- 8 Aralık 2013
- 460
- 141
- 103
- Konu Sahibi umutluhatun
-
off bende o gunlere gelmek ıstıyorum sonuclarım temız cıkarsa korunmak ıstemıyorum sız olsanız naapardınız kızlarrr
cnm ben 150 daha okudumbişey kalmamıs arkadasım sımdı hamılelıkle adet belırtılerı aynı oluyor sen daha ıyı anlarsın mıde bulantısı falan varmı gercı herkeste degısık olur ama
daha adetime var 2subat adetim aşırı ağrıyo yanma yapıyo yataktan kalkamadım tuvalete zor gidiyorum yürürken daha cok ağrıyo
sağol canım üşütmüş olabilirim canım bugün yatakda dinlenim geçer inşallahcanım çok gecmiş olsun idrar yolları enfeksiyonu olmayasın
Genetik testlerin sonuçları ne kadar zamanda cıkıyorkikuzum bana ilk 2 3 ay sonra gel dedıler sonra kürtajdan 10 gün sonra gittim kromozom ve trombofılı testını yaptı.Sonra kadın dogum doktoruna gittim onada daha kurtaj olalı 15 gun oldu dedım prolaktın torch ve bi kaç test daha yapmıs aslında beklemesen de olur sanırım :) cunku bıde sonucları beklıyorsun
20 - 30 gün arası cıkıyor mesela ben bugun alacagım bana da bekle hormonların duzelsın demıslerdı gittim doktorada soledım yenı kurtaj oldum dıye sonucta hormona bakmıyor trombofıl ve kromozom analızı yapıyor o yüzden yaptırabılırsınız ben kurtajdan hemen sonra yaptırdımGenetik testlerin sonuçları ne kadar zamanda cıkıyorki
Hadi canim ins iyi cikar. dualarimiz seninlegünaydınnn KK AİLEMMM :)
Bugünnn güzell ve musmutluu bir gün olsun inşallahhh <3
( test sonuclarımı alacagım ,heyecan dorukta )
Gecmis olsun canim. Bisey kullaniyomusun bitkisel. Cunku o senin dedigin agrilari bende yasadim. Gecen ay. O kadar cok agrim olduki kasiklarimda nerdeyse gece hastaneye gidecektim. Ben bal çorekotu tarcin karisimi yapiyordum. Bana hic iyi gelmedi. Onun icin sordum belki sanada yan etki yapmistir die.günaydın bayanlar ben rahatsızım kasık ağrısı cekiyorum dünden beri dün sol tarafdı bugün sağ taraf hem ağrıyo hem yânma oluyo
inşallah herşey istediğin gibi olur canım dualarım seninlegünaydınnn KK AİLEMMM :)
Bugünnn güzell ve musmutluu bir gün olsun inşallahhh <3
( test sonuclarımı alacagım ,heyecan dorukta )
sağol canım yok canım hiç bişi kullanmıyorumGecmis olsun canim. Bisey kullaniyomusun bitkisel. Cunku o senin dedigin agrilari bende yasadim. Gecen ay. O kadar cok agrim olduki kasiklarimda nerdeyse gece hastaneye gidecektim. Ben bal çorekotu tarcin karisimi yapiyordum. Bana hic iyi gelmedi. Onun icin sordum belki sanada yan etki yapmistir die.
Canim belki idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Daha gecmezse agrilarin bi hastaneye git istersen iyi olur.sağol canım yok canım hiç bişi kullanmıyorum
gecmezse ağrım akşam gidicem canım soğuk aldım galiba o yüzden ağrıyo zaten en ufak soğuk alsam ağrı oluyo bende idrar yolu enfeksiyonu için ilaç cok kullandım doktor diyo dikkat kendine ediyorum ama yine oluyoCanim belki idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Daha gecmezse agrilarin bi hastaneye git istersen iyi olur.
sağol canım inşallahGecmis olsun hastalarimiza :) ben cok topiklerde gezdim taki bu tup tikanikligini duyana ladar oradakilerin cogu hamile kalip baska topige gidiyordu bende arkalarindan bakakaliyorduminsallah yine oyle olmaz bende size katilirim ve hepimiz hamile kaliriz
Amin canim ins. Simdi tıp o kadar ilerlediki. Tabi onlar filan bi sebep de .sogan suyu icip şak die hamile kalanlar var.Sıkma canini. Ben o kadar denedim ictim hamile kalamamistim. Demekki vakti zamani varmis allah hamilelik nasip etti sukur ama 2 kez dusuk yaptim. Vardir bundada bi hayir deyip allaha sigindik.Gecmis olsun hastalarimiza :) ben cok topiklerde gezdim taki bu tup tikanikligini duyana ladar oradakilerin cogu hamile kalip baska topige gidiyordu bende arkalarindan bakakaliyorduminsallah yine oyle olmaz bende size katilirim ve hepimiz hamile kaliriz
Tamam Canım saol adetim bitsin inşallah bi de patoloji sonucu çıkarsa umarım 2 ay oldu hala çıkmadı 4 ayı bulur dediler ama çok uzun değil mi20 - 30 gün arası cıkıyor mesela ben bugun alacagım bana da bekle hormonların duzelsın demıslerdı gittim doktorada soledım yenı kurtaj oldum dıye sonucta hormona bakmıyor trombofıl ve kromozom analızı yapıyor o yüzden yaptırabılırsınız ben kurtajdan hemen sonra yaptırdım
Oyle rabbim ol demeden olmuyor insallah bizde kucagimiza aliriz bebeklerimiziAmin canim ins. Simdi tıp o kadar ilerlediki. Tabi onlar filan bi sebep de .sogan suyu icip şak die hamile kalanlar var.Sıkma canini. Ben o kadar denedim ictim hamile kalamamistim. Demekki vakti zamani varmis allah hamilelik nasip etti sukur ama 2 kez dusuk yaptim. Vardir bundada bi hayir deyip allaha sigindik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?