- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
- Konu Sahibi umutluhatun
-
Aminn insallah canim Allah kabul etsin dualarimizi ..Tmm o zaman okumaya basliyorum ay cok heyecanlandim insallah hayirlisi olsun hepimz icin :) :)
Canim Allah daim etsin insallah ne guzel bebisinde tez zamanda hayrlisiyla gelsin yuvanizi senlendirsinKizlarrr ben anne olmak istyrm az once namaza başladım inşallah birakmamm ve heoinize dua etti kuzucuklarimmmm güzel ailem
Ne guzel canm allah kabul etsin ins hic birakmadan surekli kilarsin. Benimde dualarimda sizlerde varsiniz artik. allah dualarmizi kabul etsinKizlarrr ben anne olmak istyrm az once namaza başladım inşallah birakmamm ve heoinize dua etti kuzucuklarimmmm güzel ailem
Kizlarrr ben anne olmak istyrm az once namaza başladım inşallah birakmamm ve heoinize dua etti kuzucuklarimmmm güzel ailem
aminnnn B Berra6868Nill41 .!.:Allah kabul etsin.. ben hep kildigimda ne kaybettim ki zamanimdan, oysa ne guzellikler kazandim derim canm allah gonlune gore versin insallah. Ben 101 tane cektm smdi
aminnnn B Berra6868isilll1 guzel dileklerinz icin Allah razi olsun dualarinixda eksik etmeyin benide insallah birakmamm namazimida
Nil-su sen misin canm isimli degistrdn bu arada ne kadar güzel inşallah ben birakmam bi başkatip bi birakiyorym ne güzel dualariniz var sizde benim.hep dualarimdasiniz kizlarrmm
Aynen canim insallah birakmam Allahin izniyle bi nil arkadasmz daha var benm hatlar karisti seninlede tanismisiz.burda ☺ozaman bidaha tanistik olsun bak güzel oldu☺Nill su derken anlayamadm canm. Benm bu Nill41 die var baska yok olmadi da. sizi de tanimiyorum normalde bu konuyla tanimaya basladm :) zaten onemli olan baslayabilmek. Ama seytan iste onun iş i de o. Bizi caydirmak.. vazgecirdikleriyle degil vazgecirmeye calistiklariyla ugrasiyor..
Amin cqnmm Allah razi olsunnnallah isteyen herkese versin inşallah, zamanında, hayırlısıyla ve sağlıcakla....
Asil sen nasilsin dualar sana okunuyor narin hanimslm kızlar nasılsınız
Iyilik canm sukur. Sen nasilsinslm kızlar nasılsınız
ben biraz rahatsızım yaIyilik canm sukur. Sen nasilsin
sağolun allah razı olsun ben biraz rahatsızımAsil sen nasilsin dualar sana okunuyor narin hanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?