- 8 Aralık 2013
- 460
- 141
- 103
- Konu Sahibi umutluhatun
-
Ayy insallah saglikla kucagina alirsin darisi bize insallah :)Arkadaşlar günaydın gece uyuduum için Yazamadim sabah yine test yaptım ilk idrarla 9 da da gidip kan vereceğim hayırlısı olur inşallah
kan halen cıkmadımıınay bekliyor yazıyor daha çıkmadı yaa bende tekrar test yaptım oda pozitif bide kan çıksa
Aynen canm benimde bugun adet gunum. Karnim bacaklarim sizliyo. Kirmizilari gormedim daha. Sabahta bi arkadasim aradi beni hamile gormus ruyasinda :) cokta umutlanmak istemiyorum hayirlisi olsun ins hakkimizda hepimizinKizlar bugun adet gunum simdilik gelen giden yok birde goguslerim adete 3 gun kala agrisi gecerdi hala cok agriyor insallah bebektendir:)
Insallah canim Allahim bizlerede hqyirli saglikli mucizesini gonderir rabbimin iateyipte olmayacagi hic birsey yok ol der olurAynen canm benimde bugun adet gunum. Karnim bacaklarim sizliyo. Kirmizilari gormedim daha. Sabahta bi arkadasim aradi beni hamile gormus ruyasinda :) cokta umutlanmak istemiyorum hayirlisi olsun ins hakkimizda hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?