Aslında ben sizi anladım. Şimdi herkes kızacak ama. . Siz normalde yapmanız gerektiğini düşünüyorsunuz ama haketmedikleri için içinize sinmiyor. Keşke içinizden gelmeyen bişeyi yapmasaydınız. İş işten geçti hayırlı olsun eltinize
Burda herkesin soylemek istedigi karsi tarafin yaptigina sinir oluyorsaniz neden yapiyorsunuz madem yapiyorsunuz neden belesciler diye konusuyorsunuz benim fikrime gore ya yapmazsin yada bir karsilik beklemeden yaparsin kendinizde soylemisiniz esiniz hatrina yapmisiniz nokta burda kimsenin kimseyi yerlere vurma niyeti oldugunu sanmiyorum sizin dusunceniz hos degilYani yerden yere vurulduğum bu platformda size teşekkür ederim. En azından hakaret etmediğiniz için. Emin olun yaptığım şeyi içimden gelerek yaptım yine olsa yine yaparım çünkü tekrar söylüyorum kardeşlik bunu gerektirir. Benim beklediğim bir teşekkürdu. Ve karşımdaki insanın tavrından " oh neyse beşiği de bu aldı falan şeyi de başkasına yikariz" gibi bir laçkalik gördüm. Sadece bu değilki bu çocuk herkesi her konuda maddi olarak kullanıyor. Benim tek beklentim onlara yaptığımız bu jeste karşılık biraz kibarlık biraz ince düşünce. Sanırım yanlış ifade ediyorum herkes beni suçladı yada herkes eşlerinin aile fertleriyle muhteşem ilişkiler icinde
Yani yerden yere vurulduğum bu platformda size teşekkür ederim. En azından hakaret etmediğiniz için. Emin olun yaptığım şeyi içimden gelerek yaptım yine olsa yine yaparım çünkü tekrar söylüyorum kardeşlik bunu gerektirir. Benim beklediğim bir teşekkürdu. Ve karşımdaki insanın tavrından " oh neyse beşiği de bu aldı falan şeyi de başkasına yikariz" gibi bir laçkalik gördüm. Sadece bu değilki bu çocuk herkesi her konuda maddi olarak kullanıyor. Benim tek beklentim onlara yaptığımız bu jeste karşılık biraz kibarlık biraz ince düşünce. Sanırım yanlış ifade ediyorum herkes beni suçladı yada herkes eşlerinin aile fertleriyle muhteşem ilişkiler icinde
sonradan hirslanacaksan keske sen de hicbir sey almasaydin. En dogrusu sepet sepet hediye alip gozlerine sokmaktan ziyade, bebek.dogunca 1 tane normal fiyatli hediye alip gitmek olurdu. Abartmaya ne gerek vardi ki. Herkes kendi ahlakini yaşar. E gordugun kadariyla senin "siz eli bos geldiniz ama ben size bir suru sey aldim" konulu ahlak dersiniz pek ise yaramamis.Öncelikle cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. İyi yada kötü hakkımda bir fikriniz oluşmuş. Ben o besigı çoktan aldım ve adreslerine teslim ettirdim.En iyisini en saglamini aldım. Zaten sorun para pul benden istediler istemediler falan değil. Konu şu ki benim çocuğuma bir çorap almak içinden gelmeyen .18 aydır yeğenini bir kere sormayan insana ben bu beşiği içimden gelerek yaptım. Çünkü kendi kardeşime de aynısını yapardım bunu eşimin hatrina yaptım. Ama dün whatapstan biz bunu beğendik diye model gönderen insan bugün bana bir teşekkür etmedi. Aynı durumda ben olsam daha farklı davranırım. Mesela besik alamk istiyoruz diyip model göndereli 1 ay oldu.2 hafta önce ben bebege 2 sepet dolusu hediyelik hazırladım.bezinden losyona emziginden çorabına herşey . 2 takım hastane çıkışı battaniyeler vs. Eşime verdim. Gelip eşimin işyerinden koşa koşa almış. Benim çocuğuma da adet yerini bulsun diye bir kazak alsaymis dimi. Dün de besik modeli gönderdi bunu istiyoruz diye. Bakın arkadaşlar ben hamileligim de bu insanlara çok kırıldım. Ama kendi kalbimi soğutmak için belkide bebege dünya kadar eşya aldım hepsini zevkle seçtim neticede ortadaki bir bebek. Ama karsilastigim bu saygısız ve düşüncesiz tavır beni çok şaşırttı. Eşime patlamaktan kastım kavga değil. Ama kardeşinin dusuncesizligini o da görsün artık . Abi olarak bir tesekkuru o da hakettin bence.
