BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Birde bence listede kac kisi varsa duamiz bitene kadar o kadar kisi kalalim okumamiz bittikten sonra yeniden liste yapalim ve kac kisiysek 4444 u bolelim herkes oyle okusun bitiren okudum yazsin hesap isi de kolay olur herkes esit okumus olur ne dersiniz ??

bence de :)

Umutun isin var sanirim ben birazdan listedekilerin isimlerini yazarim kac kisiysek bolerim hem daha cabuk bitiririz yeni zikirlere baslariz cocumuz da cabuk gelir :)) ya benim cocugun bu ay gelmesi lazim esimin dogum gunu :)))) hayirlisi ...

Umutun isin var sanirim ben birazdan listedekilerin isimlerini yazarim kac kisiysek bolerim hem daha cabuk bitiririz yeni zikirlere baslariz cocumuz da cabuk gelir :)) ya benim cocugun bu ay gelmesi lazim esimin dogum gunu :)))) hayirlisi ...

aynen bende onu merak ediyorum sen vaktin varsa yap ona göre okuyalım canım

benim amacım hesap kitap işi olmasın telden giriyoruz bi de başa dön bak zor oluyor umut uğraşıyor bi de .. sayı belli okuyan okudum yazar diğer arkadaşlarda cvp verince ona göre hareket ederiz artık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…