BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

umutluhatun 50 tane okudum canim

ama sayilari bi toplamak lazim tam 4444 tane olamasi gerekiyormus bakalim kac tane oldu olmadi kalani boluselim :)

Bende 35 tane okudum smdilik
sen not aliyosundur dmi Canim toplamda kac oldu

bende haftada 6 gun calisiyorum o yuzden az okudum bu aksam devam edecegim yetistirirz canim merak etme bak 2 gunde nerdeyse 1000 tane olmus

Merhabalar Canım bende dahil olabilirrrr miyimmm

kizlar yan komsum hamile alt komsularim hamile birini. bebegi var..hangi magazaya girsem karsimdaki kisi hamile..ayh bazen hersey ozellikle oluyormus gibi geliyor

Onu bende yasiyorim kuzum hem de her an arkadaşım.benden iki hafta sonra hamile olduğunu öğrenmişti simdi o bebisini karninda büyütüyor asla kiskanclik değil ama çok tuhaf oluyorum iste nereye Baksan bebek görüyorum pink_stars

Son düzenleme:

aynen canim ya i Allah tabiki herkese hayirli dogumlar nasip etsin bebeklerini saglikli sohatlo kucaklarina almayi nasip etsin icinde bizlerde olalim insallah ama boyle kardilastikca gercekten sinandigimi hissediyorum..moralim bozuluyor yine hamile kalsam ya aybi sey olursa diye korkuyorum ya hamile kalamazsam diyorum..sonra dua ediyorjm hayirlisini dileyip Allaha siginiyorum..iyiki bu dua topigini actin :) en azindan manevi destek oluyor..

kizlar yan komsum hamile alt komsularim hamile birini. bebegi var..hangi magazaya girsem karsimdaki kisi hamile..ayh bazen hersey ozellikle oluyormus gibi geliyor
Seni cok iyi anliyorum 1 ay once kuzenimin hamile oldugunu duydum. 2 saat oncede baska bi kuzenimin hamile oldugunu ogrendim.ikisde benden sonra evlendiler.su an bende cok karmakarisik duygular icindeyim. Yanlis anlamayin beni nolur kiskanclik falan deil. Baska bi duygu iste cok uzgunum su anda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…