- 14 Ocak 2016
- 360
- 143
- 18
- 33
- Konu Sahibi umutluhatun
-
Karamsar olma canim ya bende tam tersi bu ay cok umutluyum nedense bi ara bunalima girmistim de Allaha sukur atlattim buranin sayesinde mucizeleri gordukce umudumu kaybetmiyorumKizlar bugun pek br karamsarim hayir olsun bir daha yasamayiz insallah saglikli evlatlarimz olur
inşallah canım arada oluyo öğleKizlar bugun pek br karamsarim hayir olsun bir daha yasamayiz insallah saglikli evlatlarimz olur
sağol canım sayıyıyarimkalbim senin icin 250 aldim eksik kalirsa okurum yine ..
yok canım iyi düşün iyi olsunIlla ayni seyleri yasicaz diye br kaide yok demi
günaydın kk ailem günaydınn musmutlu günler bizimle olsun inşallah :)
3 kaybım var ve hala umutluyum tabi ki korkular var yıne aynısı olur mu diye ama Allah ol der olur.
arada bende depresyona giriyorum sonra kendimi toparlıyorum.Allah'tan diyorum buda benim imtihanım belki de.
inşallah burda evlatlarımızı konustugumuz günlerde gelecek kızlarımm :))
inşallah o günleri heyecenla bekliyorumgünaydın kk ailem günaydınn musmutlu günler bizimle olsun inşallah :)
3 kaybım var ve hala umutluyum tabi ki korkular var yıne aynısı olur mu diye ama Allah ol der olur.
arada bende depresyona giriyorum sonra kendimi toparlıyorum.Allah'tan diyorum buda benim imtihanım belki de.
cnm ben ilk gebeliğimde bir arkadasın tavsiyesiyle ve de inanarak 70 000 tane lem yelid okumuştum o ay hamiş kaldım kısa zaten cok kolay bitiyor üzülme sağlıkla gelir inşallahgünaydın kk ailem günaydınn musmutlu günler bizimle olsun inşallah :)
cnm ben ilk gebeliğimde bir arkadasın tavsiyesiyle ve de inanarak 70 000 tane lem yelid okumuştum o ay hamiş kaldım kısa zaten cok kolay bitiyor üzülme sağlıkla gelir inşallahHangisi zor bilmiyorum ama birde beni dusunun hamile kalamiyorum ama bir umut bir mucize bekliyorum unut etmek Allahtan umutsuzluk seytandan kizlar unutmayin☺
Amin insallah bende ya varis e basladim burada asilama yaptirip 3 uz hamile olan bir bayanla gorustum o soyledi hatta dediki ben ilk asilamada okudum tek hamile saniyorduk hamilelikte devam etmis once ikiz sonra ucuz oldugunu soylemisler bende korltum biraktim dedi :) gunde 736 tane ya varis cekiyorum aklinizda olsuncnm ben ilk gebeliğimde bir arkadasın tavsiyesiyle ve de inanarak 70 000 tane lem yelid okumuştum o ay hamiş kaldım kısa zaten cok kolay bitiyor üzülme sağlıkla gelir inşallah
oo masallahhh ne güzel :)Amin insallah bende ya varis e basladim burada asilama yaptirip 3 uz hamile olan bir bayanla gorustum o soyledi hatta dediki ben ilk asilamada okudum tek hamile saniyorduk hamilelikte devam etmis once ikiz sonra ucuz oldugunu soylemisler bende korltum biraktim dedi :) gunde 736 tane ya varis cekiyorum aklinizda olsun
Okudukca bolunmusleroo masallahhh ne güzel :)
ayyy ben ikiz çok istiyorum ama cok sukur bugune kadar hamıle kaldım da bebeklerim yaşamadı lem yelid sadece o kadar mı ? bu arada sayıları aksama toplayıp yazacagım kızlarcnm ben ilk gebeliğimde bir arkadasın tavsiyesiyle ve de inanarak 70 000 tane lem yelid okumuştum o ay hamiş kaldım kısa zaten cok kolay bitiyor üzülme sağlıkla gelir inşallah
bende ikiz isterim aslında okuyacağım inşallah unutmazsam cnm sağolOkudukca bolunmusler
evet sadece 70000 defa lem yelid diyeceksin cnm bu kadarayyy ben ikiz çok istiyorum ama cok sukur bugune kadar hamıle kaldım da bebeklerim yaşamadı lem yelid sadece o kadar mı ? bu arada sayıları aksama toplayıp yazacagım kızlaryarimkalbim inkileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?