Patlama bence bu eşinin değil kardeşinin dusuncesizligi adamın suçu ne durduk yere huzursuzluk yaşamak istiyorsan sen bilirsin tabi hem dusunmussun o zaman resim filan yollamasaydinÖncelikle iyi akşamlar. Okuyunca belki saçma gelecek ama birilerinden akıl almaya ihtiyacım var. Benim. 1.5 yaşında bir kızım var. Eşimin anesi babası ve kardeşleri benim kızıma hicbir şey almadılar ve bir ihtiyaciniz varmı diye sormadılar. Şimdi kaynimin çocuğu olacak. Ben de eşime dedimki çocuğa bir besik alalım . Çünkü eşim benim aileme ne zaman ihtiyaç olsa yardımcı olur onun gönlü olsun istedim. Kaynima mesaj attım birkaç model gonderdim biz besik almak istiyoruz dedim tamam dedi. Dün de eşime bir tanesini göndermiş biz bunu beğendik diye. Tamam ben zaten besik alacaktim da insanda biraz utanma olur hangi yüzle istiyorum ben ne yaptım ki onun cocuguna diye. Dünyanın en beleşçi insanıdır. Bari biraz israr etseydik. Şimdi sorum şu ben bunu içimde tutamıyorum. Kardeşinin bu düşüncesiz beleşçi tavrını eşime patladim patlayacam . Siz olsanız de yapardınız? ?
Hiç yani , çocuğu yapan beşiğini alamayacak sanki. Şu cümleleri duysalar zaten beşiği camdan aşağı atarlar. Güya hediye alacak, almasın bunun gibiler hediye falan... uzak uzak dursunlar bir kenarda mümkünseSizi hiç iyi niyetli göremedim malesef bence beşik felan almayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?