Belki çok saçma ama fikir alabilecek kimse yok

resimi atan da sensin naza ceksinler mi istedin? Yapacaksan sus yap kiymeye gecsin.Orta yollu kullanisli birsey al .Insanlik sende kalsin birak.

Fiyat farkı hiç önemli değil. Ben sadece adamın utanmazligina sinir oldum. Benim cocugumu arayıp sormaz bile ama bedava bişey var diyince balıklama atladı.

Adamı test mi ettiniz yani? Direk atlayacak mı acaba diye. Sırf siz bize bir şey almadınız ama bak biz alıyoruz ya da bak bizim aldığımıza hemen atlıyorsunuz demek için iyilik yapmaya kalkmışsınız ya çok ayıp. Eşiniz ailenize bu kadar destekken onun hatrına bari içinizdeki bu saçma öfkeyi söndürün.

Yahu ben de çocuk istiyorum. Ona alacağım binlerce şeyin hayali var. Bir kere de kv şunu alır kaynım bunu alır, falancadan bu gelir gibi bir düşüncem olmadı. Hiç kimse bana bir şey almasa bile aklıma gelmez. Neden bu kadar önemli bu durum anlayamıyorum. İkinizin de durumu varsa alırsınız bebeğinizin her şeyini. İlla biri size bir şey mi almalı. Kardeşinin durumu yoksa da eşinizin bol gönlünün hatrına yaptığınız şeyleri bu şekilde kullanmak, öfkelenmek, patlamak istemek falan. Çok ayıp. 4 sayfa yorum var kimse size hak vermemiş. Rica ediyorum ilk mesajınızı tarafsız bir gözle okuyun da ne kadar saçamalamış olduğunuzu görün.

"Çünkü eşim benim aileme ne zaman ihtiyaç olsa yardımcı olur onun gönlü olsun istedim" gibi bir cüme ile başlayorsunuz, fikir sizden çıkıyor, resimleri falan siz yolluyorsunuz sonra insanlar yüzsüz oluyor. Yazık.

Öncelikle cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. İyi yada kötü hakkımda bir fikriniz oluşmuş. Ben o besigı çoktan aldım ve adreslerine teslim ettirdim.En iyisini en saglamini aldım. Zaten sorun para pul benden istediler istemediler falan değil. Konu şu ki benim çocuğuma bir çorap almak içinden gelmeyen .18 aydır yeğenini bir kere sormayan insana ben bu beşiği içimden gelerek yaptım. Çünkü kendi kardeşime de aynısını yapardım bunu eşimin hatrina yaptım. Ama dün whatapstan biz bunu beğendik diye model gönderen insan bugün bana bir teşekkür etmedi. Aynı durumda ben olsam daha farklı davranırım. Mesela besik alamk istiyoruz diyip model göndereli 1 ay oldu.2 hafta önce ben bebege 2 sepet dolusu hediyelik hazırladım.bezinden losyona emziginden çorabına herşey . 2 takım hastane çıkışı battaniyeler vs. Eşime verdim. Gelip eşimin işyerinden koşa koşa almış. Benim çocuğuma da adet yerini bulsun diye bir kazak alsaymis dimi. Dün de besik modeli gönderdi bunu istiyoruz diye. Bakın arkadaşlar ben hamileligim de bu insanlara çok kırıldım. Ama kendi kalbimi soğutmak için belkide bebege dünya kadar eşya aldım hepsini zevkle seçtim neticede ortadaki bir bebek. Ama karsilastigim bu saygısız ve düşüncesiz tavır beni çok şaşırttı. Eşime patlamaktan kastım kavga değil. Ama kardeşinin dusuncesizligini o da görsün artık . Abi olarak bir tesekkuru o da hakettin bence.

İnanın yaptığınız hayrın tüm güzelliklerini alıp götürüyor bu düşünceleriniz. Keşke yapmasanız yani.
Madem bu kadar üzüldünüz eşinize yahu bari bir teşekkür etselerdi diye tatlı bir sitem edebilirdiniz.

