Peki şu anda tedavi görüyor musunbende de pcos var. iki tup bebek yaptırdımi, sonuc başarısız tüp bebek deneyimi. 2 yıldır cocugum olmuor. bende de senın gibi kıllanma var. ve adetlerim düzenli sayılır. bi kac gun oynuor sadece.
Yaa demi ama Allahü teala istedikten sonra.3-4 ayda bir adet olan arkadaşima doktor 'senin pkon var-kafam kadar cikolata kistin var-tüp bebeksiz çocuk doğurman imkansiz' dedi, kiz gizli gizli ağlardi anne olamayacağim diye.
Ve sonra hamile olduğunu öğrendi-evlenmeden
Hem de ayrildiği adamdan
Hem de 4. ayinda falan farketti :)
Olaylar olaylar ... O ve duydugum buna benzer olaylardan dolayi doktorlara hiç güvenmiyorum
Arkadaşlar merhaba.
Evet ben nişanlandim .
Bir kaç aya dugun var ama aklımdan cikmiyor.
Bana polikistik over sendromu kondu yani pco .
Ve bir gün bir bebeğim olsun istediğim de sikinti yasar mıyım.
Allaha bin şükür adetlerim duzenli
Tek sikintim tüylenme .
Benim gibi olup da bebek istedigi zaman tedavi olmadan bebeği olan var mi ?.
Nişanlı olduğum için böyle düşünmekte haklı mıyım?.
Yoksa gereksiz yere mi evham yapıyorum?
Ablamın eltisinin çocuğu olması imkansız ötesiydi bir sürü para uğraş hep boşa gidiyordu. Ve şuan 2. çocuğa hamile umudunu kaybetme..Arkadaşlar merhaba.
Evet ben nişanlandim .
Tek sikintim tüylenme .
bir pkolu olarak en büyük korkum bu, hamile kaldığımı fark etmemek3-4 ayda bir adet olan arkadaşima doktor 'senin pkon var-kafam kadar cikolata kistin var-tüp bebeksiz çocuk doğurman imkansiz' dedi, kiz gizli gizli ağlardi anne olamayacağim diye.
Ve sonra hamile olduğunu öğrendi-evlenmeden
Hem de ayrildiği adamdan
Hem de 4. ayinda falan farketti :)
Olaylar olaylar ... O ve duydugum buna benzer olaylardan dolayi doktorlara hiç güvenmiyorum
Kaç gün uyguladınız ?Ben de deniyimNolur soğan kürü uygulayın, bende pcoluyum ve bekarım adetlerim 5 ay bile geciktiği oluyordu 1 hafta soğan kürü uyguladım zift gibi birşey geldi ve o gün bu gündür 6 ay olacak adetim 1 gün bile gecikmedi doktora gittim pco ya dair bir iz bulunmadığını belirtti gerçekten çok ama çok faydalı.
Hic korkmayin benimde bir arkadasim pco var Simdi 3 cocuk annesi:)Arkadaşlar merhaba.
Evet ben nişanlandim .
Tek sikintim tüylenme .
yok görmüyorum bayadır ara verdim ama belki bi iki aya kalmaz yine tedaviye başlayacağım. 3.su tüp bebek son kez tedavimiz olucak. başka istersek embriyomuz kalmadı. o yüzden baştan başlamak demek gene maddiyat olarak sarsılmamız demek. paramız olunca tekrar BAŞTAN başlayacağım. hayırlısı...Peki şu anda tedavi görüyor musun
Allah yardimciniz olsunyok görmüyorum bayadır ara verdim ama belki bi iki aya kalmaz yine tedaviye başlayacağım. 3.su tüp bebek son kez tedavimiz olucak. başka istersek embriyomuz kalmadı. o yüzden baştan başlamak demek gene maddiyat olarak sarsılmamız demek. paramız olunca tekrar BAŞTAN başlayacağım. hayırlısı...
pco olup tedavisiz hamile kalan cok var. adet duzensizligi yani gec yumurtlama yasadigi icin ilacla ve doktor takibi ile hamile kalan da cok var. kilona dikkat et adetlerin duzenliyse pek sorun olmazArkadaşlar merhaba.
Evet ben nişanlandim .
Tek sikintim tüylenme .
Adetlerim duzenli çok şükür ama boy 163 kilo 70pco olup tedavisiz hamile kalan cok var. adet duzensizligi yani gec yumurtlama yasadigi icin ilacla ve doktor takibi ile hamile kalan da cok var. kilona dikkat et adetlerin duzenliyse pek sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?