BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Oluyor canim her ailede bz de yaşıyoruz sorunlar ama snra canm cicim oluoruz takma kafani sen

[QUarkadaşım ll1, post: 44794415, member: 726814"]Oluyor canim her ailede bz de yaşıyoruz sorunlar ama snra canm cicim oluoruz takma kafani sen[/QUOTE]
Ah arkadasim birden bire degisirmi insan hic olmazdı olurdu ama bu kadar olmazdı zoruna.gidiyor daha kürtaj olaali bi ay olmadi isilll1

[QUOdiyemiyorum 1, post: 44794571, member: 726814"] umutluhatun
Aynen cnm bnmde br ay olmadi ama cok kirdi incitti
ne diyelim canları sagolsun[/QUOTE]
Ben diyemiyorm canim sucum olsa neyse hicte sucum.yok bide ben calisiyrm.ediyorm dusun yani

[QUOdiyemiyorum 1, post: 44794571, member: 726814"] umutluhatun
Aynen cnm bnmde br ay olmadi ama cok kirdi incitti
ne diyelim canları sagolsun
Ben diyemiyorm canim sucum olsa neyse hicte sucum.yok bide ben calisiyrm.ediyorm dusun yani[/QUOTE]

Anliyorum canm sabrli ol kazanan sen olursun ben 5 yıllik evliyim esimin ilk zamanlar ki halini hatta daha br yil onceski halini anlatsam yuhh dersiniz smdi cok başka ama tmm hala huysuzluklari olumsuzlukaru var fakat hem ben alistim hemde o değişti yillandikca güzelleşiyor
Kac yillik evlisnz bilmyrm ama
Brde evnzi Allah tez zaman da br bebisle senlendrsn insallah

Ben diyemiyorm canim sucum olsa neyse hicte sucum.yok bide ben calisiyrm.ediyorm dusun yani

Anliyorum canm sabrli ol kazanan sen olursun ben 5 yıllik evliyim esimin ilk zamanlar ki halini hatta daha br yil onceski halini anlatsam yuhh dersiniz smdi cok başka ama tmm hala huysuzluklari olumsuzlukaru var fakat hem ben alistim hemde o değişti yillandikca güzelleşiyor
Kac yillik evlisnz bilmyrm ama
Brde evnzi Allah tez zaman da br bebisle senlendrsn insallah[/QUOTE]
İlk evlendigmzde bizde tartsydk ama duzeldik bizimki alisma.suresiymis.neyse.simdi.1.5yillik evliyiz 2olcak ama.hic böle kotu.biri değildi benden gayri saatlerdir.gelip bakmadi.bile.yemek bile yemedik

İlk evlendigmzde bizde tartsydk ama duzeldik bizimki alisma.suresiymis.neyse.simdi.1.5yillik evliyiz 2olcak ama.hic böle kotu.biri değildi benden gayri saatlerdir.gelip bakmadi.bile.yemek bile yemedik[/QUOTE]
Bise soyleyim mi cnm hic degmiyor uzulmeye ben kendimi paralardim yemek yemedik konusmadik ayri yattikk bide bakiosun hepsi bosmuss karsilikli bosa inatlasmalar yasamisim hala oluyor tabi smdi 50 yillik evli teyzeler gbi hissettm kendimi :) bunlarda inan ki evliligin tuzu biberi..

İlk evlendigmzde bizde tartsydk ama duzeldik bizimki alisma.suresiymis.neyse.simdi.1.5yillik evliyiz 2olcak ama.hic böle kotu.biri değildi benden gayri saatlerdir.gelip bakmadi.bile.yemek bile yemedik
Bise soyleyim mi cnm hic degmiyor uzulmeye ben kendimi paralardim yemek yemedik konusmadik ayri yattikk bide bakiosun hepsi bosmuss karsilikli bosa inatlasmalar yasamisim hala oluyor tabi smdi 50 yillik evli teyzeler gbi hissettm kendimi :) bunlarda inan ki evliligin tuzu biberi..[/QUOTE]
Bak haklisin tuz biber ama saygi bir memeli kaybetmekten korkmali bence insan 3.dusugum benim bu yüzden uzaklaştı.benden bilyorum

Bak haklisin tuz biber ama saygi bir memeli kaybetmekten korkmali bence insan 3.dusugum benim bu yüzden uzaklaştı.benden bilyorum[/QUOTE]

