BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

idrar testinde resmen ikinci çizgi vaarr :) inşallah hayırlısıyla güzel haberi hem alır hem bize verirsin canım hadi bekliyoruz bakalım :)

ınay bekliyor yazıyor daha çıkmadı yaa bende tekrar test yaptım oda pozitif bide kan çıksa

Kizlar bugun adet gunum simdilik gelen giden yok birde goguslerim adete 3 gun kala agrisi gecerdi hala cok agriyor insallah bebektendir:)

Kizlar bugun adet gunum simdilik gelen giden yok birde goguslerim adete 3 gun kala agrisi gecerdi hala cok agriyor insallah bebektendir:)
Aynen canm benimde bugun adet gunum. Karnim bacaklarim sizliyo. Kirmizilari gormedim daha. Sabahta bi arkadasim aradi beni hamile gormus ruyasinda :) cokta umutlanmak istemiyorum hayirlisi olsun ins hakkimizda hepimizin

Aynen canm benimde bugun adet gunum. Karnim bacaklarim sizliyo. Kirmizilari gormedim daha. Sabahta bi arkadasim aradi beni hamile gormus ruyasinda :) cokta umutlanmak istemiyorum hayirlisi olsun ins hakkimizda hepimizin
Insallah canim Allahim bizlerede hqyirli saglikli mucizesini gonderir rabbimin iateyipte olmayacagi hic birsey yok ol der olur

kızzzlarr en son 327 tane kalmıştı en son saydım 6 kalmış. Onuda ben okuyacağım ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN HAKKINIZI HELAL EDİN :) doğrumu umutluhatun admin olarak bide sende sayarmısın :)

Kizlarrrr ya Yazamadim internet yoktu eve yeni geldim bugün 3.testimi yaptım hepsi pozitif bakalım yarın kan ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…