BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Benim ki hic böle yapmazdi benle ilgisi alakaai yokki bariaalim yine tartistik düzelmeye yönelik hareketi yok bende ona canım cicim yapamam suçum olsa neyse
canım bence sen sebebi öğrenmeye çalış hatan yoksa tabiki de yanaşma o zaman hatasını anlamaz .. inşallah bian önce düzelir aranız canım ..

Bende okuyabilirim beni de ekleyin listeye kızlar :) Bu kuzular gelmeden bize neler okutuyor İnşallah Allah hayırlı evlatlar nasip etsin

Arkadaşım

Sana rahmetli ananemden dinlediğim gerçek bir olayı anlatmak istiyorum.

Ananem bir gün eski komşusuna oturmaya gider; fakat kadını evde bulamaz. Tam geri dönmek üzereyken kadının karşı komşusu kapıyı açar ve " Teyze komşum acil bir yere gitti; buyur gel bende bekle az sonra gelir" deyince ananemde arkadaşının komşusuna girer ve hal hatır sorarken eşiniz nasıl çocuklarınız nasıl diye; kadın "teyze benim çocuğum yok" deyince ananemin kafasından kaynar sular boşalır. "Kusura bakma kızım " falan der ama bir kere pot kırmıştır. Ananem çok Osmanlı kadınıydı. Çok üzülmüş. Bunu gören kadın "teyze üzülme;ben üzülmüyorum artık" diyerek olayı anlatmaya başlar. "Eskiden çok isyan ederdim. Rabbim bana neden evlat vermiyorsun. Versen bile alıyorsun" diye. Bir gün yine akşam ezanı vakti cam kenarında ağlarken rüyamı gerçekmi olduğunu anlayamadığım bir olay oldu. Gökyüzü sanki yarıldı ve iki sakat arabası ve bir kız bir erkek iki çocuk... Birinden ben tutuyorum; diğerinden eşim... Bunu böyle görünce yerimden sıçradım. Gittim acilen abdest alıp 2 rekat namaz kılıp tövbe ettim. " Rabbim bizim hayır gördüğümüzü sen şer gördün" diye. Demekki bizimde kaderimiz böyleymiş. Artık isyanda etmiyorum. Çocuk da istemiyorum. Ayrıca da hiç üzülmüyorum... Sende üzülme. demiş...

Bende evladımı kaybettim; ama rabbim ne eylerse güzel eyler. Her şerde bir hayır; her hayırda bir şer vardır... Canın çok acıyor biliyorum. Bende kolay atlatmadım bu evreleri ama sana tavsiyem mutlaka tıbbi bir destek al ve pozitif düşünmeye kendini odakla... İnşallah rabbim sana çok güzel bir evlat nasip eyleyecek buna inan ve güven...

Sevgiyle,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…