- Konu Sahibi umutluhatun
-
Ya canm aksam bi saat belirlesek örnegin 9 da herkez yazsa ne kadar okudugunu. O zamn daha iyi olmazmi karisiklik olmaz. Ayni sayfada birikir hepsi. ne dersiniz kizlar ??Kizlar bu okuduklarinizyarimkalbim icin haftaya salihakadar 4444bitmwsi gerek simdi okuyan herkes ne kadar okursa yarimkalbim diye dua edip yazsin
Ben 100 tane okudum canım. Umduğumdan çabuk oldukızlar şimdı sayı alanları yazıyorum aşagıda yanlışım varsa düzeltin listeye eklemediğim varsa da söyleyın :)
sayı alanlar aşağıda ki gibi
@melegim66 250
hzrn6 100
B Berra6868 400
Hifa erva 200
M melek1212 500
pink_stars 200
umutluhatun 100
okuyanlar
isilll1 100
canım ben 150,okudum.bugün o.ne olacak[/QUOTE]Tamam kizlar sayi Alsin herkes daha iyi.olur benimki için son sayilari alanlar yarin bana yazsinda eksik.kalmasin bu bi anahtar kilidi gibi eksik kalma mali unutmayalım
Narin ismi canim kardesinBi de niyet icin ismini de yazar misiniz
Canim okumaya ne zaman baslayimListeye yazacağım.canim cuma.günü de benimduami ededeceğiz inşallah yetişirseyarimkalbim inde duasini yaoariz arkadaşın adi narin
Basladik bugün canim okuyabilirsiniz narin arkadsimiz icin[/QUOTE]Başladık bunil-su, post: 44736394, member: 645722"]Canim okumaya ne zaman baslayim
Evet hayatim sabah şirkette yazacağım listeye ☺Allah kabul etsin[/QUOTE][QUOThayatin sabah mkalbim, post: 44736921, member: 729795"]umutluhatun ben 300,tane okudum 100 tanede arkaslaslarım okudu sayıları sen takip ediyorsun dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?