önceki konularınızı bilmiyorum sanırım objektif bir yorum yapabilicem. anlattığın kız nişanlının kuzeni anladığım kadarıyla. senin ailen yetişme tarzın mesafeli olabilir. ama doğru olan bu diyemeyiz. nişanlın da kuzeniyle yakın belli ki, bazı insanlar da samimi ilişkiler kurar. iki faklı görüşteki insansınız. bu hareketlerin sana yanlış gelmesi kendi ailende kuzenin olan erkeklere kuzen olarak kardeş olarak bakmamandan kaynaklanıyordur kanımca. yani şöyle açıklayayım, bazı ailelerde akraba evliliği vs. olur ve kuzenler dahi evlenir birbirine bu gözle bakarak. bazı ailelerde de hiç böyle şeyler yoktur kuzenler gayet yakındır birbirine ve kardeştir. ben kendi ailemde böyleyim, sarılırız da şaka da yaparız saygı sınırları içinde. bu iki tarzın ikisine de doğru yada yanlış demiyorum. görüş ve yaşayış meselesi. o yüzden sen nişanlını boşuna değiştirmeye çalışma, değişmeyecek. sen onun olduğu gibi olabilir misin ?? olamazsın, o da senin istediğin gibi olamaz. birbirinizi bu farklılıklarla kabul edeceksiniz ya da yok benim tahammül sınırlarımı aşıyor diyorsanız ayrılacaksınız.
sizede diğer arkadaşlarada yorumları için teşekkür ederim.
herkesin fikrine sonsuz saygı duyuyorum
nişanlımın kuzenleriyle gercekten bi problemim yok ayrıca seviyorumda
burda anlattığım kuzen meselesi ve ona göre yorumlar geliyor
ama aslında bu kişilkle alakalı bişey yani benm sorunum tam olarak kişilik çatışması
evet içlerinde kötülük yok
adım gbi emnim ne kuzeni nede nişanlım art niyetli değil kardeş gbi görüyolar brbrlerini ve ona göre davranıyolar
belki yanlış ama benim düşüncemse şu
insanlar brbrlerini kardeş gbi görebilirler çok sevebilirler
benmde çok sevdiğim erkek arkadslarım vardı
kardestende öte gördüğüm insanlar
nişanlım istemediği rahatsız olduğu için alakayı kestim
çünkü eğer ben bi evlilik yoluna giriyorsam karsımdaki insanın isteklerine saygı duymak zorundayım
kimse sevgisini el temasıyla göstermek zorunda değil
sarılarak göstemek zorunda değil
benm kızdığım konu tam olarak bu işte kuzeni olabilir akrabası olabilir hatta karsısındaki insan benm kuzenim yiğenim yada akrabamda olabilir
birbrirlerini gercekten öz kardes gbi seviyoda olabilrler koruyup kollarlar görüşüler güler eylenirler
bunlara ztn bi lafım yok olamazda öle bi hakkım yok çünkü
kimsenin yok
ama sevgilerini dokunarak göstremek zorunda değiller mesafe sınırları içersinde yürütebilrler ilşkilerini
ben genel anlamda hayat tarzı olarak hoşlanmıyorum öyle sarılmalar öpmeler dokunmalardan vs umarım kendimi anlatabilmişimdir
arkadaşım bence sizin takıldığınız nokta şu; siz erkek arkadaşlarınızla irtibatı kesmişsiniz, ok. ama kuzen ve arkadaş aynı değil. ki bence siz de ilişkiyi tamamen kesmek yerine sınır koymalıydınız. ama oraya daha sonra değineceğim. öncelikle şunu açıklamalıyım; eşiniz kuzeninizle kardeş gibi büyümüş, bi ailede, bi evde, belki bi odada. belki birlikte evcilik oynadılar, birbirlerinin her halini bildiler. siz istemeseniz de ilişkilerini kesemezler çünkü bunlar akraba. düğünde, ölümde bayramda seyranda görüşeceksiniz. bu yüzden sınırları sizin hele de sözlü olarak belirlemeye çalışmanız yanlış olur. çok rahatsızsanız evlenince ince ince işleyerek zamanla yapacaksınız. sözlü kurallar, ultimatomlarla olmaz yani bu iş...
