belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Canim oncelikle gecmis olsun insAllah en kisa zamanda saglikli bi sekilde hamile kalirsin. Bende daha once bos gebelik sonrasi kurtaj oldum. Sonrasinda korunmadim hic ve 8 ay boyunca hic bi sekilde hamile kalamadim. Farkli yontemler denedim desem yalan olur sadece iliski sonrasi altma yastik koyup bikac saat sonra kalkiyordum ama hic faydasi olmadi. Kafaya takmiyordum ama tabi istek herzaman vardi. En son bilincli olarak degil ama adetim bittigi gun iliskiden sonra sabaha kadar yattim ve o ay oldu. Bence Allah'im nezaman nasip ederse ozaman oluyor. Kafada surekli dusunmemek lazim. Hormon testi yaptirdinmi? Ben hamile kalmadan 1 ay once yaptirmistim TSH degeri biraz yuksek cikmisti.

Aaaa cok sevindim ya saka gibi insallah siringa tutmustur herkes teker teker hamile kaliyir valla darisi basimiza

Hayirli ugurlu olsun canım hamileliğin. Evet 2 ay önce yaptırdım tekrar hormon testi sadece estradiol birazcık yüksek çıktı bana göre. Ama 2 doktora da sordum normal dediler. Geçen yıl bu ay hamile kalmıştım tam 1 yıl oldu umutla bekliyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin

Allah razi olsun canim en kisa zamanda isteyen herkeze nasip olur insallah. Ultrason ile yumurtaliklarin kontrol edildimi peki? Cogu yazilarda fazla kafaya takincada olmadigini belirtiyorlar. Kendini farkli seylerle oyala cok dusunmemeye calis. Hic beklemedigin anda guzel haberler alirsin insallah

Ilkel asilama.hep benimde aklima geliyordu sonra yok olmaz diyordum hatta arkadaslarimla bile paylasmiydim bu dusuncryi. Demekki oluyormus :):)

arkadaşlar bu eşlerin geç boşalması yada hiç boşalmaması neden olur ben çok sıkıldım artık eşimde sorun yok 65 milyon sperm var ama ben hamile kalamıyorum sperme maruz kalmıyorumki

Yok bosalmanin tedavi si yok dedim yoksa asilama tup bebek yapilzbilir. O ameliyat bildigim spermde canli sperm olmuo amloytla ariyolar. Bizim sprmde sikinti yok asilam yaltrdik tutmadi bakalim siringa deniyrm para biriktirip tup yapicaz olmazsa
biz gittik doktora hiç bir sorun yok dedi,sorun yok da neden boşalma olmuyor ozaman anlamadım

biz gittik doktora hiç bir sorun yok dedi,sorun yok da neden boşalma olmuyor ozaman anlamadım
Pskolojik deniyor buna ama biz cooook pskiyatri ve terapistlere gittik ama cozum sifiŕ asilama tup bebek yada bu yontemlerle deniycez baska care yok gibi. :/

Bu yöntem ise yarıyor sanırım çok bilgi okudum bu konuda rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bizimde sebepsız 2 yıldır olmuyor. Bu ay bu yontemı deneyeceğiminşallah tutar

Bizimde sebepsız 2 yıldır olmuyor. Bu ay bu yontemı deneyeceğiminşallah tutar
Ben 1 buçuk yıldır evliyim, biz hemen istedik aslında ama mahkum ekonomik durum sıkışıktı ilk eğlendiğimiz aylarda daha sonra benim kalça kemiklerde kireçleme çıktı ve doktor çocuğu tasiyamiyip çok ağrılı ve yatarak geçirirsin çocuk düşünme dedi . Baya ilaçlar iğneler kullandım kireçleme için geçenlerde sıvı yükselmiş ağrıların yok şuan bebek düşün dedi ama eşim stres yapıyor ve boşalamıyor icime dışarı çok kolay yapabiliyor ama b3nde bu yöntemi denemek istiyorum

Senın için çok ideal olabılecegını dusunuyorum. Bu sıkıntıda en ıse yarar olay olurbence. Yalnız sırınga alırsa 2.5 ml lık al daha mınık ve ınce. Daha çok ıcerı sokabılırsın. Bende oyle yapıcam.

Aslında çok iyi olur çünkü benim ilişkide bile o kadar çok canım yanıyor ki dayanamıyorum, alttan muayane oldum daha kadın sokmadan çığlık çığlığa. Ay inşallah ise yarar bu ay denicem şuan regl devam ediyor ve ben anne olmayı çok çok istiyorum rabbim herkese tüm isteyen herkese nasip etsin ya

Gelincik78 kuzu bak aklında bulunsun :)

Hayırlı olsun :))

Amın cnm ınsallah. Bunu da ıkı gunde bır yapmak lazım. Yada lh la yumurtlama takıbı de olabılır.

Takvimim uygulamasından bakıyorum ama ne kadar doğru bilemiyorum inşallah bu ay demiyelim bakalım inşallah olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…