- 1 Ocak 2016
- 533
- 535
- 33
- Konu Sahibi umutluhatun
-
Sanırım stres etkiliyordr daha tahlil yaptırmadı adet olunca yaptıracagım tahlilleri dedi artık ne var ne yok öğrenmek istiyorum birazda beklemek bunalttı
Evet beklemek zor geliyor canm insana ama gene sabrla beklemek hayrlinoluyorSanırım stres etkiliyordr daha tahlil yaptırmadı adet olunca yaptıracagım tahlilleri dedi artık ne var ne yok öğrenmek istiyorum birazda beklemek bunalttı
Kzlar etrafimda gordugum kim artk bosvermisse ansizn bebekleri geliverdi
Melek arkadsim dedigin dogrun en başta saglimzi dusunmelyz rahat olabilsek hersey olacagina variyor zaten
çok çok geçmiş olsun canımgünaydın KK AİLEM HAKKINIZI HELAL EDİN SİZİNLE İLGİLENEMEDİM !!!
evdeki sorunlar annemin ameliyatı ile minimum düzeyde simdi ben triplerdeyim..
okuyanlar,
isilll1 190
B Bir mucize 300
B Berra6868 250
@basbelasiyimm 100
@Nill41 50
@melegim66 400
M melek1212 225
@yarimkalbim 850
pink_stars 852
@Cnsrhn1907 250
6 6hzrn 400
@Vildan_kalp_ibrahim 50
yanlış yazdıgım varsa mutlaka soylesın tektek baktım ama takıp etmedıgım için eksik yazmıs olabılırım.
yanlış yazdıgım varsa Allah rızası için haber etsin !!
3917 olmuş toplamda 527 adet kalmış ALLAH KABUL ETSİN,
Bende okuyabilirim canim bende 2kez düşük yaptim inşallah hayirlisiyla bebislerimize kavusuruzKızlar 3.düşüğümü yaşadım ve 4444 Tefriciye ile can bulalım.
dua okuyarak dileğimin kabulünü istiyorum.
Sizlerin duasıyla gelir miniğim belki Allah hepinizden şimdiden razı olsun.
sırayla isteyen herkese okuyalım birlik olalım dostun dosta duası kabul olur.
duam Rabbimin izniyle hayırlı ilim irfan sahibi sağlıklı bir evlat sahibi olmak.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
umutluhatun Sema
@yarimkalbim narin
pink_stars deniz
neslim33
isilll1
B Bir mucize
@meryemsalih
@basbelasiyimm
@monaroza01
M melek1212
@melegim66
@Cnsrhn1907
@Hifa erva
B Berra6868
@Nill41
@6hzrn
@Vildan_kalp_ibrahim
Zeynep G
Canim biz basladik artik bu grup bitsin ondan sonrakine girersin .. rabbim sana da en yakin zaman da hayirli evlatlar nasip etsin ..Bende okuyabilirim canim bende 2kez düşük yaptim inşallah hayirlisiyla bebislerimize kavusuruz
Listede 18 kisiydik ama 12 kisi okumus arkadaslar ciktimi acaba ?günaydın KK AİLEM HAKKINIZI HELAL EDİN SİZİNLE İLGİLENEMEDİM !!!
evdeki sorunlar annemin ameliyatı ile minimum düzeyde simdi ben triplerdeyim..
okuyanlar,
isilll1 190
B Bir mucize 300
B Berra6868 250
@basbelasiyimm 100
@Nill41 50
@melegim66 400
M melek1212 225
@yarimkalbim 850
pink_stars 852
@Cnsrhn1907 250
6 6hzrn 400
@Vildan_kalp_ibrahim 50
yanlış yazdıgım varsa mutlaka soylesın tektek baktım ama takıp etmedıgım için eksik yazmıs olabılırım.
yanlış yazdıgım varsa Allah rızası için haber etsin !!
3917 olmuş toplamda 527 adet kalmış ALLAH KABUL ETSİN,
tamam canım teşekkür ederim ne zaman okumaya başlarsanız haberim olsun :)Canim biz basladik artik bu grup bitsin ondan sonrakine girersin .. rabbim sana da en yakin zaman da hayirli evlatlar nasip etsin ..
Tamm tatl etiketleriz seni ben namazdan sonraki duama katarim seni insallaht: 44848083, member: 713570"]tamam canım teşekkür ederim ne zaman okumaya başlarsanız haberim olsun :)
yok yok çıkmadımmm :)Listede 18 kisiydik ama 12 kisi okumus arkadaslar ciktimi acaba ?
Siradaki arkadasin duasina baslayinca canim .. Allah kabul etsin ..bende 111 tane okudum.
245 lere ne zaman başlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?