- 30 Aralık 2015
- 279
- 245
- 18
- 34
- Konu Sahibi umutluhatun
-
ben 200 okurum demistimTAMAM CANIM sana 400 yazdıkyarimkalbim için
Evet baslandi canm bugun.Kizlar okunmaya basladnndimi
Tamm cnm sagolEvet baslandi canm bugun.
Bennnnn yaptirdimm ☺Aranizda kan pihtilasmasi testi yaptiran var mi
Benim dr gerek gordu haftasi buyuk oldugu icin test yapilsin dedi fakat bende devlette yaptirayim die dusunuyorum smdi bi dunya para ister ozelde
Gidip direk yaptirabiliyor muyuz o testi
Bence seninki tam bitsin sonra baslayalim cunku ben okurken senin adina dua edip oyle basliyorum ve oyle bitiriyorum sonucta acelemiz yok bencede cuma bitsin rahat rahat duamizi okuyalim diger arkadasta aceleye gelmesinTAMAM CANIM sana 400 yazdıkyarimkalbim için
BaslayabilirsinizBaşlayapost: 44725318, member: 726814"]Kizlar okunmaya basladnndimi
Bende yaptirdim tup bebek tedavusi oncesi ozelde 650 tlye yaptirmistim cok hafif pihtilasma cikmistiAranizda kan pihtilasmasi testi yaptiran var mi
Benim dr gerek gordu haftasi buyuk oldugu icin test yapilsin dedi fakat bende devlette yaptirayim die dusunuyorum smdi bi dunya para ister ozelde
Gidip direk yaptirabiliyor muyuz o testi
Bende yaptirdim tup bebek tedavusi oncesi ozelde 650 tlye yaptirmistim cok hafif pihtilasma cikmisti
Gerek yoktu ama onlem icin dusuk dozda gobekten igne aldim ayy tup bebek seruvenim aklima geldi tuylerim diken diken oldu yinecok para yaaa benim dr daha fazla ister kesin
Peki bi tedavi gerek goruldu mu
Gerek yoktu ama onlem icin dusuk dozda gobekten igne aldim ayy tup bebek seruvenim aklima geldi tuylerim diken diken oldu yine
Kendini kotu hissetme canim yasanan seyler iste ..Allaha tek duam doktorlarin eline dusmeden tez vakitte hayirli ve saglikli evladima kavusmak hic umudumu yitirmedim insallah olacakAyy canim bende kendimi kotu hissetim hatrlattgim icin k.bakma :-( insallah br daha yasamazsn hc br olumsuzluk bebisnie sag saglim kavus canm
Ben şimdilik 100 alırım canım yazmıştım ama görmedin sanırım. Bitince tekrar alıcamgünaydın kızlarr benim son 322 kaldı hesabıme göre onuda ben tamamlayacagım Allah'ın izniyle.Şimdi sordum
veyarimkalbim e bugun baslayabilirmişiz duasını cuma yaparsak daha makbul olurmus.Eger yetişirse cuma İKİMİZİN duasını bir yaparız Allahın izniyle şimdi yarım kalbim için sayı dagıtıyorum kim ne kadar alacak yazabilir se çok sevinirim.Listede aktif olmayanlar oldugundan sayıyı direk bölemıyorum kuzular hadi herkes okuyacagı kadar sayı alsın 7 günde bitirmemiz gerek unutmayın cuma günü dua ederken beni dualarınızda unutmayın okudugumuz tefriciyelerin yüzü suyu hürmetine hayırlı evlat sahıbı olmam için ve hepimizin hayırlı evladı olması için çok şükür ALLAH SİZDEN razı olsun Rabbim kalbinizden gecen o minikleri sizede banada nasip etsin insallah ( bu arada hep çogul kullanıyorum Allah soyletıyor sanırım :) )
Smdi kendim icin duaya oturcaktim senin icinde etcem canimKendini kotu hissetme canim yasanan seyler iste ..Allaha tek duam doktorlarin eline dusmeden tez vakitte hayirli ve saglikli evladima kavusmak hic umudumu yitirmedim insallah olacak
ben 250 okurum cnm ne zamana kadar4444 tefriciye için listemizde sırada olan arkadaşlar
umutluhatun Sema (cuma günü duanızda beni unutmayın )) okundu
yarimkalbim narin
@pink_stars
neslim33
isilll1
@nil-su
@meryemsalih
basbelasiyim
@monaroza01
@melek1212
@melegim66
@Cnsrhn1907
Hifa erva
B Berra6868
@Nill41
hzrn6
benim duam çok şükür bitti şimdiyarimkalbim (NARİN) ARKADaşımız için okuyacagız lütfen kim ne kadar okuyacak ise sayı bildirsin @monaroza01 (mazeretlidir) bilginize.Onun dışında herkes 250 adet alırsa geriye kalan kısmıda tamamlarız ? şimdi herkes yazarsa cok sevınırım (
Allah razi olsun canim :) Allahim kabul etsin dualarimizi imanli salih saglikli hayirli tez vakitte dogal yoldan evlat nasip etsin aminnSmdi kendim icin duaya oturcaktim senin icinde etcem canim
tabii hepimz icin edicem kizlar kizmayin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?