Kizlar amanede nisanlisindan ayrilamaz cunku onunla beraber oldu ve simdide kendini onunla evlenmeye mecbur goruyor
Kizlar amanede nisanlisindan ayrilamaz cunku onunla beraber oldu ve simdide kendini onunla evlenmeye mecbur goruyor
Biraz göz attımda yazılanlara. Bşeyi merak ettim. Nişanlın sadece kuzenleriyle mi böyle diğer kız arkadaşlarıyla samimiyeti nasıl ?
Eğer sadece kuzenleriyle böyleyse hhiç bir sorun yok bence. o onun yetişme tarzı.Hep bende kuzenlerimle kardeş gibi olmak istwmişimdir ben bunda kötü bişey göremedim.
Konunu başta okuyunca insanların sana tepki vermesine anlam verememiştim ama diğer sedef knusunu okuyunca gerçekten de niye kızdıklarını anladım..
Artık kabullenmelisin sözlünün diğer bayanlara karşı rahat olduğunu.. Bir de hep diyorsun ya beni çok seviyor diye, acaba kendini kandırıyor olabilir misin?
Yani gerçekleri kabullenmek istemiyor olabilir misin..Hayır çok eminsin ama sürekli sorunlu bir ilişki...
haklısınız ordan bakınca belkide sen uyu aptal bu adamın nesi seviyor seni diye düşünüyorsunuz
ama yasamadan bilinmiyor yazarak aktaramıyorum işte
inanın kendimi kandırmıyorum
sevdiğine hatta benm onu sevdiğimdende çok sevdiğine eminim
kadın hisseder bilirsiniz
bende onu çok sevdiğim halde niye buı sorunlar bu çıkmazlar onu bilemiyorum işte çok kırılıyorum
Konunu başta okuyunca insanların sana tepki vermesine anlam verememiştim ama diğer sedef knusunu okuyunca gerçekten de niye kızdıklarını anladım..
Artık kabullenmelisin sözlünün diğer bayanlara karşı rahat olduğunu.. Bir de hep diyorsun ya beni çok seviyor diye, acaba kendini kandırıyor olabilir misin?
Yani gerçekleri kabullenmek istemiyor olabilir misin..Hayır çok eminsin ama sürekli sorunlu bir ilişki...
haklısınız ordan bakınca belkide sen uyu aptal bu adamın nesi seviyor seni diye düşünüyorsunuz
ama yasamadan bilinmiyor yazarak aktaramıyorum işte
inanın kendimi kandırmıyorum
sevdiğine hatta benm onu sevdiğimdende çok sevdiğine eminim
kadın hisseder bilirsiniz
bende onu çok sevdiğim halde niye buı sorunlar bu çıkmazlar onu bilemiyorum işte çok kırılıyorum
Haklısın bayanlara karşı beş karış surat yazmış ama yazılanlardan,yaptıklarından hiç de öyle biri olduğu gözükmüyor.:26:
Yanılıyorsun amanede ve hissettiklerin de aslında görmek istediklerin.
peki sizn değimiznizle sevmediği biriyle neden evleniyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?