- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
soğan kürünü denedin mi hiç?gittik canım kaç kere gittik eşim iki kere yaptırdı doktor sorun yok diyor bilinemeyen infertelite dedi en sonunda
yok canım onu hiç denemedimsoğan kürünü denedin mi hiç?
ben geçen ay onuda denedimyok canım onu hiç denemedim
Kaç yıllık evlisinyok canım onu hiç denemedim
:) önemli değil canım 2,5 senelik evliyimPardon kızlar nette sorun var galiba çok yazmışım
Ben napcaksam egzersiz de yapamıyorum artık beklicez umarım tekrar vajiye yakalanmamo zaman istersen bi doktora git belki başka problem vardır tedavisi gereken.yada eşinin sperm azlığı falan olabilir. bu yöntemi deneyenler genelde ya eşinde sorun olanlar yada vajinismus olanlar.inşallah Rabbim sana da en kısa zamanda bebiş verir çok zormuş beklemek.
Bende aynı 2,5:) önemli değil canım 2,5 senelik evliyim
ben geçen ay onuda denediminsan çaresiz olunca herşeyi deniyor. ibrahim saraçoğlu tv de söylüyor zararı yokmuş ve rahimi falan temizliyormuş kist falan ne varsa. bebek olması için herkese soğan kürünü öneriyor sonrada incir kürünü söylüyor ama daha ona geçmedim. rahimde kist falan birşey varsa temizlesin diye yaptım bende.
Bende aynı 2,5
ben hiç beklememiştim.denediğim ay hatta vajinismusu yendim. bence ilişkiye girmekle problem olacağını düşünmüyorum.Ben napcaksam egzersiz de yapamıyorum artık beklicez umarım tekrar vajiye yakalanmam
Herşey nasip aynen zor valadarlanıyorum artık ya sıkılıyorum ne bilim benim arkadşaım var 3 aylık koruma iğnesi yaptırmış daha 3 ay dolmamış iğne yaptıralı ocakta yaptırmış iğneyi bugün öğrendik 8 haftalık hamileymiş dşün yani aslında herşey nasip
canım orta boy soğanı dıştaki kahverengi kabuğu soy 4e böl. 1,5 bardak suyu kaynat sonra içine soğanı at kısık ateşte 5 dakika daha kaynat ılıyınca iç. ben öğlen ve akşam yemeklerinden önce içtim. 15 gün yap. adet bittikten 2 gün sonra başlıyorsun içmeye.canım nasıl uyguladın bende başlıcam buna
işte stres yapmadı öylesine bıraktı ya nasip hemen olur. bizse kalsa diye stres yapıyoruz tabi Rabbimin vereceği varsa her türlü olurdarlanıyorum artık ya sıkılıyorum ne bilim benim arkadşaım var 3 aylık koruma iğnesi yaptırmış daha 3 ay dolmamış iğne yaptıralı ocakta yaptırmış iğneyi bugün öğrendik 8 haftalık hamileymiş dşün yani aslında herşey nasip
canım orta boy soğanı dıştaki kahverengi kabuğu soy 4e böl. 1,5 bardak suyu kaynat sonra içine soğanı at kısık ateşte 5 dakika daha kaynat ılıyınca iç. ben öğlen ve akşam yemeklerinden önce içtim. 15 gün yap. adet bittikten 2 gün sonra başlıyorsun içmeye.
Mecbur beklicem artık eşim şehir dışına gtcekben hiç beklememiştim.denediğim ay hatta vajinismusu yendim. bence ilişkiye girmekle problem olacağını düşünmüyorum.
her öğünde taze yapacaksın canım. 1 bardak içeceksin zaten su birazda kaynayınca azalıyorcanım 1,5 bardak yapınca onu ikiye bölüp öğlen akşam mı içiliyor yoksa her öğünde 1,5 bardak mı içiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?