Neden teklif ettiniz ki? Madem almak istemiyordunuz. Birde dünyanın en beleşçi insanı diye bahsettiğiniz birinden "aaa yoo hayatta olmaz,biz size birşey almadık,zahmet etmeyin"demesini beklemek sizcede biraz tuhaf değil mi? Kusura bakmayın amaÖncelikle iyi akşamlar. Okuyunca belki saçma gelecek ama birilerinden akıl almaya ihtiyacım var. Benim. 1.5 yaşında bir kızım var. Eşimin anesi babası ve kardeşleri benim kızıma hicbir şey almadılar ve bir ihtiyaciniz varmı diye sormadılar. Şimdi kaynimin çocuğu olacak. Ben de eşime dedimki çocuğa bir besik alalım . Çünkü eşim benim aileme ne zaman ihtiyaç olsa yardımcı olur onun gönlü olsun istedim. Kaynima mesaj attım birkaç model gonderdim biz besik almak istiyoruz dedim tamam dedi. Dün de eşime bir tanesini göndermiş biz bunu beğendik diye. Tamam ben zaten besik alacaktim da insanda biraz utanma olur hangi yüzle istiyorum ben ne yaptım ki onun cocuguna diye. Dünyanın en beleşçi insanıdır. Bari biraz israr etseydik. Şimdi sorum şu ben bunu içimde tutamıyorum. Kardeşinin bu düşüncesiz beleşçi tavrını eşime patladim patlayacam . Siz olsanız de yapardınız? ?
1 ay önce beşik yolladınız,teşekkür dahi etmediler,siz yine gidip 2 hafta önce bebek için alışveriş yaptınız öyle mi?Öncelikle cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. İyi yada kötü hakkımda bir fikriniz oluşmuş. Ben o besigı çoktan aldım ve adreslerine teslim ettirdim.En iyisini en saglamini aldım. Zaten sorun para pul benden istediler istemediler falan değil. Konu şu ki benim çocuğuma bir çorap almak içinden gelmeyen .18 aydır yeğenini bir kere sormayan insana ben bu beşiği içimden gelerek yaptım. Çünkü kendi kardeşime de aynısını yapardım bunu eşimin hatrina yaptım. Ama dün whatapstan biz bunu beğendik diye model gönderen insan bugün bana bir teşekkür etmedi. Aynı durumda ben olsam daha farklı davranırım. Mesela besik alamk istiyoruz diyip model göndereli 1 ay oldu.2 hafta önce ben bebege 2 sepet dolusu hediyelik hazırladım.bezinden losyona emziginden çorabına herşey . 2 takım hastane çıkışı battaniyeler vs. Eşime verdim. Gelip eşimin işyerinden koşa koşa almış. Benim çocuğuma da adet yerini bulsun diye bir kazak alsaymis dimi. Dün de besik modeli gönderdi bunu istiyoruz diye. Bakın arkadaşlar ben hamileligim de bu insanlara çok kırıldım. Ama kendi kalbimi soğutmak için belkide bebege dünya kadar eşya aldım hepsini zevkle seçtim neticede ortadaki bir bebek. Ama karsilastigim bu saygısız ve düşüncesiz tavır beni çok şaşırttı. Eşime patlamaktan kastım kavga değil. Ama kardeşinin dusuncesizligini o da görsün artık . Abi olarak bir tesekkuru o da hakettin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?