belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sag kasigima igne batiyor sanki 3 kere aniden girdi kasiklarimda siskinlik adet agrisi gibi olmaya basladi ya . Acaba mikropmu kaptim yoksa ugrasa ugrasa bebekmi tuttu iste adamin omrunu bu sorular yiyor.. acaba bir haftada boyle belirtiler olurmuki :)

İyi akşamlar kızlar, bende bugün başladım bu yöntemi denemeye? Sizce iki güne birmi yapmalı yoksa her akşammı? Adetimde düzensiz benim ama kasık ağrılarım başladı bugün bende yumurta gelişiyor çatlıycak diye düşündüm ve başladım denemeye.

Canim bunu denerken bi sefer esden alinan spermi bi kac gün mu kullaniyorsunuz

Sperm yavaş olanlar vajinusmus olanlar kasilanlar tamamen içeri bosalamayanlar her yöntemi deneyip sonuç alamamis insanlar deniyor ztn bu yöntemi çoğunlukla :)

Kızlar ilk denemeyi dün yaptım ama dışarı aktı hepsi ya, bir yatdım edin lütfen, bugünde adet olacakmış gibi bel ağrım var acaba çatladımı benim yumurta boşa denemeyimmi başka?

İki defa denedim, bugün tekrar deniycez, ne yaparsam yapayım yine dışarı çıkıyor , sizce nırmalmi kızlar bu durum. Boşamı deneme yapıyorum ben iki gündür.

İki defa denedim, bugün tekrar deniycez, ne yaparsam yapayım yine dışarı çıkıyor , sizce nırmalmi kızlar bu durum. Boşamı deneme yapıyorum ben iki gündür.

Yok canim bnm yorumlari okursan bnmde hep disari cikiyordu korkudan itemiyordum iceri ince siringa al ve iceri nefes verirken it ve bosalt ozmn tasmiyir ve kimldamadan bel altina yastikla yat insallah tutar. Bnde son denemelerde disari tasirmadan yapabiliyorum

Siringa tam girmiyor mu içine
Tam giriyor cnm ama yinede dışarı atıyor menileri, bende tekrar tekrar dışarı taşanları şırıngayla çekip yine içeri enjekte ediyorum. Kısmet artık umarım işe yarar. Tam yumurtlama günümüde bilmiyorum o yıllarda zden her gün deniyorum üç gündür, bu hafta bitene kadar denerim artık.

Sonuna kadar içeri giriyor şırınga ama içeri bastığımda aksın sanki de tAşıyomuş gibi dışarı akıyo cnm .yastığa kadar koyuyorum. Umarım işe yarar dışa taşanları tekrar çekip enjekte ediyorum içeriye

Belin yukarda olmuyor mu nasıl dışarı gidiyor kı kendini kasinca da geri çıkıyor rahat bırak

Belin yukarda olmuyor mu nasıl dışarı gidiyor kı kendini kasinca da geri çıkıyor rahat bırak
Belkide cnm kendimi kasıyorumdur. Alışırım deneye deneye . Umarım spermler gideceği yeri biliyodurda bir mucize olur. Bugün bir yerde okudum kadının biri 5 yıllık evli bir çocuğu var ama bakire. Dışarıdan bile yolunu bulmuş gitmiş gideceği yere

Evet çok kişi var vajinusmus olup üstüne girişe boşalma ile hamile kalan ....Sen içerdeki kasları sıkıyor olabilirsin ilk bnmde öle oluyordu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…