belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mrb kızlar ben de vajinusmusum şırınga yöntemini denemeye çalışıyorum. Bi kaç denemede tam beceremedim dışarı çıktı falan bu akşam da deneyeceğim hayırlısı bakalım
Nefes verirken iceri it birde istrrsen bebe yagi sur siringaya yada o bolgeye faydasi olur incr siringayla kolay gelsin

Kızlar 16 Nisa'n adet başlangıcımdı ovulsaydın programı indirdim bu programa göre doğurganlığım bugün bitti.1gün arayla 4 kere şırınga denedim 2 sefer şırıngayı tam soktum(şırınga ufak yalnız). Artık denememe gerek var mı siZce?

akıntın devam ediyor mu? eğer devam ediyorsa bence devam et çalışmaya. bazı kişilerin o takvime uymuyor yumurtlama zamanları. ovulasyon testi kullansaydın daha net olurdu.

akıntın devam ediyor mu? eğer devam ediyorsa bence devam et çalışmaya. bazı kişilerin o takvime uymuyor yumurtlama zamanları. ovulasyon testi kullansaydın daha net olurdu.
Akıntı devam etmiyor sanırım bitti artık yumurtlama. Ovulasyon testi Bu ay alamadım bi türlü önümüzdeki ay almam gerek böyle belirsiz oluyor.

Akıntı devam etmiyor sanırım bitti artık yumurtlama. Ovulasyon testi Bu ay alamadım bi türlü önümüzdeki ay almam gerek böyle belirsiz oluyor.
inşallah hamile kalmışsındır canım.sen yinede birkaç gün yapmaya devam et istersen.

Kız yeni okudum konuyu konun sahibindn başka hamile kalan var mı çok afedersiniz kendinizsunuz eşiniz mı yapıyor yoksa kendiniz mı şırınga isini

İyi akşamlar kızlar, dün 11. Günümdü, başladım denemelere, bıgünde denedim. Kısmetse yarın ve öbürgünde yapcam şırınga ile. Sonrada gün aşırı belki debam ettiririm. Geçen ayki gibi yine pek beceremedim sanırım. Dışarıya akıyor çünkü, bende şırınga ile tekrardan çekip yine içeriye enjekte ediyorum. Tabi ne derece etkili okuyor bilemiyorum bu şekilde. Kısmetse görücez sonucunu.

Allahim su mubarek gun hurmetine insallah hyrlisiyla verir heoimize ya cok zor bi bekleyis

Ben şırıngayı 20 dk çıkarmıyorum kızlar çünkü çıkardığın an dışarı çıkıyor hepsi. Adete yakın vajinamda kaşıntı olur dün bu belirti olunca umudum kalmadı bu ay ..hayırlısı bakalım

Kızlar umudunuzu kırmak istemem ama ben bu yöntemi vajinusmus olduğum için yaptım 3 ay denedik hatta 4 ay ama olmadı malesef ve benim horman değerlerim yumurtlamam gayet güzel ama olmadı bu yöntemle ve şimdi vajinusmusu yendim şükür artık doğal yollarla deneme olucak inşallah gelir bebişim bu ay. Birde spermin dışarıyla temas kurması ne kadar sağlıklı bilemiyorum birde iltahap olma durumuda var sonuçta plastik bir madde inşallah normal yollarla bebişiniz gelir vajinusmus olanlara öneri. Önce vajinusmusu yenin hamilelik süreci çok zor bi süreç hepimizin göbüşü dolar inaşallah

2. Kez denedim yine olmadı kızlar ( vajinusmusu aşmaya çalışacağım bu ay çok yoruldum çokkkk(

2. Kez denedim yine olmadı kızlar ( vajinusmusu aşmaya çalışacağım bu ay çok yoruldum çokkkk(
canım bencede önce vajinusmusu yenmelisin sonrasıda ilahi takdir şöyle düşün insanlar doğal yolla bile zo hamile kalıyo bu yolla nasıl kalsın ki bende denedim olmadı olanlarda sayılı kişiler zaten şanslılarmış demek önce vajinusmusu yen sonra hamilelik düşün. İnan ben vajinusmus ken bunu uyguluyodum çok takıntılıydım hamile kalmak için uğraşıp duruyodum deli gibi ama daha sonra olmayınca 3,4 ay bu yöntemle vajinusmusu yenmek için uğraştım rabbim çok uğraştırmadı allaha şükü 2 haftada yendim şimdi ilişki yaşıyorum düzenli ve inan bebek aklıma bile gelmiyo çünkü evliliğim yoluna oturdu mutluyum stres yok bebekte olur inşallah zamanla ben ilişkiye giremediğim için ne zaman anne olucam psikolojisiyle takıyormuşum kafaya şimdi çok rahatım dediğim gibi bebek aklıma bile gelmiyo artık ilişki oluyo bebekte olur inşallah düşüncesindeyim inşallah yenersin vajiyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…