belki büyük bi dert degil ama

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
aranıza yeni katıldım 22 yaşındayım evliyim 1 oglum var mutluyum ama bi eksiklik hissediyorum kendimde modelistlik üzerine okudum ve 1 yıl da egitim aldım 1 yıl daha alırsam egitmen olma gibi bi sansım var egitimimi almak istiyorum ama ogluma bakıcak kimse yok 1 aydır ilan vs. deniyorum ama bulamadım ümidim yavas yavas azalıyo hayallerim suya düşücek galiba :((((((((

aranıza yeni katıldım 22 yaşındayım evliyim 1 oglum var mutluyum ama bi eksiklik hissediyorum kendimde modelistlik üzerine okudum ve 1 yıl da egitim aldım 1 yıl daha alırsam egitmen olma gibi bi sansım var egitimimi almak istiyorum ama ogluma bakıcak kimse yok 1 aydır ilan vs. deniyorum ama bulamadım ümidim yavas yavas azalıyo hayallerim suya düşücek galiba :((((((((

Yapmak istiyorsanız peşini bırakmayın derim yıllar geçtikten sonra keşke yapsaydım diyeceğinizi düşünüyorsanız bir şekilde peşinden gidin hayallerinizin derim :40:

Maddi durum açısından sıkıntınız yoksa güvenilir bir bakıcı tutabilirsiniz. Hayallerinizin peşinden koşun derim,oğlunuz sürekli küçük kalmayacak. Büyüdüğünde pişman olmayın

maddi yönden sıkıntı yok ama kurs pazartesi ve salı günleri 2 günlügüne bulamıyorum :((

Öğrenci bulmayı deneseniz? Pazartesi ve Salı günlerini ayarlayabilecek birsürü üniversite çocuk gelişimi veya kendiliğinden çocuk bakmayı seven öğrenciler bulabilirsiniz. Bende ünv. öğrencisiyim sıkıntı olacağını düşünmüyorum çalışmak isteyen için...

Son düzenleme:
Back
X