Teşekkür ederim.Evham yapmanız sizi strese sokmaktan başka bir şeye yaramayacak. Mümkün olduğunca pozitif olun. Hastalık hakkında fikrim yok ama her hastalığın ilacı öncelikle moral. Çok geçmiş olsun.
Ne zaman gonlumuze düşerse o zaman sağlıkla hayirlica olur inşallahOlbailir de olmayabilir de. Bunu kimse söyleyemez. Pco'lu olup hemen hamile kalan da var yıllarca uğraşan da. Zaman gösterecek.
Insan kafasina takıyor ama ister istemezBebek isteyen çiftlerde stres çok önemli diye biliyorum. Siz daha evlenmeden başlamışsınız strese, evhama. Biraz akışına bırakın.
Evet burda da bi tanıdığım 3 çocuğu olduktan sonra öğrenmiş.Bende pko hastasıyım bir yıl doğal yollarla denedik olmadı ama yumurtlama tedavisi ile hemen hamile kaldım ilaçlarla hamile kaldım yani ama benim pko biraz ağır geçiyor 40 günde önce adet olamiyorum belki sen tedavi görmeden hamile kalabilirsin doktorlar çok kötü bir hastalık olduğunu söylemiyorlar bazı insanlar pko olduğunu bile bilmeden 2 3 çocuğu oluyomus bence çok takma kafana birde hormonlarini baktir bence
Evet biliyornişanlınız biliyor mu merak ettim
pco olup hemen bebeği olan da var olmayan da
Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?