- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
Sen ne zmn denemistinki şırınga ileYa giderdim ama negatif çıkmasından korkuyorum
kız nerelerdesin yazdım sana cevap vermedin?Çok heyecanlı sizin adınıza çok heyecanlandım
Ne yazdın kı göremedim koydeym kafa dağıtmaya geldim net pek cekmio uzak kalıyorum konuşmalara CNmkız nerelerdesin yazdım sana cevap vermedin?
oh mis iyi yapmışsın bol bol moral depolaNe yazdın kı göremedim koydeym kafa dağıtmaya geldim net pek cekmio uzak kalıyorum konuşmalara CNm
İnşallah hepimizoh mis iyi yapmışsın bol bol moral depolanapıyon nerelerdesin diye yazmıştım öyle. sende var mı hiç belirti? ay inşallah hepiniz hamile kalırsınız
dur kız öyle düşünme gebelik belirtiside adetle aynı olabiliyormuş. olumlu düşünelim olumlu olsunİnşallah hepimizbenim tutmadı heralde ya adet belirtilerim var sivilceler başladı tatlı krizleri falan filan
L leylacvdur kız öyle düşünme gebelik belirtiside adetle aynı olabiliyormuş. olumlu düşünelim olumlu olsun
Kabızlık belirtilerde varKızlar bugün afedersiniz ama kabızlık yaşadım bide sarı akıntım var bir kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?