BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Günaydın canlar..kuzum İnşallah temiz cıkar sonuclar :) bende tahilillere ilk adetten sonra gideceğim.
kuzum bana ilk 2 3 ay sonra gel dedıler sonra kürtajdan 10 gün sonra gittim kromozom ve trombofılı testını yaptı.Sonra kadın dogum doktoruna gittim onada daha kurtaj olalı 15 gun oldu dedım prolaktın torch ve bi kaç test daha yapmıs aslında beklemesen de olur sanırım :) cunku bıde sonucları beklıyorsun

Gunaydinnn :) arkadaslar pepapp diye bi uygulama var yumurtlama gununuzu hesapliyor adet oldugunuz gunu olacaginiz gunu takip etmekte yardimci oluyor cok rahatladim valla hesap yapmaktan iyi deneyin derim :)

Gunaydinnn :) arkadaslar pepapp diye bi uygulama var yumurtlama gununuzu hesapliyor adet oldugunuz gunu olacaginiz gunu takip etmekte yardimci oluyor cok rahatladim valla hesap yapmaktan iyi deneyin derim :)
off bende o gunlere gelmek ıstıyorum sonuclarım temız cıkarsa korunmak ıstemıyorum sız olsanız naapardınız kızlarrr

sayı kaldımı okunacak kızlar devam edelim mi bittimi geçmişi okuyamadım

günaydın bayanlar ben rahatsızım kasık ağrısı cekiyorum dünden beri dün sol tarafdı bugün sağ taraf hem ağrıyo hem yânma oluyo

Son düzenleme:
bişey kalmamıs arkadasım sımdı hamılelıkle adet belırtılerı aynı oluyor sen daha ıyı anlarsın mıde bulantısı falan varmı gercı herkeste degısık olur ama
mide bulantısı yok bende zaten diğerindede olmamıştı ilk baslarda cok kötü ağrıyo yataktan kalkamadım

evet canım bende kullanıyorum güzel bir uygulama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…