- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi umutluhatun
-
Sagol cnm Allah senden de razi olsun .. biraz islerim var devam edecegim yarin insallahAllah razi olsun canim benim
B Bir mucize 200
yarimkalbim 130
M melek1212 102
@melegim66 100
C Cnsrhn1907 50
pink_stars 50
isilll1 35
umutluhatun 250
Kizlar
Merhabalar Canım bende dahil olabilirrrr miyimmmB Bir mucize 200
yarimkalbim 130
M melek1212 102
@melegim66 100
C Cnsrhn1907 50
pink_stars 50
isilll1 35
umutluhatun 250
Kizlar 817 olmus 3gunde sayilariniz dogru yazmisim degilmi? Yanlis varsa soyleyin duzeltrm.fazla olursa bir sonraki arkadasa devredecegiz Allah dualarimizi kabul etsin daha fazla okumamiz gerek yoksa yetisemeyebiriz topigimize arkadaslariniİ cagirin kalabalik.olursak daha kolay olur
Aybende haftada 6 gun calisiyorum o yuzden az okudum bu aksam devam edecegim yetistirirz canim merak etme bak 2 gunde nerdeyse 1000 tane olmus
Tabi kiii canimmm ☺oldun bile dualarda bulusalumMerhabalar Canım bende dahil olabilirrrr miyimmm
Merhabalar Canım bende dahil olabilirrrr miyimmm
Onu bende yasiyorim kuzum hem de her an arkadaşım.benden imi hafta sonra hamile olduğunu öğrenmişti simdi o debisini karbonda büyütüyor asla kiskanclik değil ama çok tuhaf oluyorum iste nereye Baksan bebek görüyorumpink_stars
Seni cok iyi anliyorum 1 ay once kuzenimin hamile oldugunu duydum. 2 saat oncede baska bi kuzenimin hamile oldugunu ogrendim.ikisde benden sonra evlendiler.su an bende cok karmakarisik duygular icindeyim. Yanlis anlamayin beni nolur kiskanclik falan deil. Baska bi duygu iste cok uzgunum su anda...kizlar yan komsum hamile alt komsularim hamile birini. bebegi var..hangi magazaya girsem karsimdaki kisi hamile..ayh bazen hersey ozellikle oluyormus gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?