Canim hassasiyetnden dolayi sna oyle geliyor olablr mi sonucta zor gunler geciriosun gdip sarilsan ozlefim sana ihtiyacım var desen fazlasyla karşılığını bulursun eminim oda uzuluyodur

[QUOlüzum silll1, post: 44795023, member: 726814"]Bak haklisin tuz biber ama saygi bir memeli kaybetmekten korkmali bence insan 3.dusugum benim bu yüzden uzaklaştı.benden bilyorum[/QUOTE]

Canim hassasiyetnden dolayi sna oyle geliyor olablr mi sonucta zor gunler geciriosun gdip sarilsan ozlefim sana ihtiyacım var desen fazlasyla karşılığını bulursun eminim oda uzuluyodur[/QUOTE]
Yok kuzum bana bagirip. Drdu ki ben hic sevmem neyse yavuz hirsiz evdahibini bastrrmis ya oda sucu var ken beni bastırmaya calisti.sarilmam yapamam o gelmeli benim.suçum olsa ben giderim insan sofraya kusermi o kustu karı gbi o kaprisli sanki o yaşamış bu olayları tek başına bana km destek olck ben o mutlu olan üzülmesin DİE bebeğin olduğunu öğrendiğimdeggülümseme daha gencis onumuze bakacağız dedm

[QUOlüzum silll1, post: 44795023, member: 726814"]Bak haklisin tuz biber ama saygi bir memeli kaybetmekten korkmali bence insan 3.dusugum benim bu yüzden uzaklaştı.benden bilyorum

Canim hassasiyetnden dolayi sna oyle geliyor olablr mi sonucta zor gunler geciriosun gdip sarilsan ozlefim sana ihtiyacım var desen fazlasyla karşılığını bulursun eminim oda uzuluyodur[/QUOTE]
Yok kuzum bana bagirip. Drdu ki ben hic sevmem neyse yavuz hirsiz evdahibini bastrrmis ya oda sucu var ken beni bastırmaya calisti.sarilmam yapamam o gelmeli benim.suçum olsa ben giderim insan sofraya kusermi o kustu karı gbi o kaprisli sanki o yaşamış bu olayları tek başına bana km destek olck ben o mutlu olan üzülmesin DİE bebeğin olduğunu öğrendiğimdeggülümseme daha gencis onumuze bakacağız dedm[/QUOTE]

Allah muhabbet vede bebis versin canimmm

Koz OTE="isilll1, post: 44795147, membebilemem 4"]Canim hassasiyetnden dolayi sna oyle geliyor olablr mi sonucta zor gunler geciriosun gdip sarilsan ozlefim sana ihtiyacım var desen fazlasyla karşılığını bulursun eminim oda uzuluyodur[/QUOTE]
Yok kuzum bana bagirip. Drdu ki ben hic sevmem neyse yavuz hirsiz evdahibini bastrrmis ya oda sucu var ken beni bastırmaya calisti.sarilmam yapamam o gelmeli benim.suçum olsa ben giderim insan sofraya kusermi o kustu karı gbi o kaprisli sanki o yaşamış bu olayları tek başına bana km destek olck ben o mutlu olan üzülmesin DİE bebeğin olduğunu öğrendiğimdeggülümseme daha gencis onumuze bakacağız dedm[/QUOTE]

Allah muhabbet vede bebis versin canimmm [/QUOTE]
Kiz adam boşuyo beni aglimmi guliyimmi bilemedm

Allah muhabbet vede bebis versin canimmm [/QUOTE]
Kiz adam boşuyo beni aglimmi guliyimmi bilemedm[/QUOTE]
Nasil yani ne diosun canim

Amin insallah benimkine 5 gun kaldi varmiydi belirtin birde bu atesin 37 mi olmasi gerekiyor benimko degilde :)
cnm ben ateş ölçmedim hiç ama bildiğim kadarıyla sabit kalması gerekiyor düşmemesi gerekiyor yani 36,4 de olabilir belirtim sivilce cıktı belim ağrıdı uykum var hep ama sivilce ve bel ağrısı reglde oluyordu anlamadım o yüzden :)

Canim hayirli ugurlu olsun Rabbim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin duduktrn kac ay sonra oldu canim :)
Allah razı olsun canım korunduktan kaç ay sonra mı yazdın tam anlamadım orayı ama korunmayı bıraktığım ilk ilişkide oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…