BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

off bende o gunlere gelmek ıstıyorum sonuclarım temız cıkarsa korunmak ıstemıyorum sız olsanız naapardınız kızlarrr

bikere sonuclar temiz ve 2 adet gecirdiysem o gün korunmayı bırakırdım canım olur inşallah bide bu test olaylarını sonlanıp çalışmalara başlayınca :) bakın kafamızın rahat ve psikolojimizin çok iyi olması gerekiyor.. hemen hamile kalabilmek için moral çok öneml,..ha ben diyorum yapabiliyormuyum hayır ama bundan sonrasının güzel olması için yapmak zorundayız..güzel şeyler düşünelim..güzel olsun..bi bakıyorsunuz ilkbaharda hepimiz hamileyiz..:) bebeklerimizi aldıgımız şeyleri paylaşırız..doğum zamanlarını konusuruz..kuzularımız doğduktan sonrada hiç ayrılmayalım.. :) ozamanda yok yürüdü dişi çıktı falan bunları konusuruz :) 2016 bahar anneleri diye topigin adını değiştiririz :) bende çok istiyorum..Ellerimiziz açtık yalvarıyoruz Rabbim dualarımızı kabul olanlardan eylesin :) Allah hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin..

Genetik testlerin sonuçları ne kadar zamanda cıkıyorki

Genetik testlerin sonuçları ne kadar zamanda cıkıyorki
20 - 30 gün arası cıkıyor mesela ben bugun alacagım bana da bekle hormonların duzelsın demıslerdı gittim doktorada soledım yenı kurtaj oldum dıye sonucta hormona bakmıyor trombofıl ve kromozom analızı yapıyor o yüzden yaptırabılırsınız ben kurtajdan hemen sonra yaptırdım

günaydın bayanlar ben rahatsızım kasık ağrısı cekiyorum dünden beri dün sol tarafdı bugün sağ taraf hem ağrıyo hem yânma oluyo
Gecmis olsun canim. Bisey kullaniyomusun bitkisel. Cunku o senin dedigin agrilari bende yasadim. Gecen ay. O kadar cok agrim olduki kasiklarimda nerdeyse gece hastaneye gidecektim. Ben bal çorekotu tarcin karisimi yapiyordum. Bana hic iyi gelmedi. Onun icin sordum belki sanada yan etki yapmistir die.

sağol canım yok canım hiç bişi kullanmıyorum

ağrım yüzünden namazımıda kılmaya kalkamıyorum ooff

Canim belki idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Daha gecmezse agrilarin bi hastaneye git istersen iyi olur.
gecmezse ağrım akşam gidicem canım soğuk aldım galiba o yüzden ağrıyo zaten en ufak soğuk alsam ağrı oluyo bende idrar yolu enfeksiyonu için ilaç cok kullandım doktor diyo dikkat kendine ediyorum ama yine oluyo

Gecmis olsun hastalarimiza :) ben cok topiklerde gezdim taki bu tup tikanikligini duyana ladar oradakilerin cogu hamile kalip baska topige gidiyordu bende arkalarindan bakakaliyorduminsallah yine oyle olmaz bende size katilirim ve hepimiz hamile kaliriz

sağol canım inşallah

Amin canim ins. Simdi tıp o kadar ilerlediki. Tabi onlar filan bi sebep de .sogan suyu icip şak die hamile kalanlar var.Sıkma canini. Ben o kadar denedim ictim hamile kalamamistim. Demekki vakti zamani varmis allah hamilelik nasip etti sukur ama 2 kez dusuk yaptim. Vardir bundada bi hayir deyip allaha sigindik.

Tamam Canım saol adetim bitsin inşallah bi de patoloji sonucu çıkarsa umarım 2 ay oldu hala çıkmadı 4 ayı bulur dediler ama çok uzun değil mi

Oyle rabbim ol demeden olmuyor insallah bizde kucagimiza aliriz bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…