belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok canım onu hiç denemedim
ben geçen ay onuda denedim insan çaresiz olunca herşeyi deniyor. ibrahim saraçoğlu tv de söylüyor zararı yokmuş ve rahimi falan temizliyormuş kist falan ne varsa. bebek olması için herkese soğan kürünü öneriyor sonrada incir kürünü söylüyor ama daha ona geçmedim. rahimde kist falan birşey varsa temizlesin diye yaptım bende.

Ben napcaksam egzersiz de yapamıyorum artık beklicez umarım tekrar vajiye yakalanmam

canım nasıl uyguladın bende başlıcam buna

darlanıyorum artık ya sıkılıyorum ne bilim benim arkadşaım var 3 aylık koruma iğnesi yaptırmış daha 3 ay dolmamış iğne yaptıralı ocakta yaptırmış iğneyi bugün öğrendik 8 haftalık hamileymiş dşün yani aslında herşey nasip

Herşey nasip aynen zor vala

canım nasıl uyguladın bende başlıcam buna
canım orta boy soğanı dıştaki kahverengi kabuğu soy 4e böl. 1,5 bardak suyu kaynat sonra içine soğanı at kısık ateşte 5 dakika daha kaynat ılıyınca iç. ben öğlen ve akşam yemeklerinden önce içtim. 15 gün yap. adet bittikten 2 gün sonra başlıyorsun içmeye.

işte stres yapmadı öylesine bıraktı ya nasip hemen olur. bizse kalsa diye stres yapıyoruz tabi Rabbimin vereceği varsa her türlü olur

canım 1,5 bardak yapınca onu ikiye bölüp öğlen akşam mı içiliyor yoksa her öğünde 1,5 bardak mı içiliyor

canım 1,5 bardak yapınca onu ikiye bölüp öğlen akşam mı içiliyor yoksa her öğünde 1,5 bardak mı içiliyor
her öğünde taze yapacaksın canım. 1 bardak içeceksin zaten su birazda kaynayınca azalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…