- Konu Sahibi umutluhatun
-
tamam canım 313 aldım o zaman. zaten erken bitiriyorum ben ama siteye girmeye vaktim olmadığı için haber veremedim.313 al o zaman canım kişi sayısına böldük süresi cuma dua alınıyor ama aslında daha cabuk biterse yeni arkadaşa baslarız
aminn canım inşallah. Allah evlatla sınamasın kimseyievet canım hamileyiz Allah inşallah herkese bu duyguyu nasip eder vce sonuna kadar sağlıklı sonuçlar alırız
canım şimdilik bi sıkıntım yok Allaha şükür doktora kontrole gitmedim biraz daha büyüyünce gitmek istiyorum açıkçası acele etmekte istemiyorum Rabbim inşallah hepimize sağlıklı birer hamilelik yaşatır ve inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur
kızlar hamilesiniz sanırım siz maşallah ya Allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah. ben 3 ay önce kaybettim bebeğimi .şimdi tekrar hamile kalmaya çok korkuyorum nasılcesaret topliycam bilmiyorum
aminn canım inşallah. Allah evlatla sınamasın kimseyi
inşallah canım haklısın bazen topluyorum cesaretimi ama sonra yaşadıklarım aklıma gelince yine sönüyo içimde hepsi. Allah yaşatmasın hiçbirimize bi dahacanım bende 1 ay önce kaybettim aynı korku bende de var ama korkunun ecele faydası yok kafanı rahat tut bu hiç birimiz için kolay değil ama hayırlısıyla bebek sahibi olmak için yapmamız gerekir korkma yine aynı şey yaşayacaksın diye bir şey yok içini ferah tut..
Aminnn...Allah hayırlısını versin canım inşallah beklemekte haklısın ben de bir dahakinde 7. 8 . haftayı beklemek istiyorum..gerci benimki 10. haftdaydı..İlkinde çok heycan yapmıştım çok heveslenmiştim hemen dr başlamıştım.. aynısı olacak diye birşey yok ama insan temkinli yaklaşmak istiyor..sen içini ferah tut dua et herşey güzel olur inşallah :)
inşallah canım haklısın bazen topluyorum cesaretimi ama sonra yaşadıklarım aklıma gelince yine sönüyo içimde hepsi. Allah yaşatmasın hiçbirimize bi daha
Bu arada hamilelik nasıl gidiyor canım :) bu sefer herşey çok güzel olsun Rabbim hiç birimize bir daha evlatla ilgili acı keder göstermesin..Sağlıklı sıhatli bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah :)Olur ne kadar okuduysak arkadaşımız için mesela 400 kendimizinkini bağışlarız bide hepsi için dua edilir başka bilen arkadaşlar varsa onlarda fikir versin :)
Topığimizin diğer hamileleri nasılsınız inşallah herşey yolundadır :)
cnm korunuyormusun peki bence nedeni belliyse akışına bırak bu defa sağlıkla alırsın inşallah kuzucuğunu . Allahım birdaha yaşatmasın. inşallah iyidir bebeğim şimdi korktum bendekızlar hamilesiniz sanırım siz maşallah ya Allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah. ben 3 ay önce kaybettim bebeğimi .şimdi tekrar hamile kalmaya çok korkuyorum nasılcesaret topliycam bilmiyorum
o zaman 313 okundu yazayım cnmtamam canım 313 aldım o zaman. zaten erken bitiriyorum ben ama siteye girmeye vaktim olmadığı için haber veremedim.
cnm okudunmu 200Bende bugun 200 tanesini okurum heralde ama okudukca da yazarm.
tatlım 200 oldumuBende burdayim :) Allahin izniyle 200 okumaya calisirim hakkinizi helal edin
evet canım korunuyorum 3 aydır. zaten doktorum 3 ay vermişti en az korunma. sebebi belli değil canım pıhtılaşma fln da çıkmadı testlerde. ama doktorum bütün testler temiz çıktığı için yine de gizli bir pıhtılaşmadan şüphelenip bir sonraki gebeliğimde pıhtılaşma tedavisi başlatıcam dedi. korkma canım bu benim imtihanımdı sadece. Allah sana sağ salim kavuştursun. isteyen herkese sağ salim nasip etsin inşallahBu arada hamilelik nasıl gidiyor canım :) bu sefer herşey çok güzel olsun Rabbim hiç birimize bir daha evlatla ilgili acı keder göstermesin..Sağlıklı sıhatli bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah :)
sağol cnm işte benim idrar yollarım enfeksiyon var o sıkıntı oluyor çalışıyorum birde cumartesi de tam gün yorucu oluyor biraz daha dr a gitmedim inş. iyidir bebeğim :) darısı sana ve tüm arkadaşlara olsun inşallah sağlıkla mutlulukla huzurla
cnm korunuyormusun peki bence nedeni belliyse akışına bırak bu defa sağlıkla alırsın inşallah kuzucuğunu . Allahım birdaha yaşatmasın. inşallah iyidir bebeğim şimdi korktum bende
evet canım korunuyorum 3 aydır. zaten doktorum 3 ay vermişti en az korunma. sebebi belli değil canım pıhtılaşma fln da çıkmadı testlerde. ama doktorum bütün testler temiz çıktığı için yine de gizli bir pıhtılaşmadan şüphelenip bir sonraki gebeliğimde pıhtılaşma tedavisi başlatıcam dedi. korkma canım bu benim imtihanımdı sadece. Allah sana sağ salim kavuştursun. isteyen herkese sağ salim nasip etsin inşallah
inşallah cnm benimde ilk bebeğimde pıhtılaşma vardı aspirin kullandım hep ama her gebelikte olacak diye bir şey yok demişti dr. o yüzden şu an daha tahlil yaptırmadan başlamayayım dedimevet canım korunuyorum 3 aydır. zaten doktorum 3 ay vermişti en az korunma. sebebi belli değil canım pıhtılaşma fln da çıkmadı testlerde. ama doktorum bütün testler temiz çıktığı için yine de gizli bir pıhtılaşmadan şüphelenip bir sonraki gebeliğimde pıhtılaşma tedavisi başlatıcam dedi. korkma canım bu benim imtihanımdı sadece. Allah sana sağ salim kavuştursun. isteyen herkese sağ salim nasip etsin inşallah
peki canım aspirin gerçekten çözüm oluyormu pıhtılaşmayainşallah cnm benimde ilk bebeğimde pıhtılaşma vardı aspirin kullandım hep ama her gebelikte olacak diye bir şey yok demişti dr. o yüzden şu an daha tahlil yaptırmadan başlamayayım dedim
cnm derecesine göre yani ben coraspin kullandım günde bir tane ama komşum hergün iğne vuruldu onunki daha cokmuşpeki canım aspirin gerçekten çözüm oluyormu pıhtılaşmaya
Yok daha 100 okudum okurum ama 200 yazabilirsinizcnm okudunmu 200
tatlım 200 oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?