BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Bekleyin beni aksam size salavatlarla geleceğim mm ☺bende ikiz.istyrm.ama bi tanecik sağlıkla doguramadi.m daha Allah büyük ama yaa

Hepimizin hikayesi farkli farkli. Ama acımız ayni. Duamiz ayni. Bende iki kez dusuk yaptim. En sonuncu 6 ay onceydi hemde bayramda. Zaten gurbetteyim bayramlar cok kotu gecer benim icin. Bundan sonraki bayramlarda hep aklima gelecek o acım. Dahada icim yanacak. Rabbimin imtihani diye dusunuyorum. Hz.aişe validemize de allahim evlat nasip etmemis onu getirip aklima azda olsa icimi rahatlatiyorum.. ve ya nasip diyorum...

Kizlar dualarimizi silsile i aliyye buyuklerimizn ruhlarina hediye etmeyi unutmayalim ve onlarin hurmetine diyerek istiyelim insallah ben ilk kizima 6. Ayda hamile kalmistim o ana kadar hep testler hayal kirikligi oluyordu sonra sabahlari iki rekat namaz kilip boyle dua ettigim ay hamile kalmistim Allahin izniyle

kızlarrr test sonuçlar im cikmis trombofil paneli ve kanda kromozom yarin almaya gideceğim dua edin kızlar.
inşallah tedaviisi olan bişeydir Allah'ım bi sonraki hamılelıgmde saglıkla kucagıma almamı nasıp et benim ve arkadaslarım tüm istyenlerın kucagını bos bırakma YA RABBİM inşallahh aminnn .

basbelasiyim rahim filmi cektırdın mi tüpleri acıyormuş öyle duymustum bi sıvı verıyolarmıs oda tuplerı acıyomus.

tefriciye bittikten sonra cuma günü benim için dua etmeyi unutmayın eger dıger arkadasımızın ki biterse onada dua edecegız.

kısaca duası ;
Ya Rabbi Okduğum Bu Salatı Şerife Hürmetine SEMA arkadasımın tez zamanda hayırlı evlat sahıbı olmasını nasıp et diyerek Cenabı Allaha dua edilir niyazda bulunulur. ( duayı kendime göre ettim :) )

yarimkalbim için 250 tane okudum cnm sayıların toplamından sonra 4444 olmazsa yine okuyabilirim

Canim acilmadi cektirdigimde bende ebegumeci sut buhari yaptim 2 aya yakin agrisiz pihtili kanamam oldu belki acilmiatir diyorum cunku enfeksiyon genelde tup tikanikligi yapiyormus bendede hic oyle sorun olmadi insallah acilmistir

Uzme canini sende insallah hersey iyi olacak

canımm inşallah açılır annem buhara otursun der hep hamıle kalamayanlar için belkı soyledıgındır bılmıyorum ama sorar yıne soylerım sana Allahım hepımızın hıkayesı farklı yasadııgıımız sonuc aynı benım en cok son giden bebişim cok uzdu küt küt atıyodu kalbı az once de mudurlerımle konustm bu konuyu yıne duygusala bagladım offff

Hic kolay degil yasadiklarimiz ama insallah Tekrarlari olmaz rabbim saglik evlatlar versin kucagimiza .. amin

Hic kolay degil yasadiklarimiz ama insallah Tekrarlari olmaz rabbim saglik evlatlar versin kucagimiza .. amin
inşallah arkadasım Allah gönlümüze göre hayırlı evlatlar nasıp etsın bize de bir bebek görsem dikkatımı cekıyor eskiden hıc dıkkatımı cekmezdı bebek magazalarına gırıyorum tanıdıklarıma hedıyeler alıyorum hep paramı oralara yatırıorm kendıme yapamadım etrafımda sevdıgım ınsanlara alıorum valla

En guzelini yapmissin hediye vermek en guzeli ben umudumu sadece tup bebekten sonra kaybettim cok agladim caresiz kaldim ama sonra dusundum.nede caresiz olayim koca kainati yaratan Allah elbet bizede care honderecektir dedim o gun bugundur umudum ve duam hic bitmedi Allah buyuk elbet hersey guzel olacak

Bazen umutsuzluğa kapiliyorum fakat herşey Rabbimden güzel olacak onu vekil kildim hakkimda ha yirmi ser mi ben bilemem diyorum aallah bizimde mis kokulu ervlatlarimizla yuzumuzu güldürerek insallah

Kızlarrr nasılsınızz..ben cok kötüyüm ya su cocuk olayını nisbet yapan insanlar hangi düşüncedeler bilmiyorum bize hayırlı olsun demeyenler insanlar şimdi bebek haberlerini vermek için arıyorlar..

Kızlarrr nasılsınızz..ben cok kötüyüm ya su cocuk olayını nisbet yapan insanlar hangi düşüncedeler bilmiyorum bize hayırlı olsun demeyenler insanlar şimdi bebek haberlerini vermek için arıyorlar..
Hic te kotu olma bana yengem yapti onu bosverdim takmadim bile bebek haberi deilde hayirli oleun demedi gecmis olsun dedi !!! Allahim hased kiskanc insanlardan korusunnn heoimizi bizimde oluck Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…