- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.086
- 133
- Konu Sahibi umutluhatun
-
bana + 100 yapman lazım canım günaydın sen nasılsıngünaydın KK AİLEM HAKKINIZI HELAL EDİN SİZİNLE İLGİLENEMEDİM !!!
evdeki sorunlar annemin ameliyatı ile minimum düzeyde simdi ben triplerdeyim..
okuyanlar,
isilll1 190
@nil-su 300
B Berra6868 250
@basbelasiyimm 100
Nill41 50
@melegim66 400
M melek1212 225
yarimkalbim 850
pink_stars 852
C Cnsrhn1907 250
6 6hzrn 400
@Vildan_kalp_ibrahim 50
yanlış yazdıgım varsa mutlaka soylesın tektek baktım ama takıp etmedıgım için eksik yazmıs olabılırım.
yanlış yazdıgım varsa Allah rızası için haber etsin !!
3917 olmuş toplamda 527 adet kalmış ALLAH KABUL ETSİN,
canım toplam 4017 olmuş ama 427 kalmış görünüyorgünaydın KK AİLEM HAKKINIZI HELAL EDİN SİZİNLE İLGİLENEMEDİM !!!
evdeki sorunlar annemin ameliyatı ile minimum düzeyde simdi ben triplerdeyim..
okuyanlar,
isilll1 190
@nil-su 300
B Berra6868 250
@basbelasiyimm 100
Nill41 50
@melegim66 400
M melek1212 325
yarimkalbim 850
pink_stars 852
C Cnsrhn1907 250
6 6hzrn 400
@Vildan_kalp_ibrahim 50
yanlış yazdıgım varsa mutlaka soylesın tektek baktım ama takıp etmedıgım için eksik yazmıs olabılırım.
yanlış yazdıgım varsa Allah rızası için haber etsin !!
3917 olmuş toplamda 527 adet kalmış ALLAH KABUL ETSİN,
ay işte oda onu fırsat bildi özür dıledı pazar günü herseye o koşturdu falan ( birazcık ona göre benımde sucum varmıs ) sımdılık barıstık ama ben tam ısınamadım dahainşallah birşey çıkmaz canım sen ne yaptın eşinle
ay işte oda onu fırsat bildi özür dıledı pazar günü herseye o koşturdu falan ( birazcık ona göre benımde sucum varmıs ) sımdılık barıstık ama ben tam ısınamadım daha
ALLAH RAZI OLSUN arkadaşım inşallah herşey hepımız ıcın daha guzel olur,hikayelerimiz farklı ama yaşadıklarımız pek kolay degıl ben kurtaj olalı daha 1 ay olmadı onunda etkisi var üzerimde bazen depresyonda olabılecegım ıhtımalını bıle dusunmuyo degılım :)inşallah düzelir canım zaman verin birbirinize eminim düzelecektir :)
ALLAH RAZI OLSUN arkadaşım inşallah herşey hepımız ıcın daha guzel olur,hikayelerimiz farklı ama yaşadıklarımız pek kolay degıl ben kurtaj olalı daha 1 ay olmadı onunda etkisi var üzerimde bazen depresyonda olabılecegım ıhtımalını bıle dusunmuyo degılım :)
aminn canım Allah'ta artık sonuclarımız temiz sebepte bulunamadı bakalım hayırlısı Allah'tan.canım Allah inşallah hayırlı zamanda bize de o duyguyu yaşatacak dediğin gibi bol bol dua edip içimizi ferah tutalım :)
inşallah en yakın zamandagüzel bir haber alırsın inşallah canım :) bu arada 427 tane kaldı okunacakaminn canım Allah'ta artık sonuclarımız temiz sebepte bulunamadı bakalım hayırlısı Allah'tan.
Günaydınnnnnn canlarımmm :) kürtaj olalı 1 ay oldu gecen hafta dr gitmiştim 3 4 gün sonra adet olursun dedi ama ben hala adet olamadımnapıyım bilmiyorum psikolojik olarakta pek iyi değilim açıkcası bi iyi bi kötü gidiyor
Aynen oyle canim.☺[/QUOTE][QUOTEöyleclek1212, post: 44844059, member: 701458"]canım 40 güne kadar normalmiş zaten o süreyi geçerse doktora gitmen gerek ama streste etkiliyor böyle şeyleri başka şeyler düşünmeye çalış canım :)
Canm kacnda oldun benmde olmadi hatta kanamam 19gunde ilacla durdu bide 40gune kadar normal diyor doktorlarCanım TE="pink_stars, post: 44844007, member: 537445"]Günaydınnnnnn canlarımmm :) kürtaj olalı 1 ay oldu gecen hafta dr gitmiştim 3 4 gün sonra adet olursun dedi ama ben hala adet olamadımnapıyım bilmiyorum psikolojik olarakta pek iyi değilim açıkcası bi iyi bi kötü gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?