BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Bana uymayabilir cunku islerim cok yogun evde yatili misafirim var yetistiremeyebilirim isterseniz listeden cikabilirim

kizlar 3477 topladim ama bi arkadasimiz daha toplayabilirmi yanlis olmasin beni 812 sayin sanki yanlis saydim gibi geliyor :)

Canlarim bir yandan da 70.000 Lem yelid okumak isteuenler varsa yine burda forumlar buldum. Allah kabul etsin..

1)“EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirrahimKul hüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid velem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad” (7 kez okunur)

2)”Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” (7 kez okunur)

3)”LEM YELİD” (Manası: Doğurmamış) okunur. Toplam 70000 adet okunacak.

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V) hürmetine, bana ve evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Yani. Bnce bolme isi guzel olur ama iste bazen de is guc yogunluk oluyor.. Bu seklde herks okuyabildigi kdr okuyor sonucta sen az okudun bn cok okudum olayida yok Allah raxi olsun hepinzden gene burda brbrmz icin okuyorz ama tabii bu sonucta br dua ve duzenli fazla okuyan her zaman karli.. Sz blrsnz kzlar. brde listeyi kapatalim bnce artk. Bu liste olan herkse okunma bttiginde devam etmk isteyenler yeni listeyle devam ederler

Iste is guc yogunluk olunca okuyamiyoruz bolme isi oldugu zaman sayi zaten cok az oluyor 245 tane cok rahat okunur .. hesaplama isi de karisiyor bu sekilde o da karismayacak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…