BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Kizlar simdi idrar testi yaptim hic bisi cikmadi ne manyagim ya hala umutlaniyorum

Kizlar bugun cok koyu çamur gibi rengide koyu baya kirmiz kahverengi arasi bise
Baya da geldi yani adet baslangici desem bu renkte bu koyulukta olmazdi benim hic kurtaj olali bir ay oldu kanamam bitelide cok oldu szce ne olablr kurtajdan snra bu sekilde adet goreniniz var mi

Yine icime aci coktu ben anne olmak istiyorum sadece bazen oyle caresiz hissediyorumki kendimi tup bebek iskence sonrasi husran huzin zaten 5 ayda zorla kendime geldim nolur bilmiyorum
Canim kendini suna inandir bunun bir zamani var ne oncesi ne sonrasi rahtla ve takibi birak boyle yapıp da anszn hamile kalanlari cok goruyor ve de duyuyoruz

Canim kendini suna inandir bunun bir zamani var ne oncesi ne sonrasi rahtla ve takibi birak boyle yapıp da anszn hamile kalanlari cok goruyor ve de duyuyoruz
Isyan etmedim hic etmemde sukurler olsun ama benden sonra evlenenler kucagina aldi evlatlarini ben yetimhanedeki cocuk gibi uzaktan bakiyorum ustelik olacakmi onu bile bilmiyorum insallah rabbim herkesede banada hayirli saglikli tez vakitte evlatlarimizi verir

benim adetim bazen bu şekilde başlıyor aynı bahsettiğin gibi korkma ..

Canım ben bu akşam bitirmeye çalışcam bitirdiğimde yazarım

sıra bana geldiğinde ben kendime tefriciye okuduktan sonra 70.000 Lem Yelid okuyacam inşallah sırası olan arkadaşlarda okuyabilirlerse kendilerine başlasınlar ...

kızlar iyi akşamlar ben 200 tane okudum toplamda kaç oldu okumaya devam edecem fazla olmasın diye soruyorum 351 kadar okumaya devam edim mi bir de bu akşammı bitmesi gerekiyor haftaya cuma mı bitecek @melegim66
2423 fln olmus galjba cnm ne zaman biterse diger arkadasa geceriz duasini bir dahaki cuma yapilmali diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…