- 25 Eylül 2015
- 1.025
- 1.312
- 133
- Konu Sahibi umutluhatun
-
Okudum canmcnm okudunmu 200
tatlım 200 oldumu
Tek manyak sen degilsin canim merak etmeKizlar simdi idrar testi yaptim hic bisi cikmadine manyagim ya hala umutlaniyorum
Benim canim olmasam tikali tuplere ragmen hamilelik bekleyip yunurtlamayi takip etmemTek manyak sen degilsin canim merak etme
Buda senn inancini gosterio kuzum umutlu olmak hep hayri getirr nelere ragmen hamile kalanlar varBenim canim olmasam tikali tuplere ragmen hamilelik bekleyip yunurtlamayi takip etmem
Yine icime aci coktu ben anne olmak istiyorum sadece bazen oyle caresiz hissediyorumki kendimi tup bebek iskence sonrasi husran huzin zaten 5 ayda zorla kendime geldim nolur bilmiyorumBuda senn inancini gosterio kuzum umutlu olmak hep hayri getirr nelere ragmen hamile kalanlar var
Canim kendini suna inandir bunun bir zamani var ne oncesi ne sonrasi rahtla ve takibi birak boyle yapıp da anszn hamile kalanlari cok goruyor ve de duyuyoruzYine icime aci coktu ben anne olmak istiyorum sadece bazen oyle caresiz hissediyorumki kendimi tup bebek iskence sonrasi husran huzin zaten 5 ayda zorla kendime geldim nolur bilmiyorum
Isyan etmedim hic etmemde sukurler olsun ama benden sonra evlenenler kucagina aldi evlatlarini ben yetimhanedeki cocuk gibi uzaktan bakiyorum ustelik olacakmi onu bile bilmiyorumCanim kendini suna inandir bunun bir zamani var ne oncesi ne sonrasi rahtla ve takibi birak boyle yapıp da anszn hamile kalanlari cok goruyor ve de duyuyoruz
benim adetim bazen bu şekilde başlıyor aynı bahsettiğin gibi korkma ..Kizlar bugun cok koyu çamur gibi rengide koyu baya kirmiz kahverengi arasi bise
Baya da geldi yani adet baslangici desem bu renkte bu koyulukta olmazdi benim hic kurtaj olali bir ay oldu kanamam bitelide cok oldu szce ne olablr kurtajdan snra bu sekilde adet goreniniz var mi
Canım ben bu akşam bitirmeye çalışcam bitirdiğimde yazarım1umutluhatun 50 okudu
2 @yarimkalbim 341 okudu
3 @pink_stars
4neslim33
5isilll1
6 B Bir mucize 245 okudu
7basbelasiyim 200 okudu
8 @melek1212 70 okudu
9 @melegim66 341 okudu
10 C Cnsrhn1907 150 okudu
11 @Berra6868
12Nill41 200 okudu
13 @6hzrn 313 okudu
14 @Vildan_kalp_ibrahim
arkadaşlar listemiz su an 14 kişi olduğu için sayı azaldı iki kişi 341 okuduk.
geriye kalan 11 arkadasım 313,
duası okunanneslim33 arkadasım 319 okuduğunda tamamlanıyor inşallah.
su an toplam 1910
bitsin canım hayırlı işleriniz de acele ediniz denilmiş ... :)Eğer bu akşam bitmesi gerekiyormu C Cnsrhn1907
yani bu hadisi serif peygamber efendimiz s.a.v demişbitsin canım hayırlı işleriniz de acele ediniz denilmiş ... :)
2423 fln olmus galjba cnm ne zaman biterse diger arkadasa geceriz duasini bir dahaki cuma yapilmali diye biliyorumkızlar iyi akşamlar ben 200 tane okudum toplamda kaç oldu okumaya devam edecem fazla olmasın diye soruyorum 351 kadar okumaya devam edim mi bir de bu akşammı bitmesi gerekiyor haftaya cuma mı bitecek @melegim66
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?