- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
Tamam canım bide onu deniyeyim.takvimim uygulamasını yükle bide
Ben yükledim onu da baktım eşimi de hamile gosterio sildim direkYükledim vanım bu daha anlaşılır sanki.bide bunu yüklerken parmakla gebelik testi die bişii vardı onu indiren var mı.nsl bişey.
Ciddi misin :)))Ben yükledim onu da baktım eşimi de hamile gosterio sildim direk
AynenCiddi misin :)))
Yarısından fazlasını sokmaya çalıştım siz isterseniz daha büyük bir şırıngayla da deneyebilirsiniz2,5 Luk şırınga normal küçük şırınga demi... Hepsini mı soktuNuz peki iceriye
Yok büyük kalsın almiyim küçükle de oluyorsaYarısından fazlasını sokmaya çalıştım siz isterseniz daha büyük bir şırıngayla da deneyebilirsiniz
Ya olcaksa bnde denerım gercı yumurtlama donemım bıttı ama adet olduktan sonra denım dıyorumvalla canım poplin hanım bize Umut oldu bende deniyorum bakalım bu ay olucak mı
Biz bu ay denedik bakalım CNm Nisan'da belli olur artık Allah'ın takdiri tabi... Bugünde deneyim artık beklicem nisani heyecanlaYa olcaksa bnde denerım gercı yumurtlama donemım bıttı ama adet olduktan sonra denım dıyorum
İnşallah olur cnm bat laçBiz bu ay denedik bakalım CNm Nisan'da belli olur artık Allah'ın takdiri tabi... Bugünde deneyim artık beklicem nisani heyecanlaVintageseven ilk haberi senden duycaz bakalım heyecanlı günler zaman gecmio mı bana mı öle gelio
14 nisan çok dahaİnşallah olur cnm bat laç
canım sende benim gibi vajinismustan dolayı bunu denemişsin galiba. bende artık vajinismustan ümidimi kesip denemiştim ama şükürler olsun Rabbim yenmeme yardım etti. bu ay şırınga ile denedim ama pek umutlu değilim. yarın adet günüm ama hiç belirtim yok. bu ay soğan kürü şırınga herşeyi yaptım14 nisan çok daha
canım sende benim gibi vajinismustan dolayı bunu denemişsin galiba. bende artık vajinismustan ümidimi kesip denemiştim ama şükürler olsun Rabbim yenmeme yardım etti. bu ay şırınga ile denedim ama pek umutlu değilim. yarın adet günüm ama hiç belirtim yok. bu ay soğan kürü şırınga herşeyi yaptımarada kasıklarıma ağrı giriyor ama hangisinden kaynaklı bilmiyorum. inşallah hamile kalırım kızlar dua edin benim için bu ay bayram gibi olur o zaman.
Haber et bize Belki tutmuşturcanım sende benim gibi vajinismustan dolayı bunu denemişsin galiba. bende artık vajinismustan ümidimi kesip denemiştim ama şükürler olsun Rabbim yenmeme yardım etti. bu ay şırınga ile denedim ama pek umutlu değilim. yarın adet günüm ama hiç belirtim yok. bu ay soğan kürü şırınga herşeyi yaptımarada kasıklarıma ağrı giriyor ama hangisinden kaynaklı bilmiyorum. inşallah hamile kalırım kızlar dua edin benim için bu ay bayram gibi olur o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?