BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Aminnn...Allah hayırlısını versin canım inşallah beklemekte haklısın ben de bir dahakinde 7. 8 . haftayı beklemek istiyorum..gerci benimki 10. haftdaydı..İlkinde çok heycan yapmıştım çok heveslenmiştim hemen dr başlamıştım.. aynısı olacak diye birşey yok ama insan temkinli yaklaşmak istiyor..sen içini ferah tut dua et herşey güzel olur inşallah :)

evet canım hamileyiz Allah inşallah herkese bu duyguyu nasip eder vce sonuna kadar sağlıklı sonuçlar alırız
aminn canım inşallah. Allah evlatla sınamasın kimseyi

amin canım inşallah

inşallah canım haklısın bazen topluyorum cesaretimi ama sonra yaşadıklarım aklıma gelince yine sönüyo içimde hepsi. Allah yaşatmasın hiçbirimize bi daha

inşallah canım temkinli davranmaya calıyırum Allah inşallah Görür bu kez nasip eder hayırlısıyla

inşallah canım haklısın bazen topluyorum cesaretimi ama sonra yaşadıklarım aklıma gelince yine sönüyo içimde hepsi. Allah yaşatmasın hiçbirimize bi daha

haklısın bende öyleyim daha adet göremedim stresten dr bi hafta önce 2 gün sonra olursun dedi hala olmadım..sana yazıyorum da kendim yapabiliyormuyum hayır.. ama çabalamak zorundayız..

Bu arada hamilelik nasıl gidiyor canım :) bu sefer herşey çok güzel olsun Rabbim hiç birimize bir daha evlatla ilgili acı keder göstermesin..Sağlıklı sıhatli bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah :)
sağol cnm işte benim idrar yollarım enfeksiyon var o sıkıntı oluyor çalışıyorum birde cumartesi de tam gün yorucu oluyor biraz daha dr a gitmedim inş. iyidir bebeğim :) darısı sana ve tüm arkadaşlara olsun inşallah sağlıkla mutlulukla huzurla

cnm korunuyormusun peki bence nedeni belliyse akışına bırak bu defa sağlıkla alırsın inşallah kuzucuğunu . Allahım birdaha yaşatmasın. inşallah iyidir bebeğim şimdi korktum bende

evet canım korunuyorum 3 aydır. zaten doktorum 3 ay vermişti en az korunma. sebebi belli değil canım pıhtılaşma fln da çıkmadı testlerde. ama doktorum bütün testler temiz çıktığı için yine de gizli bir pıhtılaşmadan şüphelenip bir sonraki gebeliğimde pıhtılaşma tedavisi başlatıcam dedi. korkma canım bu benim imtihanımdı sadece. Allah sana sağ salim kavuştursun. isteyen herkese sağ salim nasip etsin inşallah

AMİN CANIM aLLAH KİMSEYE YAŞATMASIN BİR DAHA

inşallah cnm benimde ilk bebeğimde pıhtılaşma vardı aspirin kullandım hep ama her gebelikte olacak diye bir şey yok demişti dr. o yüzden şu an daha tahlil yaptırmadan başlamayayım dedim

inşallah cnm benimde ilk bebeğimde pıhtılaşma vardı aspirin kullandım hep ama her gebelikte olacak diye bir şey yok demişti dr. o yüzden şu an daha tahlil yaptırmadan başlamayayım dedim
peki canım aspirin gerçekten çözüm oluyormu pıhtılaşmaya

kızlar iyi akşamlar ben 200 tane okudum toplamda kaç oldu okumaya devam edecem fazla olmasın diye soruyorum 351 kadar okumaya devam edim mi bir de bu akşammı bitmesi gerekiyor haftaya cuma mı bitecek @melegim66

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…