belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne zaman yaptınız peki banada anlatır mıısnız benim adetim pazartesi başladı çarşamba bitti her ilişkide öyle mi yapıyoruz ..
adetiniz ne zaman peki
Ben 12 mart pazar basladi adetim 16 martta bitti 29 martta da yumurtlama günüm artık öle tahmin ediyorum telefona da uygulama yükledim takibi yapiyorum bı hafta boyunca bı gün durup bı gün denedik

Ben 12 mart pazar basladi adetim 16 martta bitti 29 martta da yumurtlama günüm artık öle tahmin ediyorum telefona da uygulama yükledim takibi yapiyorum bı hafta boyunca bı gün durup bı gün denedik

haaa o zaman sadece yumurtlama döneminde yapıyorsunuz demi diğer günler normal ilişki oluyor anladığım kadarıyla

Yok sonuç alana kadar ilişki ye girmeyin yazmış konuyu açan
onu ben anlamadım neden ilişkiye girilmiyor ki? bir yerde okudum bazen iki kere yumurtlama olabiliyormuş bu yüzden adet bitip diğer adet başlayana kadar 1 ay boyunca ilişkiye girip hamile kalanlarda yazıyordu. ya bu yumurtlama zamanlarını anlamakta çok zor çatladımı çatlamadımı bugün mü yarın mı.

aynen canım mesela benim arkadaşım adeti bitti ertesi gün yumurtlaması olmuş ne zaman olacağı belli değil açıkcası ilişki olmadan çocuk nasıl tutacak :) ne bilim fikir güzel ama ilişki yok diyor adetine 3 gün kala yumurtlama olursa nasıl olcak

Onu bnde anlamadım neden tekrar ilişkiye girilmediginj

İşte yumurtlama oldugu günler olcak sonra bekleme aşamasına gecilcek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…