Canım benim bi arkadaşımın eşinde de aynı şey vardı ameliyatla sperm arıyorlarmış galiba kaan aydos gibi iyi hocalara mail at bence gecikmeden çözümsüz hiç bişey yoktur.ben bu sitede başka bi konu da hiç bebek olma ihtimali olmayıp doktorların bile evlatlık aşın dediği fakat sonra doğal yolla 3, çocuğu olan biliyorum sakın ümitsizliğe kapılmayın ama boş durmayın iyi doktorlara gitsin maddi imkan yoksa mail atın sorun imkanınızın olduğu doktorlara gidinBune ya hic bulamiyordum biz gibi olan tek bizmiyiz diyordum ama cokmus.. napicazki tedavisi yok bunun bi bulan olsa keske bizim daha bir kere bike olmadi iliskide 3 yillik evliyiz bu nedenle cnsl hayatimiz tongir migir napsin adam olmayinca Allahtan baska turlu oluyor
Yok bosalmanin tedavi si yok dedim yoksa asilama tup bebek yapilzbilir. O ameliyat bildigim spermde canli sperm olmuo amloytla ariyolar. Bizim sprmde sikinti yok asilam yaltrdik tutmadi bakalim siringa deniyrm para biriktirip tup yapicaz olmazsaCanım benim bi arkadaşımın eşinde de aynı şey vardı ameliyatla sperm arıyorlarmış galiba kaan aydos gibi iyi hocalara mail at bence gecikmeden çözümsüz hiç bişey yoktur.ben bu sitede başka bi konu da hiç bebek olma ihtimali olmayıp doktorların bile evlatlık aşın dediği fakat sonra doğal yolla 3, çocuğu olan biliyorum sakın ümitsizliğe kapılmayın ama boş durmayın iyi doktorlara gitsin maddi imkan yoksa mail atın sorun imkanınızın olduğu doktorlara gidin
İnşallah Rabbim tez vakitte nasip etsin canımYok bosalmanin tedavi si yok dedim yoksa asilama tup bebek yapilzbilir. O ameliyat bildigim spermde canli sperm olmuo amloytla ariyolar. Bizim sprmde sikinti yok asilam yaltrdik tutmadi bakalim siringa deniyrm para biriktirip tup yapicaz olmazsa
Hadi ya üzüldüm hiç olmamasına çok zordur cnm bizim çok nadir yani oda psikolojik bu aralar heralde vardır mutlaka tedavisi ya istek hapları erken boşalma hapları fln ...doktora göründü uz muBune ya hic bulamiyordum biz gibi olan tek bizmiyiz diyordum ama cokmus.. napicazki tedavisi yok bunun bi bulan olsa keske bizim daha bir kere bike olmadi iliskide 3 yillik evliyiz bu nedenle cnsl hayatimiz tongir migir napsin adam olmayinca Allahtan baska turlu oluyor
Cok grtik ama malesefHadi ya üzüldüm hiç olmamasına çok zordur cnm bizim çok nadir yani oda psikolojik bu aralar heralde vardır mutlaka tedavisi ya istek hapları erken boşalma hapları fln ...doktora göründü uz mu
Allah nasip etsin insAllah hayirli bir evlatla mujdelenirsiniz tez vakitteSelam kızlar Nasılsıniz?
Ben 10 ay önce kürtaj oldum hayla hamile kalamadim canım çok sıkılıyor artıkaranızda kürtaj olupta hemen hamile kalan var mı? Denemediğim yöntem kalmadı nerdeyse. Bu Enjektor ile de denedim bu ay yine olmadi. Süt maydonoz buhari denedim yine sonuç alamadım rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Ya buay denedim senin dediklerini ama sanirirm yine tutmadi adetime 4 5 gun bar ve kasiklarim szlio ayni adet agrisi gibiMrb kızlar ben de vajinusmusum 3 yıllık evliyim egzersizde 2 parmağı çalışıyordum bi yandan da şırınga deniyordum 3. Denemede bu şekilde hamile kaldım :) ben ince ve uzun olduğu için eczaneden inüsilin şırıngası aldım yumurtlama günlerimi hesaplayarak kalçam yukarıdayken hızlıca sıktım 2 dk da eşim bacaklarımı havada tuttu ve oldu :)
Merhaba canım eşin hiç muayene oldu mu? Ben vajinismusken bu yöntemi denedim hamile kalamadım yendim normal ilişki yaptık yine olmadı sonra eşim muayene oldu onda sorun çıktı. Yani aylarca boşa denemişiz. İsterseniz muayene olunYa buay denedim senin dediklerini ama sanirirm yine tutmadi adetime 4 5 gun bar ve kasiklarim szlio ayni adet agrisi gibinasil olcak bu is siringanin boyumu kucuk gelioki yada sperm az bilemedim:/
Selam kızlar Nasılsıniz?
