BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

sağol cnm sen üzme kendini ilişkilerde inişler çıkışlar olur cok normal zor zamanlar geçiriyorsunuz

umutluhatun canim ne bosanmasi Allah korusun oda uzuntuyle konusuyordur yipratma kedini sakin ya bi kac gun uzaklasin etraftan bi yere gidin kafaniz dagilsin..ben bunlar yurekten soylenen seyler degil..

evet csnim onu sormustum :) korunmayi nezaman biraktin bu kadar soruyorum bir an evvel hamile kalmak istiyorum yoksa toparlanmak cok zor oluyor
cnm benim eşim korunuyordu bu ay tek bir kere korunmasız ilişkimiz oldu bundan sonra hiç korunmayacaktık ki hamile kalmışım

aramiza hosgeldin Canim bu hafta bana okuyoruz her hafta bi arkadasimiza okuyoruz isteyenide siraya ekliyoruz boyle isimlerimiz ilk sayfada yaziyor adimiza niyetleniyoruz senide listeye ekleriz :) okudugumuz kadarini hergun yaziyoruz okunan kisiyi etketliyoruz :)

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
amin canım inşallah iş yerinde soğuk su ile yıkamaktan idrar yollarımı üşütmüşüm ya cok ağrıyor bebeğe zararı olmaz inşallah sağlık ocakları kapalı sorardım beki krem falan vardır daha folik asitte almadım korkuyorum

Allah korusun inşallah olmaz sen içini ferah tut eczaneden alırsın aslında folik est birgün geç başlasan birşey olmaz canım

Allah korusun inşallah olmaz sen içini ferah tut eczaneden alırsın aslında folik est birgün geç başlasan birşey olmaz canım
kadın doğumcu o kadar yoğun ki 3 hafta sonraya randevu alabildim cnm gerçi herkes daha iyi olur kalp atışı falan olur keseyi görürsünüz diyor folik asiti pazartesi alırım artık

Benimde 4 gun kaldi bakalim ne olacak benimde gogus agrim artti dunden bu yana normaldr adete 3 gun kala bitiyor ve adet oluyordum insallah gelir bebegim

Benimde 4 gun kaldi bakalim ne olacak benimde gogus agrim artti dunden bu yana normaldr adete 3 gun kala bitiyor ve adet oluyordum insallah gelir bebegim
belirtiler kişiden kişiye değişir cnm cok güvenmemek lazımm inşalllahhh bebişin seninledir

Teşkkurler tmm cnm :)

Bu arada kim hamile :) nasil hamile bizede soyle bizde deneyelim :)) rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah ..
ben hamileyim inşallah cnm nasıl oldu bilmiyom yumurtlamanın sonlarına doğru tek korunmasız ilişki oldu onda hamile kalmışım hiç umudumda yoktu acıkcası amin cnm darısı size olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…