belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 3 tane yükledim bakalım ikisinde yarın yumurtlama günüm diğerinde cuma heyecan bastı ilk kez bu günleri bekliyorum

Yükledim vanım bu daha anlaşılır sanki.bide bunu yüklerken parmakla gebelik testi die bişii vardı onu indiren var mı.nsl bişey.

Kızkar lutfen bunu deneyıp olanlar varmı lutfen yardımcı olun

valla canım poplin hanım bize Umut oldu bende deniyorum bakalım bu ay olucak mı

Ya olcaksa bnde denerım gercı yumurtlama donemım bıttı ama adet olduktan sonra denım dıyorum
Biz bu ay denedik bakalım CNm Nisan'da belli olur artık Allah'ın takdiri tabi... Bugünde deneyim artık beklicem nisani heyecanla Vintageseven ilk haberi senden duycaz bakalım heyecanlı günler zaman gecmio mı bana mı öle gelio

14 nisan çok daha
canım sende benim gibi vajinismustan dolayı bunu denemişsin galiba. bende artık vajinismustan ümidimi kesip denemiştim ama şükürler olsun Rabbim yenmeme yardım etti. bu ay şırınga ile denedim ama pek umutlu değilim. yarın adet günüm ama hiç belirtim yok. bu ay soğan kürü şırınga herşeyi yaptım arada kasıklarıma ağrı giriyor ama hangisinden kaynaklı bilmiyorum. inşallah hamile kalırım kızlar dua edin benim için bu ay bayram gibi olur o zaman.

Haber et bize Belki tutmuştur vajiyi yendim tazeyim ama yine de çok git gel olmuo bunu mantıklı buldum alisanadek kaçmasın yumurtalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…