Belki çok saçma ama fikir alabilecek kimse yok

biyen

boncuğum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2007
288
37
318
Öncelikle iyi akşamlar. Okuyunca belki saçma gelecek ama birilerinden akıl almaya ihtiyacım var. Benim. 1.5 yaşında bir kızım var. Eşimin anesi babası ve kardeşleri benim kızıma hicbir şey almadılar ve bir ihtiyaciniz varmı diye sormadılar. Şimdi kaynimin çocuğu olacak. Ben de eşime dedimki çocuğa bir besik alalım . Çünkü eşim benim aileme ne zaman ihtiyaç olsa yardımcı olur onun gönlü olsun istedim. Kaynima mesaj attım birkaç model gonderdim biz besik almak istiyoruz dedim tamam dedi. Dün de eşime bir tanesini göndermiş biz bunu beğendik diye. Tamam ben zaten besik alacaktim da insanda biraz utanma olur hangi yüzle istiyorum ben ne yaptım ki onun cocuguna diye. Dünyanın en beleşçi insanıdır. Bari biraz israr etseydik. Şimdi sorum şu ben bunu içimde tutamıyorum. Kardeşinin bu düşüncesiz beleşçi tavrını eşime patladim patlayacam . Siz olsanız de yapardınız? ?

Patlama bence bu eşinin değil kardeşinin dusuncesizligi adamın suçu ne durduk yere huzursuzluk yaşamak istiyorsan sen bilirsin tabi hem dusunmussun o zaman resim filan yollamasaydin

Bence hiç iyi niyetli değilsiniz.
Beleşçi olduklarını düşünüyosanız niye beşik alalım diye teklif ediyosunuz?
Sırf böyle olsun da adamın yüzüne vuracak bişey geçsin elime diye yapmışsınız resmen.
Böyle yapacaksanız hiç almayın yani bi beşikle hayatları değişmeyecek.

Beleşçi olduğunu düşündüğünüz insana neden iyilik yapıyorsunuz ? İyilik yapınca neden "bunu istiyorum" dedi diye sinirleniyorsunuz?

Tam Türk erkeği kafası. Sevgilisine sevişelim mi der. Kabul etse hiç ısrar ettirmedi kesin yollu. Hayır dese kezban. Derdiniz ne anlamadım ki.

Bu ne şimdi...ilginçsiniz....böyle samimiyetten uzak iyi niyet gösterileri, samimi ilgisizlikten daha beter....Adamların ne olduğu belliymiş en azından sizin yaptığınız farklı içinizden geçen farklı...içten pazarlık olmuş bu hiç hoş değil...

Eh artık bi zahmet alacaksınız istenen modeli

siz demişsiniz beşik alıcaz diye,madem zor gelecekti söz vermeseydiniz aklınızca kardeşini denemek istediniz ,sorarken onların size bir şey almadıkları için gerek yok zahmet etmeyin diyeceğini umdunuz sanırım

Teklif eden sizsiniz,kaynınızın teklifi kabul etmesinden neden rahatsız oldunuz.emrivaki ile size aldırmıyor. bu iyiliğinizden sonra belki aranızda böyle karşılıklı hediyeleşme ve jestler başlayabilir,bir de bu açıdan düşünün.belki böyle kültürleri yoktur,siz başlatın.

Onlar size yapmadı ama siz onların çocuğu için bişey yapmak isteyince yüzleri kızarsın biraz diye düşünmüşsünüz ama ters tepmiş. Yüzleri kızaracak olsa zaten sizin çocuğunuza da hediye alırlardı ayıp olmasın diye.

Sizin tavrınız da iyiniyetten uzak. Beşik al diyen yokken siz fikri ortaya atmışsınız, arkasında durun bari. Yok size yapılanı nezaketsiz buluyorsanız kısasa kısas diyerek siz de hiçbirşey yapmasaydınız madem. Maksat içinizi soğutmaksa öyle daha çok soğurdu

sizde ayri bir alemsiniz..teklif edip resim bile yollamissiniz adam neden hayir desin.siz olsaniz dermiydiniz?hem belki bu sebeple iclerinden demuslerdir.biz bisey almadik bak onlar besik aliyor diye.mahcup olmustur belki kendince.bunu hemen size soylemesinimi bekliyorsunuz.zaman verin..iyilik yapacaksanizda bari tam yapin.boyle bir degeri kalmaz.bu düsuncelerinizi bilse kimse istemez o besigi..sonucta size guvenip yapmamislardir o cocugu..

kendinizi komik duruma düşürmeyin. hem fikir sizden çıkıyor, hem beşiğin resimlerini atıyorsunuz seçsinler diye, hem de sizin isteğiniz üzerine seçtiler diye gidip eşinize patlamak istiyorsunuz.

madem eşinizin gönlü olsun diye böyle bi işe kalkıştınız, susup oturun o zaman, bu nasıl gönül hoş etmek?

yapmacık yapmacık iyilik yapıyorsunuz, karşıdakinin de yapmacık yapmacık ''ayyy ne gerek var zahmet etmeyin'' demesi mi gerekli?

iyiki patlamadan önce buraya konu açıp sormuşsunuz, yoksa kendinizi eşinize karşı rezil edecektiniz.

Sizi hiç iyi niyetli göremedim malesef bence beşik felan almayın
Hiç yani , çocuğu yapan beşiğini alamayacak sanki. Şu cümleleri duysalar zaten beşiği camdan aşağı atarlar. Güya hediye alacak, almasın bunun gibiler hediye falan... uzak uzak dursunlar bir kenarda mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…