- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi umutluhatun
-
sağolasın tatlım darısı sana olsun inşallah çabucak@melegim66 gozunuz aydin. Allah kucaginiza almayi nasip etsin saglik bi sekilde.
aminnn tatlım inşallah sağlıkla alırım darısı sizlere olsun artık@melegim66 canim hayrli olsun saglikla kucagina al insallah
sağol cnm sen üzme kendini ilişkilerde inişler çıkışlar olur cok normal zor zamanlar geçiriyorsunuzpink_stars diye etiketleyin kizlar toplayacagim sabah nasılsa yeni.başladık hepiniz.için dua ettim eyüp.sultandan Allah kabul etsin ve güzel haber aldı @melegim66 sağlıkla gelsin inşallah lüzum çok sevindim kizlar esimle sorunlar var aslında.yoktan o durdum yere dun sorun cikarti simdi bi sure konusmayacagiz.öyle karar aldik.sonu pek iyi.deil kusuruma bakmayin bugün okuyamadim
evet csnim onu sormustum :) korunmayi nezaman biraktin bu kadar soruyorum bir an evvel hamile kalmak istiyorum yoksa toparlanmak cok zor oluyorAllah razı olsun canım korunduktan kaç ay sonra mı yazdın tam anlamadım orayı ama korunmayı bıraktığım ilk ilişkide oldu
cnm benim eşim korunuyordu bu ay tek bir kere korunmasız ilişkimiz oldu bundan sonra hiç korunmayacaktık ki hamile kalmışımevet csnim onu sormustum :) korunmayi nezaman biraktin bu kadar soruyorum bir an evvel hamile kalmak istiyorum yoksa toparlanmak cok zor oluyor
İyi geceler arkadaşlar bnde okumak istiyorumm
cnm benim eşim korunuyordu bu ay tek bir kere korunmasız ilişkimiz oldu bundan sonra hiç korunmayacaktık ki hamile kalmışım
amin canım inşallah iş yerinde soğuk su ile yıkamaktan idrar yollarımı üşütmüşüm ya cok ağrıyor bebeğe zararı olmaz inşallah sağlık ocakları kapalı sorardım beki krem falan vardır daha folik asitte almadım korkuyorumAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah
amin canım inşallah iş yerinde soğuk su ile yıkamaktan idrar yollarımı üşütmüşüm ya cok ağrıyor bebeğe zararı olmaz inşallah sağlık ocakları kapalı sorardım beki krem falan vardır daha folik asitte almadım korkuyorum
kadın doğumcu o kadar yoğun ki 3 hafta sonraya randevu alabildim cnm gerçi herkes daha iyi olur kalp atışı falan olur keseyi görürsünüz diyor folik asiti pazartesi alırım artıkAllah korusun inşallah olmaz sen içini ferah tut eczaneden alırsın aslında folik est birgün geç başlasan birşey olmaz canım
kadın doğumcu o kadar yoğun ki 3 hafta sonraya randevu alabildim cnm gerçi herkes daha iyi olur kalp atışı falan olur keseyi görürsünüz diyor folik asiti pazartesi alırım artık
Benimde 4 gun kaldi bakalim ne olacak benimde gogus agrim artti dunden bu yana normaldr adete 3 gun kala bitiyor ve adet oluyordum insallah gelir bebegimcnm ben ateş ölçmedim hiç ama bildiğim kadarıyla sabit kalması gerekiyor düşmemesi gerekiyor yani 36,4 de olabilir belirtim sivilce cıktı belim ağrıdı uykum var hep ama sivilce ve bel ağrısı reglde oluyordu anlamadım o yüzden :)
belirtiler kişiden kişiye değişir cnm cok güvenmemek lazımm inşalllahhh bebişin seninledirBenimde 4 gun kaldi bakalim ne olacak benimde gogus agrim artti dunden bu yana normaldr adete 3 gun kala bitiyor ve adet oluyordum insallah gelir bebegim
aramiza hosgeldin Canim bu hafta bana okuyoruz her hafta bi arkadasimiza okuyoruz isteyenide siraya ekliyoruz boyle isimlerimiz ilk sayfada yaziyor adimiza niyetleniyoruz senide listeye ekleriz :) okudugumuz kadarini hergun yaziyoruz okunan kisiyi etketliyoruz :)
ben hamileyim inşallah cnm nasıl oldu bilmiyom yumurtlamanın sonlarına doğru tek korunmasız ilişki oldu onda hamile kalmışım hiç umudumda yoktu acıkcası amin cnm darısı size olsunBu arada kim hamile :) nasil hamile bizede soyle bizde deneyelim :)) rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?