- 28 Haziran 2016
- 361
- 166
- 103
- 35
İnşallah hepimizin tutar canım.kendimi dinlemek istemiyorum ama insan ister istemez düşünüyor. boş geçirme tabi yap. bakalım eğer benim yine tutmazsa adetten sonra yine yapıcam. ovulasyon testi yapıyormusun? ben onuda yapıyorum koyu renk hiç olmuyor ikinci çizgi bu yüzden yumurtanın çatlayıp çatlamadığınıda anlamıyorum. doktorda düzenli adet oluyorsan bakma o testlere yanlış çıkabiliyor dedi ama adet günlerimde düzensiz. of bu kadınların derdi ne bitmezmişHaber et bize Belki tutmuşturvajiyi yendim tazeyim ama yine de çok git gel olmuo bunu mantıklı buldum alisanadek kaçmasın yumurtalar
Yok ovulasyon testi yapmıyorum tele program yükleyip öle takip ediyorum anlıyorum da ztn yumurtlama ne gün olduğunu baya kendini gösteriyor sorma vla ya zormus kadın olmakİnşallah hepimizin tutar canım.kendimi dinlemek istemiyorum ama insan ister istemez düşünüyor. boş geçirme tabi yap. bakalım eğer benim yine tutmazsa adetten sonra yine yapıcam. ovulasyon testi yapıyormusun? ben onuda yapıyorum koyu renk hiç olmuyor ikinci çizgi bu yüzden yumurtanın çatlayıp çatlamadığınıda anlamıyorum. doktorda düzenli adet oluyorsan bakma o testlere yanlış çıkabiliyor dedi ama adet günlerimde düzensiz. of bu kadınların derdi ne bitmezmiş
Hayırlısı olsun CNm hayırlı kandiller herkesekızlar adet oldum haber vereyim dedim benim tutmadıinşallah sizin tutar. herkesin kandili mübarek olsun. Rabbim bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Heyecanla bekliyoruz seni acep tuttumuuBenim yakın 7 gün var
inşallah olmuştur senin hamişsindir. hiç belirti yok mu?Benim yakın 7 gün var
bazı kişilerin regliden birkaç gün önce testte çıkabiliyormuş. yada vücutta değişimlerle belli edenlerde var. ama herkesin aynı olmuyor.Tutsa belirti olur mı kı simdiden
Daha çok var ya ben bu hafta başladım işte 14 nisan iki haftam var daha şimdiden moda girdim maalesef baş dönmeleri falanZeytininpeyniri senin kaç günün var regliye?
o beklemek yok mu zaman geçmez bir türlü. sürekli kendimi dinlemeler bende yaptım her belirtiyi ona bağladımDaha çok var ya ben bu hafta başladım işte 14 nisan iki haftam var daha şimdiden moda girdim maalesef baş dönmeleri falan
Stres yapmamak lazım aslında da elde değilo beklemek yok mu zaman geçmez bir türlü. sürekli kendimi dinlemeler bende yaptım her belirtiyi ona bağladım
inşallah hamiş olursunuz. ovulasyon testi yaptın mı?
dene tabi canım yumurtlama oldu diye bırakmamak lazımmış sonraki günlerde deneyin diyorlar.2günde bir yapacakmışsın.Bgunde denesemmi acepçarşamba yada dundu yumurtlama zamanım
aynen stres yapılmaması lazım ama işte sürekli kafamızda. Rabbim inşallah en kısa zamanda evlat verir bizede.Stres yapmamak lazım aslında da elde değil
Kimse yazmıyor iki kişiyiz şuan deneyip sonuç bekleyenbu post 2013 yılında açılmış vede çok ince detaylı bi bilgi. çok tşk ederiz inşallah bizdede işe yarar deneyen var mı kızlarrrr bi yazın hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?