Belki de suçlayacaksınız

Kizlar amanede nisanlisindan ayrilamaz cunku onunla beraber oldu ve simdide kendini onunla evlenmeye mecbur goruyor

yorumlardan merak ettim hemen hemen tüm konularına göz attım amanede kafam bulandı valla
nişanlın için de senin için de çevre için de en başından sıkıntılar varmış
sizin huzurlu olabilmeniz için eski kırgınlıkların hepsinin unutulması lazım gibi geldi bana..
sadece bir konu değil birkaç konu var gibi.. hakkınızda hayırlısı olsun..

Kizlar amanede nisanlisindan ayrilamaz cunku onunla beraber oldu ve simdide kendini onunla evlenmeye mecbur goruyor

pardon ama yazdığım hangi cümleden yada açtığım hangi konudan nişanlımla birlikte olduğum anlamını çıkardınız
hadi anlam çıkarmayı gectim cinsel yakınlaşma yaşadığımı ama tam brleşmeden korktuğumu yazmıstım buna dayanarak konusuyosunuz galiba ama
hangi cüretle kendinizden bu kadar emn ve kesin bi şeklde amanede nişanlısıyla birlkte oldu kendini evlenmeye mecbur görüyor diye bi cümle kurabiliyosunuz anlamış değilim.
kimse yasadıklarının hesabını kimseye vermek zorunda değil ama sırf sizin bu cümleniz yüzünden insanlar yanlış anlayıp yanlış yorumlar yapmasınlar diye söylüyorum
NİŞANLIMLA BİRLKTE FALAN OLMADIK
ayrıca kendimi evlenmeye mecburda görmüyorum
sadece hep denirya kk da artılarını eksilerini yaz hangisi ağır basarsa ona göre karar ver diye
nişanlımın eksileride var hatta zmn zmn gercekten beni üzüyo ve yıpratıyo
ama artıları eksilerine nazaran çok çok fazla
ayrıca ikimizde brbirimizi seviyoruz
bu yüzden ayrılmıyorum
yoksa çok canıma yettiğinde çekip gidebilcek sansım var allaha sükür dediğiniz gbi mecbur falan değilim
sadece sevdiğim ve istediğim için devam ediyorum
sevgim ve emeklerimin hatrına nişanlımında benm için yaptığı güzel şeyler ve sevgisi hatrına
ayrılmak değil sorunlarıma çözüm bulmak istiyorum
teşekkür ederim ynede yorumunuz için!

Biraz göz attımda yazılanlara. Bşeyi merak ettim. Nişanlın sadece kuzenleriyle mi böyle diğer kız arkadaşlarıyla samimiyeti nasıl ?
Eğer sadece kuzenleriyle böyleyse hhiç bir sorun yok bence. o onun yetişme tarzı.Hep bende kuzenlerimle kardeş gibi olmak istwmişimdir ben bunda kötü bişey göremedim.

nişanlımın çok samimi olduğu bi yengesi vardı ama o baya baya aşırı bi samimiyetti onu hallettik çok şükür.
onun dısında sadece kuzenleryle böyle daha doğrusu kuzenleryle bile mesafe koycana söz verdkten sonra sözünü tuttu konumdada anlattığım gbi nişanlımın yaptığı bi el şakası vs yok
kuzeninin yaptıklarına rahatsız olcağımı bildiği halde sessiz ve tepkisiz kaldı olay bu
nişanlımın ztn iç kız arkadası yok 2 tane yakın kız arkadası vardı biz ilşkiye basladığımızda görüşmeye devam edebilrsin dediğim halde
benm erkek arkadaslarımla görüşmemi istemediği için (yani ben öyle olduğunu düşünüyorum) o arkadaslarıyla baglantıyı kopardı
işyerinde bkaç tane bayan var senelerdr brlkte çalışıyolar
ama ben ordaki bayanlar için nişanlımın iş arkadasları bile diyemiyorum
çünkü o bayanlara yabancı gbi davranıyo 5 karıs suratla sadece işini yapıo selam bile vermiyolar brbrlerine
yani nişanlım aslında dısardan çok sert mizaclı durur bayan arkadası bırakın selamlastığı bayan bile yoktr
bizim tek sorunumuz aile içi samimiyet
içlernde kötülük olmadığını bilsemde rahatsız oluyorum elimde değil
bu arada yetişme tarzı diyoruzya
kayınpederm kuzenlerizle iyi olun çekinmeyin onlar sizin kardesiniz der hep ve hep bu seklde yetişmişler bir yatakta büyümüşler
kimseye derdimi anlatamasamda kıskanmıyorum yemn ediyorumki kıskançlık değil bu
sadece rahatsız olduğumu bildiği halde yapması canımı sıkıyo
en önemliside ben kuzenlermle öyle olsam nişanlım rahatsız olur benm verdiğim tepkiyi verr
ama kendisi samimi olunca hersey normal ben anlatmadan nabtıklarının ne etrtikleriinin farkına bile varmıyor

