BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Acaba vucut hala kendini toparlamamis oluyor da ondan mi gecikiyor adetleriniz
biraz daha sabredin olursunz ins..

Sanırım stres etkiliyor dr daha tahlil yaptırmadı adet olunca yaptıracagım tahlilleri dedi artık ne var ne yok öğrenmek istiyorum birazda beklemek bunalttı

Sanırım stres etkiliyor dr daha tahlil yaptırmadı adet olunca yaptıracagım tahlilleri dedi artık ne var ne yok öğrenmek istiyorum birazda beklemek bunalttı

böyle takma işte canım kafanı rahat tut birazcık sonra kendiliğinden gelir zaten kendi sağlığın için yapma

Evet beklemek zor geliyor canm insana ama gene sabrla beklemek hayrlinoluyor
Ama anliyorum sizi cokkk. Cunki ben kurtajdan snra adet gordugumde cok sevnms sukretmistim daha once adet sancilarima agrilarima boyle delirmis gibi sevinmemistm

Kzlar etrafimda gordugum kim artk bosvermisse ansizn bebekleri geliverdi
Melek arkadsim dedigin dogrun en başta saglimzi dusunmelyz rahat olabilsek hersey olacagina variyor zaten

Kzlar etrafimda gordugum kim artk bosvermisse ansizn bebekleri geliverdi
Melek arkadsim dedigin dogrun en başta saglimzi dusunmelyz rahat olabilsek hersey olacagina variyor zaten

aynen canım rahat olursak herşey daha erken olur zaten inanın ki bende ilk bebeği düşündüğümze bir sürü stres yaptım sonra tam bıraktım vazgeçtim hamile kaldım kısmet olmadı kürtaj oldum ama sonuçta rahatlarsak herşey istediğimiz gibi olur Allahın izniyle

çok çok geçmiş olsun canım

Bende okuyabilirim canim bende 2kez düşük yaptim inşallah hayirlisiyla bebislerimize kavusuruz

umutluhatun canim bizi birakma karistiriyoruz herseyi :)) pink_stars bitince kisi sayisina bolelim hesap kitapla ugrasmayalim dedik ama sen ne diyosun kuzum .. 18 kisiyiz daha ekleme yapma bitsin oyle ..

Listede 18 kisiydik ama 12 kisi okumus arkadaslar ciktimi acaba ?

t: 44848083, member: 713570"]tamam canım teşekkür ederim ne zaman okumaya başlarsanız haberim olsun :)[/QUOTE]
Tamm tatl etiketleriz seni ben namazdan sonraki duama katarim seni insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…