- 30 Ekim 2013
- 20.559
- 57.184
- 798
- Konu Sahibi umutluhatun
-
Bende istiyorum ama daha tekini bulamadim kibende ikiz isterim aslında okuyacağım inşallah unutmazsam cnm sağol
cnm tedavi ne görüyorsun klomen fln mıBende istiyorum ama daha tekini bulamadim ki
Benim yumurtada sorun yok gecen yil subatta hsg cektirdim 2 tupte tikali cikti bende ebegumecu sut buhari falan yaptim dogal yoldan olmasi icin ugrasiyorumcnm tedavi ne görüyorsun klomen fln mı
inşallah açılır o zaman cnm operasyonun zararı mı var pekiBenim yumurtada sorun yok gecen yil subatta hsg cektirdim 2 tupte tikali cikti bende ebegumecu sut buhari falan yaptim dogal yoldan olmasi icin ugrasiyorum
Kimi var diyor kimi yok bilmiyorum eylul e kadar dogal yolla olmasi icin calisacagiz olmazsa yine tup bebek yada operayoninşallah açılır o zaman cnm operasyonun zararı mı var peki
bol bol dua et sen tatlımm Allahın izni ile olur inşallah çabucak cok bekletmez seni kuzucukKimi var diyor kimi yok bilmiyorum eylul e kadar dogal yolla olmasi icin calisacagiz olmazsa yine tup bebek yada operayon
tefriciye bittikten sonra cuma günü benim için dua etmeyi unutmayın eger dıger arkadasımızın ki biterse onada dua edecegız.
kısaca duası ;
Ya Rabbi Okduğum Bu Salatı Şerife Hürmetine SEMA arkadasımın tez zamanda hayırlı evlat sahıbı olmasını nasıp et diyerek Cenabı Allaha dua edilir niyazda bulunulur. ( duayı kendime göre ettim :) )
Canim acilmadi cektirdigimdekızlarrr test sonuçlar im cikmis trombofil paneli ve kanda kromozom yarin almaya gideceğim dua edin kızlar.
inşallah tedaviisi olan bişeydir Allah'ım bi sonraki hamılelıgmde saglıkla kucagıma almamı nasıp et benim ve arkadaslarım tüm istyenlerın kucagını bos bırakma YA RABBİM inşallahh aminnn .
basbelasiyim rahim filmi cektırdın mi tüpleri acıyormuş öyle duymustum bi sıvı verıyolarmıs oda tuplerı acıyomus.
canımm inşallah açılır annem buhara otursun der hep hamıle kalamayanlar için belkı soyledıgındır bılmıyorum ama sorar yıne soylerım sana Allahım hepımızın hıkayesı farklı yasadııgıımız sonuc aynı benım en cok son giden bebişim cok uzdu küt küt atıyodu kalbı az once de mudurlerımle konustm bu konuyu yıne duygusala bagladım offffCanim acilmadi cektirdigimdebende ebegumeci sut buhari yaptim 2 aya yakin agrisiz pihtili kanamam oldu belki acilmiatir diyorum cunku enfeksiyon genelde tup tikanikligi yapiyormus bendede hic oyle sorun olmadi insallah acilmistir
Uzme canini sende insallah hersey iyi olacak
Hic kolay degil yasadiklarimiz ama insallah Tekrarlari olmaz rabbim saglik evlatlar versin kucagimiza .. amincanımm inşallah açılır annem buhara otursun der hep hamıle kalamayanlar için belkı soyledıgındır bılmıyorum ama sorar yıne soylerım sana Allahım hepımızın hıkayesı farklı yasadııgıımız sonuc aynı benım en cok son giden bebişim cok uzdu küt küt atıyodu kalbı az once de mudurlerımle konustm bu konuyu yıne duygusala bagladım offff
inşallah arkadasım Allah gönlümüze göre hayırlı evlatlar nasıp etsın bize de bir bebek görsem dikkatımı cekıyor eskiden hıc dıkkatımı cekmezdı bebek magazalarına gırıyorum tanıdıklarıma hedıyeler alıyorum hep paramı oralara yatırıorm kendıme yapamadım etrafımda sevdıgım ınsanlara alıorum vallaHic kolay degil yasadiklarimiz ama insallah Tekrarlari olmaz rabbim saglik evlatlar versin kucagimiza .. amin
En guzelini yapmissin hediye vermek en guzeli ben umudumu sadece tup bebekten sonra kaybettim cok agladim caresiz kaldim ama sonra dusundum.nede caresiz olayim koca kainati yaratan Allah elbet bizede care honderecektir dedim o gun bugundur umudum ve duam hic bitmedi Allah buyuk elbet hersey guzel olacakinşallah arkadasım Allah gönlümüze göre hayırlı evlatlar nasıp etsın bize de bir bebek görsem dikkatımı cekıyor eskiden hıc dıkkatımı cekmezdı bebek magazalarına gırıyorum tanıdıklarıma hedıyeler alıyorum hep paramı oralara yatırıorm kendıme yapamadım etrafımda sevdıgım ınsanlara alıorum valla
En guzelini yapmissin hediye vermek en guzeli ben umudumu sadece tup bebekten sonra kaybettim cok agladim caresiz kaldim ama sonra dusundum.nede caresiz olayim koca kainati yaratan Allah elbet bizede care honderecektir dedim o gun bugundur umudum ve duam hic bitmedi Allah buyuk elbet hersey guzel olacak
Hic te kotu olma bana yengem yapti onu bosverdim takmadim bile bebek haberi deilde hayirli oleun demedi gecmis olsun dedi !!! Allahim hased kiskanc insanlardan korusunnn heoimizi bizimde oluck Allahin izniyleKızlarrr nasılsınızz..ben cok kötüyüm ya su cocuk olayını nisbet yapan insanlar hangi düşüncedeler bilmiyorumbize hayırlı olsun demeyenler insanlar şimdi bebek haberlerini vermek için arıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?