Belki çok saçma ama fikir alabilecek kimse yok

Yani yerden yere vurulduğum bu platformda size teşekkür ederim. En azından hakaret etmediğiniz için. Emin olun yaptığım şeyi içimden gelerek yaptım yine olsa yine yaparım çünkü tekrar söylüyorum kardeşlik bunu gerektirir. Benim beklediğim bir teşekkürdu. Ve karşımdaki insanın tavrından " oh neyse beşiği de bu aldı falan şeyi de başkasına yikariz" gibi bir laçkalik gördüm. Sadece bu değilki bu çocuk herkesi her konuda maddi olarak kullanıyor. Benim tek beklentim onlara yaptığımız bu jeste karşılık biraz kibarlık biraz ince düşünce. Sanırım yanlış ifade ediyorum herkes beni suçladı yada herkes eşlerinin aile fertleriyle muhteşem ilişkiler icinde

Burda herkesin soylemek istedigi karsi tarafin yaptigina sinir oluyorsaniz neden yapiyorsunuz madem yapiyorsunuz neden belesciler diye konusuyorsunuz benim fikrime gore ya yapmazsin yada bir karsilik beklemeden yaparsin kendinizde soylemisiniz esiniz hatrina yapmisiniz nokta burda kimsenin kimseyi yerlere vurma niyeti oldugunu sanmiyorum sizin dusunceniz hos degil

Ne diye besik aliyosun ki seninkine bir sey almayan kayina.hic gerek yok parana yazik kwndi cocuguna al ne istiyosan.ne bisey beklerim nede alirim ben akrabalardan.onlar almissa tabiki alirim katiyyen karsiliksiz birakmam.ama bari ucuz bisey alsaydin besik nerden baksan 600 700 civari ben kizima iki sene once 600 e aldim.puset falan deseydin keske vallahi kendin kasinmissin.soylenmen de cok sacma.boyle insanlardan uzak duracaksin belesci cimri menfaatci ben uzak duruyorum cokda huzurluyum.bence kimseden bisey beklemeyin en guzeli gercekten...

Cüzdanı evde unutmusum deyin Şaka bi yana, eşiniz size ,sen istemiştin diyecek. Bir şey demeyin eşinize, bence alın o beşiği. Bu da ders oldu size öyle düşünün , bir daha almazsiniz bir şey. Bir bebeğe altın götürülse yeterli bence, beşik çok fazla geldi bana. Ama söylemissiniz artık alın bu seferlik

Üff napsin yalvarsin mi sana onumu bekliyodun. Kendileri alacaktir durumlari da sikisiktir tamam demistir adam. Kendin sormussun kendini iyi gostermek icin mi yaptin. Kaynina soyle madem oyle insan bi yok derdi de al sonra guzel bi cevap.

eşinin aile ferdiyle mükemmel ilişkide olmak zorunda değilsin, mükemmel ilişkilerin yokken de gösteriş için beşiğini de biz alalım demen karşı tarafın da kabul etmesi zoruna gitmesin o zaman. bebeği yapmaya karar veren beşiğini her türlü alırdı zaten ölüm kalım meselesi değil. çok çok birkaç ay yatakta yatardı yani öyle aman aman kötüyse maddi durumları. kimseye gösteriş için iyilik yapmaya kalkmayın, içinizden gelmiyorsa almayın , bu kadar. ben de yeğenime mama sandalyesi aldığımda abim "gereksiz yere kalabalık" demişti. ama 2 çocuğu da onda mama yedi , kullanıldı. abimin ne dediği çok önemli olmadı.

hem ben alayım diye ısrar edip hem de nasıl kabul etti hemen diye kızmanız çok saçma. içinizden gelmiyorsa ilişkilerinizi azaltın. gösteriş için yaptığınız şeyler sizi iyi bir insan yapmıyor..

