belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
soğan kürünü sabah akşam yapsam olur mu

soğan kürünü sabah akşam yapsam olur mu
bir yerde okumuştum öyle yapanda vardı ama sabah aç karnına içebilirsen iç canım. nette ibrahim saraçoğlunun videolarını izle istersen daha net bilgi olur

Vintageseven ben iyice umutlandim bugün vajinusmus olan bı arkadaş bile hamile kalmış şok oldum ve umutlandim sıra sende CNm haber et bize en kısa sürede

Mutlaka haber vericem canım sizde nolur dua edin benimde dualarım sizlerle

Kızlar soğan kürü düşük yaptırıyormuş
nette mi yazıyor canım bu bilgi? ibrahim saraçoğlu hiç öyle birşey söylemedi ama. birde soğan kürü yapanların sayfasını okumuştum orda kürü yaptığı ay hamile kaldım diye yazan bir sürü kişi vardı. düşük yaptığını hiç duymamıştım.

Kızlar bu ay şırınga yöntemi bende denedim ama düzenli deneyemedim. Vajinusmusum malesef. İlk başta biz steril olsun diye eşim direk sırıngaya boşaldı ucunu eliyle kapattı ama ben vajinaya koyarken hep dışarı aktı çok stresli geçti sonra baktık ki megerse kaptan çekince spremi akmıyormuş bu bize zaman kaybettirdi üstelik hemen her gün deneme yaptık haliyle bazı günler de sprem az geldi benim adetin bazen bir iki gün gecikiyor ama her zaman değil. Şırıngayı deneyince ben 10-15 dk ayaklarımı kaldırıp bekledim tutmuş mudur bilmiyorum. Ama normal de tam bugün adet olmalıyım ama olmadım hala. Hatta en geç bugün olmalıydı. Fakat netten baktım ilk belirti gösğüste hassasiyet olmasıymış bende hiç yok ama kasık ağrısı iğne saplanması gibi şeyler oldu. Bide çok halsiz ve uykusuz oldum. Midem de çok hafif bulanır gibi oluyor ama belki psikolojik olabilir bide iki gündür grip oldum ondan da olabilir.ama adetim iki gün daha gecikirse bende resr yapamyı düşünüyorum şimdi hiç ümit etmek istemiyorum eğer benim de gecikir ve olursa bende size haber vereceğim mutlaka

Kızlar bende denedim bu yöntemi ama düzenli değildi denemelerimiZ bugün adet olmam gerek ama henüz olmadım bikaç gün daha gecikirse test yapacağım sonucu size söylerim. Hamilelik adet gecikmesi dışında nasıl anlaşılır bilen var mı

Belirtiler kişiye göre değişir CNm bize mutlaka haber et bu aralar vajinusmuslardan hamile haberi alıyorum umarım sende hamile olursun hatta yarın kan testi yaptır bakalım bı

Bakalım canım inşallah ama pek ümidim yok ümit edince olmayınca üzülüyorım biraz akışına bıraktım iki gün daha olmazsan gidicem bende test yapmaya

Bende sayfalarda okumuştum Düşük yapanda olmuş canım
anladım canım söylediğin iyi oldu bunuda öğrenmiş olduk. adeti geciktirdiğini yada erken getirdiğini biliyordum ama bunu ilk defa duydum. bende birşey yapmadı. adet im tam gününde geldi.ama önceden adet başlamadan 1 gün sırf kahverengi akıntı gelirdi bu sefer gelmedi.soğan suyu içerken gelmişti. demek ki o zaman rahmi temizledi şimdi birşey kalmadı. inşallah öyledir kist falan yokturda rahatça hamile kalırım artık. sende önceden vajinismusmuştun şimdi kurtuldun mu bu hastalıktan?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…