belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok kullanmıyorum yarın test yapım bakalm bı ne çıkarsa keşke bir mucize olsa

Yok kullanmıyorum yarın test yapım bakalm bı ne çıkarsa keşke bir mucize olsa
inşallah hamilesindir canım. aslında eczaneden folik asit alıp başlasana kullanmaya. gebelik düşünenler birkaç ay öncesinde başlanıyor folik asite.

Bilmem ki zararı fln olmaz dmi yarın hem test hem folik asit alım bari :) tutmasada ona devam ederim hiç yoktan

yok canım
Bilmem ki zararı fln olmaz dmi yarın hem test hem folik asit alım bari :) tutmasada ona devam ederim hiç yoktan
yok canım olmaz bana aile hekimi verdi günde 1 tane aldım ama istersen sen doktora git. çünkü kimisi yarım yutuyor kimisi çeyrek. ben günde 1 tane yutuyordum sonra gidip kan tahlili yaptırdım doktor folik asit değerlerin gayet iyi arada azaltarak al dedi bende haftada 1-2 tane alıyorum şimdilik.

Himm anladım testten sonra gtmek farz oldu hiç de sevmem kadın dogumcu ama artık mecbur :)

Himm anladım testten sonra gtmek farz oldu hiç de sevmem kadın dogumcu ama artık mecbur :)
kadın doğuma gitme aile hekimine git gebelik düşünüyorum bu yüzden kan tahlili yaptırmak istiyorum de yapıyor. ama hormon testi istiyorsun onun için adetliyken kadın doğuma gitmen gerekli.ben kadın doğuma gitmiştim hormon testi yaptırmak istiyorum dedim bebek ne zamandır düşünüyorsunuz dedi yeni dedim 6 ay geçsin ondan sonra gel dedi gönderdi kadın beni sinir oldum belki benim sorunum var neden 6 ay bekletiyorsun. işte bu doktorlar beni kendilerinden soğuttu. keşke aile hekimlerindede hormon testi yapılsa ama maalesef orda kısıtlı tahliller yapılıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…