BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

okuyan herkezden allah razı olsun allah ne muradınız varsa versin inşallah

Kizlar bugun pek br karamsarim hayir olsun bir daha yasamayiz insallah saglikli evlatlarimz olur

Kizlar bugun pek br karamsarim hayir olsun bir daha yasamayiz insallah saglikli evlatlarimz olur
Karamsar olma canim ya bende tam tersi bu ay cok umutluyum nedense bi ara bunalima girmistim de Allaha sukur atlattim buranin sayesinde mucizeleri gordukce umudumu kaybetmiyorum

günaydın kk ailem günaydınn musmutlu günler bizimle olsun inşallah :)
3 kaybım var ve hala umutluyum tabi ki korkular var yıne aynısı olur mu diye ama Allah ol der olur.
arada bende depresyona giriyorum sonra kendimi toparlıyorum.Allah'tan diyorum buda benim imtihanım belki de.

inşallah burda evlatlarımızı konustugumuz günlerde gelecek kızlarımm :))

GÜNAYDIN CANIM Düün çok giremedim ben yoğundum bugün de yoğun olacağım için duamı sabahtan okudum..inşallah Allah kabul eder. ne zamana bitmesi lazım

130 tane okudum yarimkalbim

inşallah o günleri heyecenla bekliyorum

Hangisi zor bilmiyorum ama birde beni dusunun hamile kalamiyorum ama bir umut bir mucize bekliyorum unut etmek Allahtan umutsuzluk seytandan kizlar unutmayin☺

cnm ben ilk gebeliğimde bir arkadasın tavsiyesiyle ve de inanarak 70 000 tane lem yelid okumuştum o ay hamiş kaldım kısa zaten cok kolay bitiyor üzülme sağlıkla gelir inşallah

Hangisi zor bilmiyorum ama birde beni dusunun hamile kalamiyorum ama bir umut bir mucize bekliyorum unut etmek Allahtan umutsuzluk seytandan kizlar unutmayin☺
cnm ben ilk gebeliğimde bir arkadasın tavsiyesiyle ve de inanarak 70 000 tane lem yelid okumuştum o ay hamiş kaldım kısa zaten cok kolay bitiyor üzülme sağlıkla gelir inşallah

Amin insallah bende ya varis e basladim burada asilama yaptirip 3 uz hamile olan bir bayanla gorustum o soyledi hatta dediki ben ilk asilamada okudum tek hamile saniyorduk hamilelikte devam etmis once ikiz sonra ucuz oldugunu soylemisler bende korltum biraktim dedi :) gunde 736 tane ya varis cekiyorum aklinizda olsun

oo masallahhh ne güzel :)

ayyy ben ikiz çok istiyorum ama cok sukur bugune kadar hamıle kaldım da bebeklerim yaşamadı lem yelid sadece o kadar mı ? bu arada sayıları aksama toplayıp yazacagım kızlar yarimkalbim inkileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…