BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

B Bir mucize . 1000 tane kaldi yazmisti sabah sema arkadasimiz. Bizlerede masallah 3 gunde bitiriyoz duamizi.. bugun aksam toplanir okunanlarda. Sanirim bitiririz bugun allahin izniyle

Bende ev tasidim daha islerim bitmedi ondan 250 okuyabildim :) baska zikirlerim de var namaz falan derken anca yetistirdim o kadar :) Allah kabul etsin cabuk bitiyor gercekten de ..

kızlar bugün aranıza katılamadım test sonuçlarımı aldım uzun bir gündü sonra doktoruma gittim beta hcg düşmemiş adet duzenleyıcı ılac vermıstı elım yuuzum şişti bıraz etki etmiş doktorumda kesmek istemedi cunku 22 gundur kanamam ancak durabıldı 2 gün oldu o yuzden hakkınızı helal ed,n beklettim sizleride
Okuyanlar
umutluhatun 1090
isilll1 170
B Berra6868 500
hzrn6 400
C Cnsrhn1907 200
@basbelasiyimm 100
B Bir mucize 250
yarimkalbim 750
M melek1212 240
@melegim66 400
pink_stars 150
S saygili45 50
Eğer yanlış yazdigim varsa soyleyin kizlar 4300 okundu 144 tane kaldı yanlış varsa duzeltirim kaldı Allah kabul etsin yarın
ikimizin duasını yapacagız Allah'ın izniyle son 144 kim alacak bölmeyelım yarın diğer arkadasa baslayalım cuma makbuldür.

Benimde gebelik de oldugu gibi cok belim agridi bugn ve sag kasigimda br agri oldu ayni gebelik belirtilerimde boyle olmustu 4 ay oncesinde acaba dedim bi an ama korunuyoruz da bilemedim

Benimde gebelik de oldugu gibi cok belim agridi bugn ve sag kasigimda br agri oldu ayni gebelik belirtilerimde boyle olmustu 4 ay oncesinde acaba dedim bi an ama korunuyoruz da bilemedim
Valla bende hamile gibiyim neden diyodum sifirlanmamis doktorun da sasirdi neyse ilacida kesmek istemedi Neyse simdi pzrt tekrar bakacak diğer testlerim normal açıklanmayan düşük sebeplerinden biride bende sanirim rahim filmi kaldı bitek ilacın bitmesine 18gun kaldi doktor ilaç bitince adet olacagimi söyledi inşallah adetim gününde gelir inşallah bebisimde gelir sonrasında tez zamanda yarin eyüp sultana gideceğim sizin içine dua edeceğim isterseniz İsimlerinizi yazin isminizle anarim dualarimda

[QUOTEyöntemlerin izle : 44774560, member: 726814"]Benimde gebelik de oldugu gibi cok belim agridi bugn ve sag kasigimda br agri oldu ayni gebelik belirtilerimde boyle olmustu 4 ay oncesinde acaba dedim bi an ama korunuyoruz da bilemedim[/QUOTE]
Kendi yontemlerinizle korunsaniz bile %25ihtimal var canim nedzaman birakacakdin korunmayi

Ayyy
Ayyy cnm lutfen et cok sevinirim Işıl canim unutma lutfen :-/

[QUOTEyöntemlerin izle : 44774560, member: 726814"]Benimde gebelik de oldugu gibi cok belim agridi bugn ve sag kasigimda br agri oldu ayni gebelik belirtilerimde boyle olmustu 4 ay oncesinde acaba dedim bi an ama korunuyoruz da bilemedim
Kendi yontemlerinizle korunsaniz bile %25ihtimal var canim nedzaman birakacakdin korunmayi[/QUOTE]
Dogal br yontemle korunuyoruz canim bir kez adet gordum ben
bir kez daha gordukten snra dr birakabilirsn dedi ama esim daha istemiyormus sinir etti beni zaten bugün islamda da kadın istedigi surece erkege korunmak dusmuyor :-(

İnsallah isilll1, post: 44774778, member: 726814"]İnsallah cnm Allah razi olsun
O mubarek zatlarin hurmetine dualarmz kabul olur ins[/QUOTE]
İnsallah arkadaşım yarin dualarimdasiniz inşallah gerçi gergin dua ediyorum tanistigimzdsn beeri

kızlar kasık.ağrım devam ediyo halen yarın doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…