belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Takvimim uygulamasından bakıyorum ama ne kadar doğru bilemiyorum inşallah bu ay demiyelim bakalım inşallah olur
Neler neler kullandım en mantıklısı dr um ıkıgunde bır yaparsan ıcerde her zmn sperm hazır olur demıstı. Ne zmn yum olursa olsun

Neler neler kullandım en mantıklısı dr um ıkıgunde bır yaparsan ıcerde her zmn sperm hazır olur demıstı. Ne zmn yum olursa olsun
Doktor a sordun mu böyle bisi var olur mu tutar mı diye inşallah bu ay dene canım benim 2 rekâtta namaz kıl. Ve dileğini dua ni rabbime anlat işte rabbim ol derse olur herşey allahtan

Takvimim uygulamasından bakıyorum ama ne kadar doğru bilemiyorum inşallah bu ay demiyelim bakalım inşallah olur
mrb takvimim uygulaması baya uyuyor yumurtalamanızı bilirsiniz aslında akıntıdan :) ben korunmayı bıraktım gecen ay bu ayda 4.güngecikti :)

Benim tavsiyemde kemik suyu bende oyle hamile kaldim 5 sene bekledik 1 ay boyunca hergun kemik suyu icin sarimsakli ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…