BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Aranizda kan pihtilasmasi testi yaptiran var mi
Benim dr gerek gordu haftasi buyuk oldugu icin test yapilsin dedi fakat bende devlette yaptirayim die dusunuyorum smdi bi dunya para ister ozelde
Gidip direk yaptirabiliyor muyuz o testi

Başlayapost: 44725318, member: 726814"]Kizlar okunmaya basladnndimi[/QUOTE]
Baslayabilirsiniz
Benim dr gerek gordu haftasi buyuk oldugu icin test yapilsin dedi fakat bende devlette yaptirayim die dusunuyorum smdi bi dunya para ister ozelde
Bennnnn yaptirdimm ☺

Bende yaptirdim tup bebek tedavusi oncesi ozelde 650 tlye yaptirmistim cok hafif pihtilasma cikmisti

Gerek yoktu ama onlem icin dusuk dozda gobekten igne aldim ayy tup bebek seruvenim aklima geldi tuylerim diken diken oldu yine

Ayy canim bende kendimi kotu hissetim hatrlattgim icin k.bakma :-( insallah br daha yasamazsn hc br olumsuzluk bebisnie sag saglim kavus canm

Ayy canim bende kendimi kotu hissetim hatrlattgim icin k.bakma :-( insallah br daha yasamazsn hc br olumsuzluk bebisnie sag saglim kavus canm
Kendini kotu hissetme canim yasanan seyler iste ..Allaha tek duam doktorlarin eline dusmeden tez vakitte hayirli ve saglikli evladima kavusmak hic umudumu yitirmedim insallah olacak

Ben şimdilik 100 alırım canım yazmıştım ama görmedin sanırım. Bitince tekrar alıcam

ben hala okuyamıyorum kusura bakmaya inşAllah en kısa zamanda aranıza katılırım

ben 250 okurum cnm ne zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…