BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

kızlarr sizii çooook özlediiimm aranıza geldim sonunda telefonum kırılmıştı yeni aldım bide bi arkadasım bosandı cocuguda var kimsesiz onunla ilgilenıyorum giremedım artık aranızdayım insallah benım butun aksılıkler ustuste geldı adet oldum bu arada ama 3 gün sürdü ve cok az geldi sizce normal mi ? ilk kurtajımda bole olmamıstım neyse yarimkalbim Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın arkadasım darısı bize :) dua et bu arada bu topık ugurlu dualarla gelsin bebişlerimiz isilll1 canım toplamıssın sen sanırım bide ben adetım tam bıtsın okuyacagım sana ınsallah adetlıyken okumak ıcıme sınmıyor benım

Kizlar sizler alma attim ninnisini biliomusunz bugun oykusunu okudum da cok acikli.. bu agidi soyleyen annenin yeri ins cennet olmuştur..
Mircan kaya cok guzel soylemis gerckten

hoşgeldin canım özlettin kendini amin canım inşallah heekeze dua ediyorum canım aklımdasınız bugün rahatsızım biraz öksürük boğazım acıyo bi üşüme geliyo grip oluyorum

isilll1 ışıl canım 150 okudum toplam 400 okumuş oluyorum biraz rahatsızım iyi olunca okucam canım allah kabul etsin

Kizlar hakkinizi helal edin. Insallah ben sayfaya donus yaptim. Rabbim hakkmzda hayirlisini versin bugun 100 tane okudum. Acaba okudkca mi yazalm hepsi bitnce mi

Kizlar hakkinizi helal edin. Insallah ben sayfaya donus yaptim. Rabbim hakkmzda hayirlisini versin bugun 100 tane okudum. Acaba okudkca mi yazalm hepsi bitnce mi
Okudukca canim cunki hesaplamam lazm ne kadr kaldi diye cuma duasni yapip o gun siradaki arkdsa baslamaliyz cumdan cumaya okunuyor yaa
Sz yazn okudukca

burda aktif olmayan tek isim monaroza arkadasımız oda rahatsızlıgından ılerı okuyamadı dedıgın gibi cıkaralım o zaman geldıgınde eklerız listemize onu dırek atlarız diger herkes aktif herkes okudu dua ben cok net hatırlıyorum hepsını

yarın bir hafta oluyor canım ya bitmemiş çok yavasız arkadaslar halbuki okumak bir saate bitecek bir iş ki zaten ışıl arkadasım 1015 tane okumuş geriye kalan arkadaslar 220 falan okusa yetiyordu ama kimimiz 400 kimimiz 100 okumuşuz kimimiz daha hiç okumamış bilmiyorum liste tamamlanmayacak bu gidişle ve de bu hızla

Canım E="melegim66, post: 45114440, member: 572098"]yarın bir hafta oluyor canım ya bitmemiş çok yavasız arkadaslar halbuki okumak bir saate bitecek bir iş ki zaten ışıl arkadasım 1015 tane okumuş geriye kalan arkadaslar 220 falan okusa yetiyordu ama kimimiz 400 kimimiz 100 okumuşuz kimimiz daha hiç okumamış bilmiyorum liste tamamlanmayacak bu gidişle ve de bu hızla[/QUOTE]
Canim liste tamamlanır kuzm dert etme bende okumadim hastayım cnku.içine sinmez benm.öyle çalıştığım.için de çok fazla okuyamiyorum ama 200bi haftada okunur herkes ona gore okusun ozaman ayatlasin zor değil dediğin gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…