- Konu Sahibi umutluhatun
-
toplamda 500 mü canımBende ev tasidim daha islerim bitmedi ondan 250 okuyabildim :) baska zikirlerim de var namaz falan derken anca yetistirdim o kadar :) Allah kabul etsin cabuk bitiyor gercekten de ..
Valla bende hamile gibiyim neden diyodum sifirlanmamis doktorun da sasirdi neyse ilacida kesmek istemedi Neyse simdi pzrt tekrar bakacak diğer testlerim normal açıklanmayan düşük sebeplerinden biride bende sanirim rahim filmi kaldı bitek ilacın bitmesine 18gun kaldi doktor ilaç bitince adet olacagimi söyledi inşallah adetim gününde gelir inşallah bebisimde gelir sonrasında tez zamanda yarin eyüp sultana gideceğim sizin içine dua edeceğim isterseniz İsimlerinizi yazin isminizle anarim dualarimdaBenimde gebelik de oldugu gibi cok belim agridi bugn ve sag kasigimda br agri oldu ayni gebelik belirtilerimde boyle olmustu 4 ay oncesinde acaba dedim bi an ama korunuyoruz da bilemedim
Ayyy cnm lutfen et cok sevinirim Işıl canim unutma lutfen :-/Valla bende hamile gibiyim neden diyodum sifirlanmamis doktorun da sasirdi neyse ilacida kesmek istemedi Neyse simdi pzrt tekrar bakacak diğer testlerim normal açıklanmayan düşük sebeplerinden biride bende sanirim rahim filmi kaldı bitek ilacın bitmesine 18gun kaldi doktor ilaç bitince adet olacagimi söyledi inşallah adetim gününde gelir inşallah bebisimde gelir sonrasında tez zamanda yarin eyüp sultana gideceğim sizin içine dua edeceğim isterseniz İsimlerinizi yazin isminizle anarim dualarimda
Hic unuturmuyum canim o yuzden isimlerin izi istyrm Allahim kabul eder de duyar sesimizi inşallahAyyy cnm lutfen et cok sevinirim Işıl canim unutma lutfen :-/
Kendi yontemlerinizle korunsaniz bile %25ihtimal var canim nedzaman birakacakdin korunmayi[/QUOTE][QUOTEyöntemlerin izle : 44774560, member: 726814"]Benimde gebelik de oldugu gibi cok belim agridi bugn ve sag kasigimda br agri oldu ayni gebelik belirtilerimde boyle olmustu 4 ay oncesinde acaba dedim bi an ama korunuyoruz da bilemedim
İnsallah cnm Allah razi olsunHic unuturmuyum canim o yuzden isimlerin izi istyrm Allahim kabul eder de duyar sesimizi inşallah
Hayir olsun canim bizi haberdar edersinkızlar kasık.ağrım devam ediyo halen yarın doktora gidicem
canım benim ağrım kesin soğuk aldım ondan oldu hamilelik belirtisi değil kesin hem ağrı var hemde tuvalete çıkerken yanma oluyoHayir olsun canim bizi haberdar edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?