Belki çok saçma ama fikir alabilecek kimse yok

"Pirketleri kırmışlar aküyü almayaydılar.Madem aküyü aldınız pirketleri niye kırdınız"

Konu sahibi sizde göstermelik iyilik yapacakmışsınız elinizde kalmış.
Israr etselerdi yok zahmet etmeyin diye sizde alalım diye ısrar edicektiniz.Hanenize 1000 point eklencekti.
Geçmiş olsun.

Ben çözemedim derdini İlk cümlelerde anlattığınız durumda bozulmakta haklısınız ancak daha sonra model gönderip geri size bunu beğendik dediklerinde sinirlenmeniz biraz garip önceki durumun bahanesi olarak çıkmış sanki ama şu an gerçekten bir şeye kızmaya hakkınız yok gibi eşiniz için bi güzellik yapmaya çalışırken bu konuda patlarsınız daha çok üzülür diye düşünüyorum

Ayy çok enteresansiniz valla ben olsaydım beşik alalım falan demezdim çocuk doğunca bi bebek kıyafeti alır giderdim eşim de hicbisey diyemezdi onların hicbisey yapmadığını bildiği için. Kusura bakmayın da kendiniz istemissiniz yani yapacak bişey yok bu saatten sonra. Şimdi paşa paşa almak zorundasınız eğer bu konu yüzünden huzursuzluk çıkarırsınız hem eşinizle hemde aileyle epey kötü olur ve haksız duruma düşersin iz.

Hem aileme eşimin iyiliği oluyo bende beşik alalım dedim diyosunuz hemde beleşci yüzsüzler diyosunuz. Siz önce demişsiniz onlar sizden talep etmemişki. Nasıl bi kafa yaşıyosunuz yeminle çözemedim. Karşınızdaki insanlarımı sınıyosunuz.

O zaman ne diye soruyorsun ki onlara madem arkalarından böyle çemkirecektin.

Anlamadim besik almak isteyen siz
Kayniniza model yollayan siz
Adam tamam demis model yollamis
Adami yalvartma istegi neden
Anlamadim cok sacma yaptiginiz ve dusunceniz
Esiniz alalim deseydi kayninizda model yollasaydi bu dusuncenizde hakliydiniz
Ama siz adama alalim demissiniz
besik alacaz denilen adam tabiki kabul eder neden hayir desinki ?
Yaptiginizla soylediginiz neden farkli anlamadim ?

Sizinki de
teklif edeyim o memnun olsun kabul etmesin ben memnun olayım
Olmuş
Ama karşı taraf kabul edince siz memnun olmamışsınız
Yapacak bir şey yok
Eşinizle boş yere aranizi açmayın

Madem eşinize patlayacaksınız neden model beğenip mesaj atıyorsunuz.
Onlar sizi mecbur mu tuttular alın diye.
Siz mesaj gönderince yok istemiyoruz mu desinler?
O zaman da konuyu'' içimden geldi almak istedim ama kendini beğenmiş kaynım istemedi'' diye açardınız.

me alakası var almak istemiyorsanız alalım demeseydiniz .siz almak istiyorsunuz diye begenmediğim bir besikte bebegimi yatırmak istemem tabiki modeli söyleyeblirler

Valla sizin amacınız kocanızla kavga etmek galiba neden oluşturmuşsun
Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek

Mahcup olup "ay biz size bise almadık, sizden isteyemeyiz, nasıl mahcup olduk bak simdi" demelerini bekliyordunuz ama çok beklersiniz.

Ayrıca ben olsam içimden gelmiyorsa hiç öyle bir teklifte bulunmazdim. Tek derdiniz ısrar etmemeleri. E hani eşiniz annenizin her işine koşuyordu? Amacınız onun kardeşini mutlu etmek falan değil, paranizla dövmek istemişsiniz ama onlar da yırtık çıkmış.

kendin kaşınmışsın elinde patlamış, bu saatten sonra almam da diyemezsin. ders olsun sana işte, sevmediğin adama iyilik yaparsan olacağı bu. kocanın ne suçu var pardon..

Aynen gereksiz olmuş paylaşmanız kimse bunu bunu alın diye liste yapmamış içinizden gelmiyorsa yapmayın herkes kendine kin tutmak hiç hoş değil

Benim oğluma da odasını görümcem aldı bizde öyle yok olmaz istemeyiz filan demedik almak istiyolarsa alsınlar dedim hatta modelini bile kendileri beyendi

Kötü hissettim kendimi şimdi bak

Neyse siz eşinize patlamayın yeri gelir söylersiniz lafınızı boşuna gerilmeyin

bence sen ses etme canım. eşinin hatrına. emin ol eşin farkındadır zaten.

Fiyat farkı hiç önemli değil. Ben sadece adamın utanmazligina sinir oldum. Benim cocugumu arayıp sormaz bile ama bedava bişey var diyince balıklama atladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…