BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Kizlarrr ben anne olmak istyrm az once namaza başladım inşallah birakmamm ve heoinize dua etti kuzucuklarimmmm güzel ailem

Allah kabul etsin.. ben hep kildigimda ne kaybettim ki zamanimdan, oysa ne guzellikler kazandim derim canm allah gonlune gore versin insallah. Ben 101 tane cektm smdi

Nill41 .!.:
Allah kabul etsin.. ben hep kildigimda ne kaybettim ki zamanimdan, oysa ne guzellikler kazandim derim canm allah gonlune gore versin insallah. Ben 101 tane cektm smdi
aminnnn B Berra6868 isilll1 guzel dileklerinz icin Allah razi olsun dualarinixda eksik etmeyin benide insallah birakmamm namazimida
Nil-su sen misin canm isimli degistrdn bu arada ne kadar güzel inşallah ben birakmam bi başkatip bi birakiyorym ne güzel dualariniz var sizde benim.hep dualarimdasiniz kizlarrmm

Nill su derken anlayamadm canm. Benm bu Nill41 die var baska yok olmadi da. sizi de tanimiyorum normalde bu konuyla tanimaya basladm :) zaten onemli olan baslayabilmek. Ama seytan iste onun iş i de o. Bizi caydirmak.. vazgecirdikleriyle degil vazgecirmeye calistiklariyla ugrasiyor..

Aynen canim insallah birakmam Allahin izniyle bi nil arkadasmz daha var benm hatlar karisti seninlede tanismisiz.burda ☺ozaman bidaha tanistik olsun bak güzel oldu☺

kızlar sol kasımda ağrı bide batma gibi oluyo bide akıntım var bi kaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…