- 28 Haziran 2016
- 361
- 166
- 103
- 35
canım kan tahlili yaptırmıştın değil mi? geç döllenme falan olmasın?1 1melegimolsunVintageseven kızlar ben daha adet olmadım siz ikinci denemeleri bitirceniz bende tık yok
canım nasılsın? reglin bitti mi başladın mı çalışmalara?Canım doktora git sen tarlusal versin
canım dikkat et aman inşallah vardırda güzel haberler verirsinBen beklemedeyim 1 1melegimolsun kasiklarma bisi batiyor bide temizlik var evde yorgunluktanmi neden bilinmeZ . Asliinda cokta basarili calismalarim olmadi ama bekliycez.:)
bat ne zaman canım?Test yaptim yok :/ belki daha erken ama nebilm yaptim valla. Ozmn calismalara devam offf offf. Nasil tutarki :/
Adet mi? 3 mayis bekliyorum amabat ne zaman canım?
evet canım adet başlangıcı. insan heyecanlanıyor hemen öğrenmek istiyor. neyse bekleyelim bakalım inşallah pozitif olurAdet mi? 3 mayis bekliyorum ama
evet canım adet başlangıcı. insan heyecanlanıyor hemen öğrenmek istiyor. neyse bekleyelim bakalım inşallah pozitif olur
Bnm adet olmam gerekiyor bugun olmadi ama bazen 30 gune uzuyor uc gun icinde olurum heralde :/kızlar herkes napıyor? varmı gelişme olan?
bu ay mevsim geçişi olduğu için galiba herkesin gecikmeli geliyor canım. benimde 3 gün geç geldi.Bnm adet olmam gerekiyor bugun olmadi ama bazen 30 gune uzuyor uc gun icinde olurum heralde :/
Aynen bnde oyle dusunuyorumbu ay mevsim geçişi olduğu için galiba herkesin gecikmeli geliyor canım. benimde 3 gün geç geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?