- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
Birsey sormak istiyorum esinizdeki hız sorunu icin kullandiginiz bir ilac yontem bitkisel birsey var mi benim esimde de var henuz tedavi baslamadi kimyasal yasadim 1 kezCanım eşimde hız sorunu var.aslında bu yöntemi pek denedik diyemem.bi defa denemeye çalıştım dışarı aktı.bizde preseed jel deniyoruz.bende kuruluk var.hem öyle böyle değil.birleşmeye engel derecede.
klomen diye bi hapla vitamin verdi dr canımBirsey sormak istiyorum esinizdeki hız sorunu icin kullandiginiz bir ilac yontem bitkisel birsey var mi benim esimde de var henuz tedavi baslamadi kimyasal yasadim 1 kez
Ne kadar kullancak peki 3 ayda yenileniyormus yaklomen diye bi hapla vitamin verdi dr canım
bekle bakalım canım belkide yerleşme kanamasıdırBen sanırım adet oldum
her zaman regl başlangıcı bu şekilde mi olurdu senin canım?Sabah bacaklarım sızlıyordu baya uyumuşum sonra kalktım tuvalete gittim Pembemsi kan geldi peçeteye silince
bak bu sefer farklılık var canım hadi inşallah ya hamile olursunuz. test var mı evde?Önce kahverengi gelir arkasına hemen koyu kan gelir canım
amin canım dua ediyorum hepinize güzel haberler verinMalasef test yoksizde dua edin nolurrr o kadar dua ediyorum ki inşallah bu yerleşme kanamasıdır
çok heyecanlı şimdi yarın olmak bilmezÖyle düşünüyorum bende canım bekleyelim yarın giderim kan tahliline
Merhaba canım bende 21 yaşında ve adanalıyım ocak ayında evlendim bizde bebek için uğraşıyoruzYok Adana canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?