diğer konuya gelince. siz bir hayata birlikte çıkıyorsanız eski hayatlarınızı yakmamalısınız. yani bence bu olmamalı. ben eşime eski kız arkadaşlarını bile sil demedim, diyemem. rehberinden silse aklından, gönlündende mi silecek. bence karşılıklı bu görüş görüşme muhabbeti yanlış. siz birbirinize güveniyorsanız karşılıklı, zaten bekarken, nişanlıyken ve evlenince başkaları ile olan ilişkinizin sınırları farklılaşır. olması gereken budur.. bunu ne onun size ne de sizin ona söylemesine gerek yok. söyleneni yaparsanız karşılıklı minnet olur. ben senin için şunu yaptım'a döner iş bi süre sonra. sevgi ve güven varsa karşılıklı tüm bu meseleler için diyorum ki ben: SU AKAR YOLUNU BULUR, RAHAT OLSUN IÇINIZ...
sizede diğer arkadaşlarada yorumları için teşekkür ederim.
herkesin fikrine sonsuz saygı duyuyorum
nişanlımın kuzenleriyle gercekten bi problemim yok ayrıca seviyorumda
burda anlattığım kuzen meselesi ve ona göre yorumlar geliyor
ama aslında bu kişilkle alakalı bişey yani benm sorunum tam olarak kişilik çatışması
evet içlerinde kötülük yok
adım gbi emnim ne kuzeni nede nişanlım art niyetli değil kardeş gbi görüyolar brbrlerini ve ona göre davranıyolar
belki yanlış ama benim düşüncemse şu
insanlar brbrlerini kardeş gbi görebilirler çok sevebilirler
benmde çok sevdiğim erkek arkadslarım vardı
kardestende öte gördüğüm insanlar
nişanlım istemediği rahatsız olduğu için alakayı kestim
çünkü eğer ben bi evlilik yoluna giriyorsam karsımdaki insanın isteklerine saygı duymak zorundayım
kimse sevgisini el temasıyla göstermek zorunda değil
sarılarak göstemek zorunda değil
benm kızdığım konu tam olarak bu işte kuzeni olabilir akrabası olabilir hatta karsısındaki insan benm kuzenim yiğenim yada akrabamda olabilir
birbrirlerini gercekten öz kardes gbi seviyoda olabilrler koruyup kollarlar görüşüler güler eylenirler
bunlara ztn bi lafım yok olamazda öle bi hakkım yok çünkü
kimsenin yok
ama sevgilerini dokunarak göstremek zorunda değiller mesafe sınırları içersinde yürütebilrler ilşkilerini
ben genel anlamda hayat tarzı olarak hoşlanmıyorum öyle sarılmalar öpmeler dokunmalardan vs umarım kendimi anlatabilmişimdir
sevgili konu sahibi, nişanlılık birbirini tanıma sürecidir. sen artık bence nişanlını ve ailesini yeterince tanıdın. şu saatten sonra sana söyleyecek tek bişey var. ''ya bu deveyi güdeceksin, ya da bu diyardan gideceksin''
ben seni anladım canım sen sadece senin hoşlanmadığın şeylerin yapılmaması konusun da nişanlının saygı göstermesini bekliyorsunnn ama yapı meselesi bu her erkekte bir kulp buluruz bizler ya eğrisiyle doğrusuyla kabullenmek gerek yada baştan vazgeçmek haa ben seviyorum diyosun ama saygı bekliyorum dersin ama saygı göstermez karar senin ya yola devam ya tamam!!!
sevgilim kuzenıyle konuşurken elini dizine koyamaz o eli keserim bana ters
koyan nişanlım değil kuzendi bi kez istemdışı olur tm bişey diyemem
ama normal onlara göre bize ters olan bu şey konusurken muhabbet boyunca sürekli eli nişanlımın dizinde duruyo
ve malesef o eli alıp kesemiyosun cnm
umarım asla böyle şeyler yasamaz kmse asalak gbi hissettriyolar
Neden ayrılmıyorsunuz peki?
iş artık içinden çıkılmaz bi hal aldı.
nişanlım dikkat etse saygı duysa karsı taraf düşüncesiz davranıyo
e nişanlımda patala kütele hop nabıyosun sen diyemiyo diyemzde onuda anlıyorum
ama bende kaldıramıyorum işte
ne yapayım benm tabiatımda böyle rahatsız ediyo beni o tarz hareketler
ben kmsenn sevgilisine nişanlısına kocasına yapmıosam insanlarda yapmasın azcık düşünceli davransınlar
çokmu şey istiyorumki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?