- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.400
- 133
Amin canım.Öle böle herkesin bir derdi var Allah'ım yardımcmiz olsun
Ankara bende suanlikYok Adana canım sen
preseed jel hamile kalmak için çok iyiymiş galiba ama biraz pahalı. evet herkesin bi sorunu var biz daha hiç eşimde doktor konrtolü falan yaptırmadık inşallah gerek kalmadan bu ay hamile kalırım. Rabbim hepimize bebiş versin inşallah.Canım eşimde hız sorunu var.aslında bu yöntemi pek denedik diyemem.bi defa denemeye çalıştım dışarı aktı.bizde preseed jel deniyoruz.bende kuruluk var.hem öyle böyle değil.birleşmeye engel derecede.
canım hız problemi için doktor bişey verdi mi önerdi mi yaniCanım eşimde hız sorunu var.aslında bu yöntemi pek denedik diyemem.bi defa denemeye çalıştım dışarı aktı.bizde preseed jel deniyoruz.bende kuruluk var.hem öyle böyle değil.birleşmeye engel derecede.
Klomen verdi canım 3 ay.canım hız problemi için doktor bişey verdi mi önerdi mi yani
bende kullandım klomen bi dahada kullanmadım eşin için bişey verdi miKlomen verdi canım 3 ay.
canım hiç ilaç kullanma bence. ne durumdasın günün geçtimi senin?Kızlar dişim çok ağrıyor herhangi birşey yapsalar yada ilaç içsem gebelik varsa bir zararı olur mu
gebelik belirtisindede adet ağrısı olabilirmiş. gününde gelirmiydi kesin?Dündü adet günümdü daha olmadım ara ara adet sancısı girdi gündüz ama bakıyorum birşey Yok canım
canım stres yaptıkçada gecikir. stres yapmamaya çalış dicem ama çok iyi anlıyorum elde değilbazen gecikiyor geçen ay 8 gün gecikti bu ay olursam tam gününde olurum dedim ama olmadım
inşallah olur dua ediyorum canım hepimizin bebişleri olsun.İnan elde değil canım çok istiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?