- 14 Ocak 2016
- 360
- 143
- 18
- 33
- Konu Sahibi umutluhatun
-
- #1.161
amin canım inşallah hepineze ediyorum dua allahım isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinHayırlı olsun canım çok sevindim sağlıklı sıhatli kucağına al inşAllah hamilelerin duası kabul olurmuş bizede dua et canımyarimkalbim
CAIM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH :)) TEBRİK EDERİM :))) SENDE BİZE DUA ET :)sağol canım allahım isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu benim için dua okuyan herkezden allah razı olsun hepinize dua ediyorum canım
amin canım inşallah hepinize adiyorum dua allahım isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinCAIM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH :)) TEBRİK EDERİM :))) SENDE BİZE DUA ET :)
beta kac cikti cnm bende iki gun once keseyi gordum xok sukur gec dollenme galibasağol canım allahım isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu benim için dua okuyan herkezden allah razı olsun hepinize dua ediyorum canım
beta 292 cıktı pazartesi tekrar kan vericembeta kac cikti cnm bende iki gun once keseyi gordum xok sukur gec dollenme galiba
cok guzel cnm imsallah saglikla kucagina alir buyutursun kuzicugunubeta 292 cıktı pazartesi tekrar kan vericem
amin canım inşallahcok guzel cnm imsallah saglikla kucagina alir buyutursun kuzicugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?