Ben 10 ay önce kürtaj oldum hayla hamile kalamadim canım çok sıkılıyor artıkaranızda kürtaj olupta hemen hamile kalan var mı? Denemediğim yöntem kalmadı nerdeyse. Bu Enjektor ile de denedim bu ay yine olmadi. Süt maydonoz buhari denedim yine sonuç alamadım rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Nasil muayene? Varikosel muaynesi oldu yok coksukur.. uc kere yada dort test yaptilar spermlerdede sikinti yok. Birqz testesteron hormonu dusuk cikmisti okdr. Baska biseye gerek varmiMerhaba canım eşin hiç muayene oldu mu? Ben vajinismusken bu yöntemi denedim hamile kalamadım yendim normal ilişki yaptık yine olmadı sonra eşim muayene oldu onda sorun çıktı. Yani aylarca boşa denemişiz. İsterseniz muayene olun
Şırınga ince uzun standart inüsilin şırıngası canım ( işaret parmağı kadar sanırım uzunluğu). Şırınga spermin hepsini almıyo bile.Şırıngayı soktuktan sonra eşin bacaklarını kaldırsın o anda derin nefes alıp nefesini üflerken şırıngayı hızlıca sık sonra hemen peçeteyle girişi kapat ki dışarı akmasın. Eşin bacaklarını havada tutsun 2dk o esnada derin nefes al ver spermler bu sayede ileri gidebilir. Kalçan yukarıda yarım saat bekle. Benim 3. Denemede tuttu canım ama belki farklı bi sebepten tutmuyordur kaç ay denedin?Ya buay denedim senin dediklerini ama sanirirm yine tutmadi adetime 4 5 gun bar ve kasiklarim szlio ayni adet agrisi gibinasil olcak bu is siringanin boyumu kucuk gelioki yada sperm az bilemedim:/
Evet canım varikosel ve sperm testiydi söylediklerim sizin iyi çıkmış. Sen kendi testlerini yaptır. Birde keçiboynuzu pekmezi alıp için sen ve eşin burda hamile kalan çoğu kişiden duydum faydası çokmuş. İnşallah en kısa zamanda bebek sahibi okursunuzNasil muayene? Varikosel muaynesi oldu yok coksukur.. uc kere yada dort test yaptilar spermlerdede sikinti yok. Birqz testesteron hormonu dusuk cikmisti okdr. Baska biseye gerek varmi
Tek ayaklarimi kaldirmadi bnm ama yastik koydum bnde belime. Uc bes damla kadar spermdi azmi acaba? Yumrtlama zamaninda yaptim uc kere denedim. Sen 3 aymi denedin yani 3 kere denedim derken?Şırınga ince uzun standart inüsilin şırıngası canım ( işaret parmağı kadar sanırım uzunluğu). Şırınga spermin hepsini almıyo bile.Şırıngayı soktuktan sonra eşin bacaklarını kaldırsın o anda derin nefes alıp nefesini üflerken şırıngayı hızlıca sık sonra hemen peçeteyle girişi kapat ki dışarı akmasın. Eşin bacaklarını havada tutsun 2dk o esnada derin nefes al ver spermler bu sayede ileri gidebilir. Kalçan yukarıda yarım saat bekle. Benim 3. Denemede tuttu canım ama belki farklı bi sebepten tutmuyordur kaç ay denedin?
Sizdemi siringayla denediniz yoksa normalmiValla onu bunu bilmem ksfaya takmamak ve bebek yapıcaz adı altında birleşmek olumsuz sonuçlara sebep oluyor. Planlı ve ilk denemede tutmuştu. Neden bilmem o dönemler bende araştırmıştım ve yarim saat yatmayı tercih ettim bi de bacaklarımı duvara dayadim.
NormalSizdemi siringayla denediniz yoksa normalmi
Şırınga tamamen spermle doldu benim canım. Zaten inçe küçük şırınga. 3 ay denedim. Yumurtlama günleri 1 er gün arayla denedim. İstersen yumurtlama testi al bu şekilde deneyenleri de okumuştum ama ben gerek duymadım. Yumurtlama zamanından 1 gün önce başladım denemeye.Tek ayaklarimi kaldirmadi bnm ama yastik koydum bnde belime. Uc bes damla kadar spermdi azmi acaba? Yumrtlama zamaninda yaptim uc kere denedim. Sen 3 aymi denedin yani 3 kere denedim derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?