- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi umutluhatun
-
Tamam canim B Bir mucize persembe kavga etti benle sebepsiz yere konuşmaya km dedi hic bile yapmazdı neyse konuşmyoruz yemekte yemesi iki gündür acti bugün esek gibi yedi bide acim iki gündür yemiyom diyordu onusmuyoruz hala bosuck beni galibaumutluhatun cnm ben bugün okuyamadım inş yarın okuycam tamam mı
Tamam canim B Bir mucize persembe kavga etti benle sebepsiz yere konuşmaya km dedi hic bile yapmazdı neyse konuşmyoruz yemekte yemesi iki gündür acti bugün esek gibi yedi bide acim iki gündür yemiyom diyordu onusmuyoruz hala bosuck beni galiba
aaa saçmalamasın ya sebepsiz kavga mı olurmuş hem ne boşanması hemen biz neler çekiyoruz bi yavrumuz olsun yuvamız şenlensin diye bunlara bak be .. konuşarak halledilir herşey sakin sakin konuşup halletmeye çalışın canım yaa sebebini bilmeden elinden ne gelir kiiiTamam canim B Bir mucize persembe kavga etti benle sebepsiz yere konuşmaya km dedi hic bile yapmazdı neyse konuşmyoruz yemekte yemesi iki gündür acti bugün esek gibi yedi bide acim iki gündür yemiyom diyordu onusmuyoruz hala bosuck beni galiba
Ben dün de bir 100 tane okumuştumKuşlar hakkinizi helal edin bekletin
isilll1 100
B Bir mucize 250
B Berra6868 100
@basbelasiyimm 100
Nill41 50
@melegim66 400
M melek1212 125
yarimkalbim 500
Kizlarimm 1625 olmuş 2819 kalmispink_stars 500 yazmadım sana okunduysa yazayim yanlisim varsa düzeltim -Lidya- listeye ekledim canim senide bizi sorarsanız hala limoniyiz dunden beri ikimizde actik simdi yedik
sanırım kavga haftasındayız herkes tartışmış :)Cnm ne boşaması kavga her evlilikte olur
Bizde dün kavga ettik yemek yemedik konuşmadık
Ama bugün barıştık
Sizde barışırsınız inş
aynen yaa zor oluyo dediğin gibiBu sitenin uygulamasi yok mu ya gir cik zor oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?