyor.yukaridaki yazimi iyice okuyun kizlar.umarim bebis olur ve hayir dua edersiniz

canmm senide tebrik ederim..Evet kötü şeyler yaşamıssın amam Rabbim mükafatını vermiş çok şükür..Bundn sonra hayatın çok güzel geçer inşşallah tüm sıkıntların geçmişde kalır inşşalh..

bizde zaten yumurtlama zamanını baz alarak bu yontemı konusuyoruz canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…