Ya almasaydınız ya da fotoğraf atmadan kendiniz beğenip alsaydınız.. fotoğraf atınca kabul etmeme durumunu da ortadan kaldırmışsıınız

Hem beşik alalım diyorsunuz, hemde insanları beleşçi diye suçlayacaksınız. Siz iyilik yapmiyorsunuz. Bize yapmadiniz biz size yapıyoruz tavrı. Kötü niyetlisiniz. Kimse sizin çocuğunuza bir şey almak zorunda değil. Mecburiyetleri olmayan bir şey içinde kimseyi suçlayamazsınız.

En başta beşik alalım demeyecektin o zaman ...

Yaptiklarimin hepsi o bebeğe hoş helal olsun. Ama kardeslik bu demek değil bence. Yada ben ailemden farklı görmüşüm bilemiyorum. Benim kardeşim cocuguma bişey alsa br teşekkür ederim en azindan.Yani sanki mecbur olduğu bişeyi yapmış gibi davranmam. Neyse demek istediklerimizi tam olarak ifade edemiyorum aslinda. Yine de teşekkür ederim yazdıklarımı okuduğunuz için.

insanlar böyle .. fakat sizde iyilik yapyorsunuz denize atın. boşverin gitsin kendi çocuklarınızın sadakası olsun ne diyelim..

Şaka mı bu ya, madem iyilik yapacaksiniz arkasinda durun. Siz iyilik degil, onlara kendinizce ders vermeye kalkmissiniz ama olan yine size olmuş

Bakın bebek için demişsiniz de o bebeğin 3 çeşit battaniyesi olsa ne olmasa ne ki?
Beşik yoksa yatak da yatar ne bileyim yani bebek bu neticede.
Bence anlattığınız kadar beleşçi ve düşüncesiz insanlarsa sizin bu denli verici olmanız enayilik olmuş biraz.
Şahsen ben hiç arayıp sormaz oralı bile olmazdım.
Yani teşekkür bile etmiyorlarsa bundan sonra siz de kılınızı bile kıpırdatmayın olsun bitsin.
Bakın bu dünya herkes kötü olsa da ben iyi olayım gibi bi dünya değil malesef.
İnanın arkanızdan enayiye bak bile diyorlardır eminim.
O nedenle sizi önemsemeyenleri siz de önemsemeyin kırılmayın bile yok sayın daha az üzülürsünüz.

Dalga mı gecıyorsunuz
Sız soyledınız besıgını bız alıcaz dıye
İnsanlara beşikle mı gösteriş yapıcaksınız yahu

Demekki biri bana bi iyilik yapmak isterse sizi ve sizin gibileri hatırlayıp 2 kere dusunup kabul etmemem gerek

Karsı taraf yalvarsın mı bide

Aslında ben sizi anladım. Şimdi herkes kızacak ama. . Siz normalde yapmanız gerektiğini düşünüyorsunuz ama haketmedikleri için içinize sinmiyor. Keşke içinizden gelmeyen bişeyi yapmasaydınız. İş işten geçti hayırlı olsun eltinize

Bence siz esinize biseyleri göstermek icin yapmisiniz yani karsi tarafa iyilik olsun diye degil benim cocuguma bisey almadilar diye yakinmisiniz ilk mesajda bu konudan muzdaripseniz sizde yapmayin hem biseyler alip hem arkalarindan konusmaniz onlarin belesciliginden bile daha seviyesiz bir hareket bence hic iyi niyet yok yaptiginizda ne bekliyordunuz siz besik alacagiz dediginizde karsi taraf aaa olmaz biz size bisey almadik simdi sizin almaniz olmaz mi yoksa yaaa nekadar iyisin bak biz bisey almadik ama sen yinede aliyosun demelerini mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…