Belki siz de güleceksiniz ama :(

Celinee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
64
0
86
İzmir
Selam kızlar.Benim desteğinize ihtiyacım var.Çünkü bir haftadır kafayı yemek üzeriyim.Bir hafta önce kardeşimin düğünü vardı .Ben en şıkıydım düğünün malum.Ama gelin görünki bi arkadaşımın eteğime basması sonucu pistin ortasında düştüm :((Herkes güldü kimi fısır fısır konuştu.Zaten son bikaç aydır çok moralim bozuktu benim buda üstüne tuz biber oldu.Dışarıya çıkamıyorum eve hapsaldum resmen beni görünce konuyu açacaklar diye çok korkuyorum.Sizce bu böyle daha ne kadar sürer.Dahası ben nasıl unutabilirim bu olayı :((

canım ne var bunda..bence insanların düşüncelerini bu kadar takmamalısın..düştüysen düştün bile bile atmadınki kendini yere :20:

kendim düşersem de gülerim,başkası düşünece de :)

canım bu kadar abartmaya gerek var mı sence? utanılacak birşey değil ki,sadece düşmüşsün..

ben öğretmenlik hayatımın ilk günü tüm öğrencilerimin gözünün önünde pat diye merdivenlerden düşmüştüm..e ne yapsaydım yani,bir daha o okula gitmese miydim?

lütfen bu kadar büyütme,insanlar unutmuştur bile.

Son düzenleme:
Üzülmeyin, sizde gülün. Kötü bir şey değil, utanılacak bir şey hiç değil. :)

düşene bende çok gülerim, kendimde gülmekten yerden kalkamam:1:

birgün teyzem merdivenlerden düşmüştü ama ne düşme, dizleri kanadı parçalandı çok fenaydı:50:

ama ince çorabı kaçmamıştı:53:

kadının biride eğilmiş o haldeki teyzeme çorabının markasını soruyor:52:

aradan kaç sene geçti teyzeme değil ama o kadına hala gülüyorum:1:

çorabın markası aklımda değil bu arada:26:

düşenlere bende çok gülüyorum kendım düşsem bile hatta gülmekten toparlanamıyorum :9::9::9: çok saçma oluyo kendıne sıkıntı yapma düşmeyenmi var hemya bikere merdivenlerde yüzüstü düştümnasıl başardıysam başladım gülmeye toparlanamıyyorum sonra bi baktım kolumdaki bilekliğim yamulmuş başladım ağlamaya herkesi toplamıştım başıma

Son düzenleme:
Düğünün en şıkı olmuşun ya nazar değmiş işte .
Nazarın olsun o da .
Konuşmalara gelince saklanmana gerek yok o kadar akıllarda kalmışım güzelliğimle şıklığımla hala konuşuluyorum
negüzel de gül geç

Bende bu yaz tahterevalliden düştüm herkesin gözü önünde. Birkaç gün gülüşüldü bende güldüm sonra unuttu gittiler, ben diyorum artık nerde tahterevalli ifadesi geçse, ay aman aman bana tahterevalli demeyin diyorum, öyle hatırlıyorlar hatırlayanlar da... Yoksa kimsenin ilelebet onu düşünecek değil dert etme sende :34:

Ben de dusene gulerim, hele kendim dustuysem gulmekten yerden kalkamam, o derece gulerim.
Valla bu durumda ben olsam, konusu acildiginda kendim anlatirdim millete bu durumu gulerek, ne utanip kacacam. Ne guzel ani olmus. :52:

Canım ne var bunda, bende kuzenimin düğününde halay çekerken tamda kamera beni çekerken ayağım kayıp yapışmıştım yere. Bütün salonda kahkahalar kopmuştu bende hafif kızardım ama hiç bozuntuya vermedim. Üzerinden 5 sene geçti bayramlarda falan halaa açılır konu, ben de kendim ayrıntılarını anlatır olay tekrar yaşanmış gibi tekrar güleriz. Güzel bir anı, utanılacak bişi değil. Kendini eve kapatmanın anlamı yokki çık dışarı :4: hatta soran olursa ayy nazar değdirdiniz bana dersin olur biter :3:

böyle şeyleri kafaya takıpp çok üzülmemek lazım yaa boşver hayat güzel güneşin son zamanları çık gez hayatın tadını çıkar birgün konuşuru iki gün konuşur unutrlar sonra aklına geldikçe sen bile güler geçersinnn

Ben lisede düşme şampiyonu olmuştum, kim görse ban yavaş yavaş diyodu okul müdürü bile :D

Hatta rahatlaman icin sana bişey anlatcam bak benim annemin kuzeni 28 yasında kız bekar baya da şişman 130 kilo falan, bu kız kendi kuzeninin düğününde halay çekerken pantolonu yere düşmüş kız ki suan bile hala düğünlerde oynuyo ben olsam çıkamazdım herhalde İnsan icine bı daha :D

Sonra Kızın babası düğün cd sinden o kısmı kesmişti :D

Rahatla canım senin durumunda hiç bişey yok

Rahat ol :D

düşene bende çok gülerim, kendimde gülmekten yerden kalkamam:1:

birgün teyzem merdivenlerden düşmüştü ama ne düşme, dizleri kanadı parçalandı çok fenaydı:50:

ama ince çorabı kaçmamıştı:53:

kadının biride eğilmiş o haldeki teyzeme çorabının markasını soruyor:52:

aradan kaç sene geçti teyzeme değil ama o kadına hala gülüyorum:1:

çorabın markası aklımda değil bu arada:26:

ayy koptum en çok da son cümleye:1::1:

ben düşene gülmem de üzülürüm ne bileyim:44:

şimdi cok utanmıstır dıye dusunurum hep:31:

bende hiç gülmem hatta düşen biri görünce bakmam bile utanır diye hatta düşünce kalkmadan önce etrafıma bakınırım biri gördü mü diye görmediyse gayet mutlu kalkarım gören olduysa kaçarak uzaklaşırım hem bu konunun uzatılaccak neyi var ki olan olmuş sizde düşünmeyin daha fazla bence

düşene herkes güler bu gerçek ama kalkmayı bilmelisin yerinde olsam eteğime basan kızı çok kırardım :1: sen de hata yok şekerim arkadaşın çıkamasın dışarı :ssz:

ben kendi düğünümde düşüyodum nerdeyse hemde kendim bastım gelinliğime....
düşmedim ama düşseydim bu kadar komik olmazdı heralde...
hala hatırladıkça gülüyorum...
unut gitsin boşver...
onumu hatırlıcak millet....

Back
X