belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Et parçaları acısı yüzünden şırınga yı yarısına dek alabildim bugün umarım ttutar şiddetli yumurtlama günüm boş geçsin istemem

Haber et bize Belki tutmuştur vajiyi yendim tazeyim ama yine de çok git gel olmuo bunu mantıklı buldum alisanadek kaçmasın yumurtalar
İnşallah hepimizin tutar canım.kendimi dinlemek istemiyorum ama insan ister istemez düşünüyor. boş geçirme tabi yap. bakalım eğer benim yine tutmazsa adetten sonra yine yapıcam. ovulasyon testi yapıyormusun? ben onuda yapıyorum koyu renk hiç olmuyor ikinci çizgi bu yüzden yumurtanın çatlayıp çatlamadığınıda anlamıyorum. doktorda düzenli adet oluyorsan bakma o testlere yanlış çıkabiliyor dedi ama adet günlerimde düzensiz. of bu kadınların derdi ne bitmezmiş

Yok ovulasyon testi yapmıyorum tele program yükleyip öle takip ediyorum anlıyorum da ztn yumurtlama ne gün olduğunu baya kendini gösteriyor sorma vla ya zormus kadın olmak

kızlar adet oldum haber vereyim dedim benim tutmadı inşallah sizin tutar. herkesin kandili mübarek olsun. Rabbim bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.

Daha çok var ya ben bu hafta başladım işte 14 nisan iki haftam var daha şimdiden moda girdim maalesef baş dönmeleri falan
o beklemek yok mu zaman geçmez bir türlü. sürekli kendimi dinlemeler bende yaptım her belirtiyi ona bağladım
inşallah hamiş olursunuz. ovulasyon testi yaptın mı?

bu post 2013 yılında açılmış vede çok ince detaylı bi bilgi. çok tşk ederiz inşallah bizdede işe yarar deneyen var mı kızlarrrr bi yazın hele

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…