Bence boşu boşuna kendine dert etme sadece onun çevresine uyum sağlamaya çalış eğer nişanlınla devam etmek istiyorsan. Ama kendi yapıp sana kızması gerçekten saçma ya da sen onu en baştan kuzenlerinle arana mesafe koyarak alıştırmışsın ondan böyle yapıyor .Diğer bayanlarla samimiyeti yoksa hiç takma kafana beterin beteri var. Benim bi erkek arkadaşım vardı bayanlarla çok samimiydi ve bana hep ne kadar kötü niyetlisin ne kadar çok yanlış anlıyosun diyordu ve bu durumdan benim ona kızmamdan çok sıkılıyordu. Sonuçç ne oldu ben haklı çıktım ve aldatıldıgımı öğrendim ama senin ki yengesi kuzeni herkese(akraba olarak) öyle baksana .demek ki aile ilişkileri sağlam..eğer ben onun yaşam tarzına uyum sağlayamam diyorsan da ayrılcaksın...

Son düzenleme:
Konunu başta okuyunca insanların sana tepki vermesine anlam verememiştim ama diğer sedef knusunu okuyunca gerçekten de niye kızdıklarını anladım..
Artık kabullenmelisin sözlünün diğer bayanlara karşı rahat olduğunu.. Bir de hep diyorsun ya beni çok seviyor diye, acaba kendini kandırıyor olabilir misin?
Yani gerçekleri kabullenmek istemiyor olabilir misin..Hayır çok eminsin ama sürekli sorunlu bir ilişki...

haklısınız ordan bakınca belkide sen uyu aptal bu adamın nesi seviyor seni diye düşünüyorsunuz
ama yasamadan bilinmiyor yazarak aktaramıyorum işte
inanın kendimi kandırmıyorum
sevdiğine hatta benm onu sevdiğimdende çok sevdiğine eminim
kadın hisseder bilirsiniz
bende onu çok sevdiğim halde niye buı sorunlar bu çıkmazlar onu bilemiyorum işte çok kırılıyorum

amanede, sen el şakasından hoşlanmıyosun, nişanlın hoşlanıyo.

sana hak verip af dileyip barışması hep olayın üstünü örtme, çıkacak sorunları erteleme...

böyle kabullenebileceksen devam et ve kafana takmamaya çalış.

edemeyeceksen yolunu çiz artık.

sinir hastası olur insan böyle şeyleri takarak...

