- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
başka ne derdin var kız?derdim çoktur hangisine yanayım leyliley
Canim bunu denerken bi sefer esden alinan spermi bi kac gün mu kullaniyorsunuzİyi akşamlar kızlar, bende bugün başladım bu yöntemi denemeye? Sizce iki güne birmi yapmalı yoksa her akşammı? Adetimde düzensiz benim ama kasık ağrılarım başladı bugün bende yumurta gelişiyor çatlıycak diye düşündüm ve başladım denemeye.
O kadar süre canlı kalmaz ki sperm en kısa sürede yapılmalı saniyeler icinde :) tek kullanimlik yaniCanim bunu denerken bi sefer esden alinan spermi bi kac gün mu kullaniyorsunuz
Canim o zamn zaten o gorevi es görüyor siringaya ne gerek var kiO kadar süre canlı kalmaz ki sperm en kısa sürede yapılmalı saniyeler icinde :) tek kullanimlik yani
Hepsi mı dışarı çıkıyorİki defa denedim, bugün tekrar deniycez, ne yaparsam yapayım yine dışarı çıkıyor , sizce nırmalmi kızlar bu durum. Boşamı deneme yapıyorum ben iki gündür.
Yok canim bnm yorumlari okursan bnmde hep disari cikiyordu korkudan itemiyordum iceri ince siringa al ve iceri nefes verirken it ve bosalt ozmn tasmiyir ve kimldamadan bel altina yastikla yat insallah tutar. Bnde son denemelerde disari tasirmadan yapabiliyorumİki defa denedim, bugün tekrar deniycez, ne yaparsam yapayım yine dışarı çıkıyor , sizce nırmalmi kızlar bu durum. Boşamı deneme yapıyorum ben iki gündür.
Tam giriyor cnm ama yinede dışarı atıyor menileri, bende tekrar tekrar dışarı taşanları şırıngayla çekip yine içeri enjekte ediyorum. Kısmet artık umarım işe yarar. Tam yumurtlama günümüde bilmiyorum o yıllarda zden her gün deniyorum üç gündür, bu hafta bitene kadar denerim artık.Siringa tam girmiyor mu içine
Sonuna kadar içeri giriyor şırınga ama içeri bastığımda aksın sanki de tAşıyomuş gibi dışarı akıyo cnm .yastığa kadar koyuyorum. Umarım işe yarar dışa taşanları tekrar çekip enjekte ediyorum içeriyeYok canim bnm yorumlari okursan bnmde hep disari cikiyordu korkudan itemiyordum iceri ince siringa al ve iceri nefes verirken it ve bosalt ozmn tasmiyir ve kimldamadan bel altina yastikla yat insallah tutar. Bnde son denemelerde disari tasirmadan yapabiliyorum
Belin yukarda olmuyor mu nasıl dışarı gidiyor kı kendini kasinca da geri çıkıyor rahat bırakTam giriyor cnm ama yinede dışarı atıyor menileri, bende tekrar tekrar dışarı taşanları şırıngayla çekip yine içeri enjekte ediyorum. Kısmet artık umarım işe yarar. Tam yumurtlama günümüde bilmiyorum o yıllarda zden her gün deniyorum üç gündür, bu hafta bitene kadar denerim artık.
Belkide cnm kendimi kasıyorumdur. Alışırım deneye deneye . Umarım spermler gideceği yeri biliyodurda bir mucize olur. Bugün bir yerde okudum kadının biri 5 yıllık evli bir çocuğu var ama bakire. Dışarıdan bile yolunu bulmuş gitmiş gideceği yereBelin yukarda olmuyor mu nasıl dışarı gidiyor kı kendini kasinca da geri çıkıyor rahat bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?