belki büyük bi dert degil ama

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
aranıza yeni katıldım 22 yaşındayım evliyim 1 oglum var mutluyum ama bi eksiklik hissediyorum kendimde modelistlik üzerine okudum ve 1 yıl da egitim aldım 1 yıl daha alırsam egitmen olma gibi bi sansım var egitimimi almak istiyorum ama ogluma bakıcak kimse yok 1 aydır ilan vs. deniyorum ama bulamadım ümidim yavas yavas azalıyo hayallerim suya düşücek galiba (((((((

Yapmak istiyorsanız peşini bırakmayın derim yıllar geçtikten sonra keşke yapsaydım diyeceğinizi düşünüyorsanız bir şekilde peşinden gidin hayallerinizin derim

Maddi durum açısından sıkıntınız yoksa güvenilir bir bakıcı tutabilirsiniz. Hayallerinizin peşinden koşun derim,oğlunuz sürekli küçük kalmayacak. Büyüdüğünde pişman olmayın

maddi yönden sıkıntı yok ama kurs pazartesi ve salı günleri 2 günlügüne bulamıyorum (

maddi yönden sıkıntı yok ama kurs pazartesi ve salı günleri 2 günlügüne bulamıyorum (

Öğrenci bulmayı deneseniz? Pazartesi ve Salı günlerini ayarlayabilecek birsürü üniversite çocuk gelişimi veya kendiliğinden çocuk bakmayı seven öğrenciler bulabilirsiniz. Bende ünv. öğrencisiyim sıkıntı olacağını düşünmüyorum çalışmak isteyen için...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…