Bence sende güvensizlikte var ya kuzenlerine ya da nişanlına güvenmiyosun. Hep kendimden örnek veriyorum ama mesela benim en yakın kız arkadsım benim nişanlımın yanında hiç çekinmez her türlü şakayı yapar ,argo bile konuşur kızdıgında ,birbirlerini ararlar sorarlar gayet samimidirler yani. Ben böyle değilim ama ne kız arkadasımın nişanlısıyla öyle konusurum ne de nişanlımın arkadaşlarıyla sen gibi ciddiyimdir biraz. ama bunu hiç dert etmem çünkü arkadaşımında kötü niyetli olmadıgını biliyorum nişanlımında ikisine de güveniyorum. ama senin burda güvenmediğin biri var eğer bu nişanlınsa senin işin çok zor . güven yoksa sonradan kazanılmıyo sadece insanı daha fazla afedersin ama paranoyaklaştırıyo

Çok seviyor diyorsun amaa bir başkası sana şaka yapınca burnundan getiriyor, kendisi kuzendir yengedir maşallahh samimiliğin dibine vuruyor..
Sevgi aşk sadece "seni seviyorum" dmekle ya da seni yüceltmekl olmuyor.. Seni anlayamıyorsa ciddi sorun var demektir...
Evlendiğiniz zaman bu sorun daha belirgin olacak...

canım bizim ailede kuzen demek kardeş demek ötesi yok.benimde biri abim biri kardeşim olmak üzere iki kuzenim var ve ikiside erkek.amcamın çocukları.kardeş olduğumuz için mesela bende evliyim buyuk kuzenimde biz bir araya geldikmi beni görünce hoş geldin der birbirimize sımsıkı sarılırız.şakalaşırızda ama büyük kuzenim daha ağırbaşlı olduğu için el kol şakası yada ne bileyim itiş kakış tepişme olmaz aramızda.amaa küçük kuzemin deli dolu zıpırın teki.yasıt sayılırız bir araya geldikmi espriler şakalar eğlenceler bini bir para.çünkü kardeşiz.eşiminde kuzenleri var onlarda oyleler.hiç bir kuzenini eşimden kıskanmadım.çünkü kıskanacak birşey olmayacağına eminim.yetişme tarzı ve aile yapısından dolayı.çocukluktan beri bizde onlarda hep bir arada iç içe büyümüşler.mesela ne bizim ailede hatta sülalede nede eşimin kuzen evliliği asla yok.ama tabi dediğim gibi aile yapıları ve bakıs açıları farklı herkesin.eger nisanlının ailesinde varsa ve kuzenleri ile duygusal anlamda birşeyler olabileceğinden şüpheli bu sekilde düşünüyorsan haklısın.hemde sonuna kadar.

Haklısın bayanlara karşı beş karış surat yazmış ama yazılanlardan,yaptıklarından hiç de öyle biri olduğu gözükmüyor.:26:

Yanılıyorsun amanede ve hissettiklerin de aslında görmek istediklerin.

öyle samimyetten el şakasında inan bende hiç hoşlanmam. tüm erkek kuzanlerimle özellikle evli olanlarla aramda bir çizgi vardır. eşi kıskansın etkilensin üzülsün istemem çünkü...

eşimde senin nişanlın gibi fazlaca sosyaldi... zamanla törpüledim onu:)

inşallah senin nişanlında zamanla anlayacak ve bir çizgi belirleyecek..

Arkadaşım bende kuzenlerimle aynı evde büyüdüm inanılmaz yakınız, hatta yazlıkta erkek kız aynı odlarda uyurduk ama bellibir yaştan sonra ne elşakası kaldı ne bir şey.

Sana yüzde yüz hak veriyorum samimyet bu değildir heleki nişanlı veya evli insanların rahat veya mutasıp hiç farketmez davranışlarına dikkat etmeleri gerekir ki erkekler biraz

Şapşal olur karşısındakine mesafe koyunca yanlış anlaşılacağını düşünür(soğuk davranış olarak nitelenebilir vs.)

kızların mesafe koyması lazım bence, Eminim benim gibi düşünmeyen birsürü insan vardır ama bencede Artık nişanlı birininde mesafeli olması gerekir karşısındaki kuzeni de olsa

onunda mesafeli olması gerekir...

bence yol yakınken dön sen şimdiden bukadar üzülüyorsan evlenince nasıl dayanacaksın. mutlu olman zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…