- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
her öğünde taze yapacaksın canım. 1 bardak içeceksin zaten su birazda kaynayınca azalıyor
zararı yok deniyor canım bende belki faydası olur diye yaptımBende deneyim faydaliysa bakalım soğan kürü
tabi her öğünde taze 1,5 su bardağına kaynat kaynadıktan sonra 1 bardak içher öğünde taze yapacağım demi canım her öğünde 1,5 su
bir yerde okumuştum öyle yapanda vardı ama sabah aç karnına içebilirsen iç canım. nette ibrahim saraçoğlunun videolarını izle istersen daha net bilgi olursoğan kürünü sabah akşam yapsam olur mu
hayırlısıyla izledim canım bugün başlıcambir yerde okumuştum öyle yapanda vardı ama sabah aç karnına içebilirsen iç canım. nette ibrahim saraçoğlunun videolarını izle istersen daha net bilgi olur
inşallah şifa olur canımhayırlısıyla izledim canım bugün başlıcam
nette mi yazıyor canım bu bilgi? ibrahim saraçoğlu hiç öyle birşey söylemedi ama. birde soğan kürü yapanların sayfasını okumuştum orda kürü yaptığı ay hamile kaldım diye yazan bir sürü kişi vardı. düşük yaptığını hiç duymamıştım.Kızlar soğan kürü düşük yaptırıyormuş
Olabilir bekleme sürecinde hiç bisi denenmemeli bence iltihap sökücü özelliği olduğu için .... Şuan sen ve ben bekleme sürecindeyiz dikkat etKızlar soğan kürü düşük yaptırıyormuş
Belirtiler kişiye göre değişir CNm bize mutlaka haber et bu aralar vajinusmuslardan hamile haberi alıyorum umarım sende hamile olursun hatta yarın kan testi yaptır bakalım bıKızlar bende denedim bu yöntemi ama düzenli değildi denemelerimiZ bugün adet olmam gerek ama henüz olmadım bikaç gün daha gecikirse test yapacağım sonucu size söylerim. Hamilelik adet gecikmesi dışında nasıl anlaşılır bilen var mı
anladım canım söylediğin iyi oldu bunuda öğrenmiş olduk. adeti geciktirdiğini yada erken getirdiğini biliyordum ama bunu ilk defa duydum. bende birşey yapmadı. adet im tam gününde geldi.ama önceden adet başlamadan 1 gün sırf kahverengi akıntı gelirdi bu sefer gelmedi.soğan suyu içerken gelmişti. demek ki o zaman rahmi temizledi şimdi birşey kalmadı. inşallah öyledir kist falan yokturda rahatça hamile kalırım artık. sende önceden vajinismusmuştun şimdi kurtuldun mu bu hastalıktan?Bende sayfalarda okumuştum Düşük yapanda olmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?