Tanimadigin insana da gel sana bir ihtiyacini alayim desen yuzde 80i kabul eder. Komik olan şu ki, once esim benim aileme karsi comerttir, ben de esimin hatri icin bir jest yapayim diye dusunup, sonra da iyilik yapmanin nefsine agir gelmesi
Kendisi yazdi kendisi bozdu, senin hesap

sonradan hirslanacaksan keske sen de hicbir sey almasaydin. En dogrusu sepet sepet hediye alip gozlerine sokmaktan ziyade, bebek.dogunca 1 tane normal fiyatli hediye alip gitmek olurdu. Abartmaya ne gerek vardi ki. Herkes kendi ahlakini yaşar. E gordugun kadariyla senin "siz eli bos geldiniz ama ben size bir suru sey aldim" konulu ahlak dersiniz pek ise yaramamis.

Tesekkure gelince, tabi ki tesekkur etmek gerekir. Ama her sey gerektigi kadar yapilsa kafi

Fikir senden çıkıyor, karşı tarafı sen yönlendiriyosun sonra da oturup tavırlarını eleştiriyosun. Seni anlamak çok güç. Ha anladığım şu, eşinin gözünü boyamak için böyle bi işe kalkışıyosun sonrasında da aslında samimi ve gerçekten içten olarak yapmak istemediğin bişeyi yapmaya çalıştığın için de altta sorun arıyorsun. Bence hiç eşine bişey söyleme ki şu an senin için düşündüklerimi adam da düşünmesin gerçekten çok itici.. Hiç teklif etmeyecektin. Bana yapmadılar ben de onlara yapmam deseydin daha net ve samimi olurdun. Ama şimdi bu tavrın oldukça tutarsız.. Artık bu işin sonuna kadar gitmek zorundasın. Ne beğendilerse alacaksınız, fikrin kahramanı sensin çünkü

Konuyu önce yüzsüzlüklerine kızıyorum diye açıp tepki alınca da, bir teşekkür etmediler ona kızıyorum diye değiştirdiniz.
Allah aşkına iyilik yapmayın.
Bir şey yapmaya kalkmışsınız elinizde patlamış olay.
Belki de, eşinize beşik alalım dediğinizde eşinizin ne gerek var, onlar bize hiç bir şey yapmadı diye tepki beklediniz ama olmadı, bu sefer kaynınızdan mahçubiyet beklediniz olmadı.

Kendi kazdığın kuyuya kendin düştün

Neden teklif ettiniz ki? Madem almak istemiyordunuz. Birde dünyanın en beleşçi insanı diye bahsettiğiniz birinden "aaa yoo hayatta olmaz,biz size birşey almadık,zahmet etmeyin"demesini beklemek sizcede biraz tuhaf değil mi? Kusura bakmayın ama
amiyane tabirle kendiniz kaşınmışsınız,oda istemiş.

kendin beşik alalım demişsin foto at demişsin şimdi de patlıyorsun çok yanlış bir hareket bu. ama içinden gelmeyen bir şeyi gönülden isteyip de almadığın bir şeyi alma bence vazgeç.bir bahane bul.pahalı de, bir şey de alamıyoruz kusura bakmayın de.bir takım alır götürürsün.

1 ay önce beşik yolladınız,teşekkür dahi etmediler,siz yine gidip 2 hafta önce bebek için alışveriş yaptınız öyle mi?
Hemde sizin çocuğunuza hiçbirşey yapmadıkları halde (bence kimse mecbur değil,minareyi çalan kılıfını hazırlar demişler. Bebek yapan kimseden birşey beklemesin zaten)
Neden gidip ikinci alışverişi yaptınız o halde? Aldınız beşiği teşekkür etmediler,hediye konusu orada kapanmalıydı zira belli yani insanlar değismeyecek. Şimdi yakınmanız anlamsız. Ben sizi anlıyorum ama hak veremiyorum,yapmayın hiçbirşey böyle hissedecekseniz,mecbur değilsiniz emin olun.

Derdiniz üzüm yemek değil, bağcı dövmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…